Måltidskasser til 6 personer

Måltidskasser til 6 personer

I en travl hverdag er det de færreste, der har tid, lyst og overskud til den helt store indsats i køkkenet. Særligt for store familier er aftensmaden en krævende opgave, der kræver både planlægning, lange indkøbslister og tilberedning i køkkenet. Med lanceringen af vores måltidskasser til 6 personer ønsker vi at gøre hverdagen nemmere for børnefamilier, der gerne vil have sund og varieret aftensmad uden at gå på kompromis med den gode smagsoplevelse.

Måltidskasser med aftensmad til 6 personer

Når du vælger en måltidskasse til 6 personer, har du frit valg mellem 10 forskellige retter hver uge. Vores måltidskasser til er fyldt med alt det, du skal bruge for at lave lækker og inspirerende hverdagsmad for hele familien, og du kan vælge 2-5 retter hver uge. Retterne er familievenlige, og opskrifterne er nemme at følge, så både voksne og børn kan være med til at tilberede maden. Når du har valgt, hvilke retter du gerne vil lave, pakker vi alle de ingredienser, du skal bruge til at lave maden, ned i din måltidskasse, som leveres lige til døren. Du slipper dermed for at bruge krudt på madplaner, indkøbslister og indkøb.

Her er nogle af de mange fordele ved at vælge måltidskasser til 6 personer.

1. Spar tid og penge

Kender du det? Du står nede i dagligvarebutikken med en lang indkøbsliste, og du farer op og ned ad af gangene for at få fat i alle de ingredienser, du skal bruge til aftensmaden. Flere af varerne er udsolgt, og du må være kreativ for at finde alternativer. Inden du når hen til kassen har der måske også sneget sig lidt usunde fristelser og andre spotvarer ned i indkøbsvognen, som du aldrig ender med at få brugt, selvom intentionerne var gode. Og først når du har slæbt de tunge indkøbsposer ind ad døren, opdager du, at du alligevel har glemt en vare eller to, der gør det umuligt at lave den ret, du havde tænkt. Alle disse scenarier kan du undgå ved at vælge en måltidskasse til 6 personer. Du slipper nemlig for tidskrævende planlægning, og du kan spare penge, da du ikke længere lader dig friste af diverse usunde fristelser og 'gode' tilbud i dagligvarebutikkerne.

2. Nemme og inspirerende opskrifter

Hvem siger, at nem aftensmad ikke kan være inspirerende? De fleste af retterne i vores måltidskasser kan laves på ca. 30 minutter, og retterne er udviklet af professionelle kokke med fokus på nemhed og den gode smagsoplevelse. Opskrifterne er så nemme at følge, at du sagtens kan inddrage børnene i madlavningen.

Du har helt sikkert prøvet at finde inspirerende opskrifter på nettet for så at opdage, at du ikke har halvdelen af ingredienserne derhjemme. Vælger du en måltidskasse til 6 personer, får du alle de ingredienser, du skal bruge til at lave maden, leveret lige til døren. Det bedste af det hele er, at ingredienserne i vidt omfang er afmålt til dit behov, hvilket vil sige, at du kun får den mængde, du rent faktisk skal bruge i opskriften. På den måde slipper du for, at køkkenskabene vrimler med krydderier og lignende, som du aldrig når at få brugt op, før de udløber.

3. Skræddersy din måltidskasse

Vælger du en måltidskasse til 6 personer, kan du frit skræddersy din måltidskasse, så den passer til dine og familiens behov. I en stor familie på 6 personer er det sjældent, at alle familier har samme smagspræferencer. Vælger du vores måltidskasser til 6 personer, kan du nemt filtrere retterne, så du kun ser de retter, der passer til dine og familiens behov. Er der nogle familiemedlemmer, der for eksempel ikke kan tåle laktose eller gluten, kan du også nemt frasortere retter, der indeholder dette. Det gør det nemt at vælge retter, som hele familien vil elske.

Hos RetNemt ønsker vi at give børnefamilier de bedste forudsætninger for at lave sund og varieret aftensmad. Med vores måltidskasser til 6 personer kan du gøre hverdagen nemmere med lækker og inspirerende aftensmad, der vil imponere både store og små.