Lækre og inspirerende efterårsretter for hele familien

Lækre og inspirerende efterårsretter for hele familien

Efteråret bringer nye madtendenser, og hos os får du masser af inspiration til lækre efterårsretter for hele familien. Udforsk de skønneste efterårsretter her.

Simple efterårsretter for enhver smag

Når bladene begynder at skifte farve, og aftenerne bliver køligere, er det tid til at invitere efterårets varme smage i køkkenet. Efterårsmad er kendt for varme, fyldige retter med sæsonens grøntsager som kål, græskar, gulerødder og rødbeder. Efterårsmånederne er den perfekte anledning til at eksperimentere med nye efterårsopskrifter og genoplive efterårsklassikere, der skaber madglæde rundt om spisebordet.

Se nemme opskrifter til efteråret

Inspiration til lækre efterårsretter

I efterårsmånederne får vi adgang til nogle af de lækreste råvarer i sæson. Græskar, rodfrugter og svampe stjæler ofte showet i disse måneder, og det er ikke uden grund. Tænk på en cremet græskarsuppe toppet med ristede græskarkerner eller en robust gryderet med mørt oksekød og rodfrugter – det er jo næsten ikke til at stå for.

Savner du inspiration til lækre og inspirerende efterårsretter for hele familien? Så får du her 8 bud på fortryllende efterårsretter, der simpelthen er definitionen på god smag og efterårshygge.

Lækre og inspirerende efterårsretter for hele familien
Pistou suppe med kikærter, græskar, spinat, mandler og citron. Krydret suppe med strejf af spidskommen og citron serveret med somun brød til.

Vil du have mere inspiration til lækre efterårsretter med sæsonens grøntsager? Så gå på opdagelse i vores store opskriftsunivers, hvor du finder mere end 800 opskrifter, der kan give dig masser af inspiration til spændende retter med masser af god smag fra sæsonens lækreste grøntsager.

Gå til opskriftsuniverset