Måltidskasser i Aalborg

Måltidskasser i Aalborg

Lange dage med arbejde, uinspirerende madplaner og flere fritidsaktiviteter. Når hverdagen buldrer derudaf, har vi ofte travlt med alverdens gøremål. Det betyder, at tiden til madlavning som regel er knap. Desværre kan det gå ud over din tid og lyst til at lave sund og varieret aftensmad. Det findes der heldigvis en smart løsning til.

Prøv en måltidskasse i Aalborg

Få dine måltidskasser leveret lige til døren i Aalborg.

Prøv en måltidskasse nu

Måltidskasser for enhver smag

Bor du i Aalborg og mangler inspiration til nem og varieret aftensmad? Med vores måltidskasser kan du få sunde og nærende retter leveret ige til døren. Der er fit valg mellem 60 forskellige opskrifter hver uge. Samtidig følger der udførlige opskrifter med, så du kan lave aftensmad på 30 minutter eller mindre. På den måde får du mere tid og overskud i hverdagen.

Er du klar til at prøve din første måltidskasse fra RetNemt? Vi har over 800 spændende opskrifter udviklet af nogle af Danmarks dygtigste madkreatører. Alle måltiderne er lavet med udgangspunkt i skøn smag, gode råvarer og nem tilberedning.

Med en måltidskasse fra RetNemt får du:

  • Opskrifter udviklet af professionelle kokke og madskribenter.
  • Kvalitetsråvarer fra nøje udvalgte leverandører.
  • Velsmagende aftensmad, som du kan lave på cirka en halv time.
  • Mere tid i hverdagen uden behov for indkøb og uinspirerende madplaner.

Find inspiration til aftensmaden i vores store univers af alverdens måltider. Her er der masser af spændende opskrifter til børnefamilier. Det er ret nemt.

Prøv en måltidskasse nu

Aftensmad efter dit valg

At få sund og varieret mad behøver hverken være tidskrævende eller besværligt. Det er det i hvert fald ikke, hvis du bestiller en måltidskasse fra os. Vi tilbyder nemlig friske og gode råvarer i høj kvalitet – fra nøje udvalgte leverandører. Det giver dig lækker hverdagsmad med den næring, som din krop skal bruge. Du og din familie kan blandt andet nyde:

Populære og klassiske retter: Er I en børnefamilie, har du måske mest af alt brug for nemme og velkendte retter for hele familien. Vi har masser af familievenlige opskrifter, som hele familien kan lide. Både de klassiske som lasagne og fiskefileter, men også sund og nærende mad, som er klar til at blive serveret på bare 20-30 minutter.

Vegetariske og flexitariske retter: Vil du skære ned på dit kødforbrug? Eller måske skrue op for mængden af grøntsager og fisk? RetNemt tilbyder måltidskasser både til vegetarer og flexitarer, så du kan få mættende og smagfulde retter, der er bedre for miljøet. Vi har fyldt kassen op med masser af kvalitetsråvarer, så du får de bedste madoplevelser.

Eksotiske og spændende måltider: Hos RetNemt vil vi gerne hjælpe dig med at udvide din horisont og gå væk fra de velkendte retter. Derfor finder du også eksotisk aftensmad fra fjerne lande. Fremtryl for eksempel smagen af Indien, Mexico eller Asien i dit eget køkken. Også disse retter er hurtige at lave og har friske råvarer i høj kvalitet.

Familie spiser mad
Måltidskasser med nem og lækker hverdagsmad

Vores måltidskasser er perfekt til dig, der gerne vil gøre det nemt at servere nem og lækker hverdagsmad for hele familien.

Måltidskasser giver ny inspiration

Med vores måltidskasser har du frit valg mellem hele 60 lækre retter hver uge, der giver gode smagsoplevelser på tallerkenen.

Måltidskasser leveret til døren i Aalborg

Vil du spare tid i køkkenet? Vælg blot dine favoritter på ugens menu, så leverer vi din måltidskasse lige til døren i Aalborg.

Prøv en måltidskasse i Aalborg i dag

Når du vælger en af vores måltidskasser, får du et væld af fordele. Blandt andet er du med til at mindske madspild. Vi afpasser nemlig vores ingredienser til det valgte antal retter og portioner. På den måde bliver der ikke mad til overs. Du kan eventuelt bruge rester fra aftensmaden i børnenes madpakker.

Får du leveret måltidskasser slipper du for at skulle handle efter aftensmad i supermarkedet, hvor du let kan ende med at købe ind til de samme måltider igen og igen. Når familien har travlt, er der nemlig ikke altid lige meget plads til de kreative idéer. Samtidig undgår du også impulskøb, der kan få madbudgettet til at stige. Lad derfor RetNemts Måltidkasser stå for både indkøb og madplan. Du sparer ikke bare tid, men også penge. Og så du behøver ikke engang være hjemme, når vi leverer. Med måltidskassen på plads er ingen grund til at stresse hjem efter arbejde for at lave aftensmad i flere timer.

Bor du i Aalborg, og vil du have nem og velsmagende aftensmad leveret lige til døren? Vi leverer måltidskasser til hele landet, undtagen ikke-brofaste øer. Se mulighederne for levering i dit område her.

Prøv en måltidskasse nu

Ofte stillede spørgsmål om vores måltidskasser

Læs mere om levering og betaling.