Inspiration til den perfekte julemad

Julemåltidskasser til en smagfuld og stressfri jul

Vil du nyde god dansk julemad uden al besværet? Vores julemåltidskasse med fem smagfulde juleretter er din genvej til en smagfuld og stressfri jul.

5 juleretter – sæt smag på julen

December måned er for mange en tid præget af travlhed og diverse juleforberedelser, hvor køkkenet ofte er omdrejningspunktet for stress og jag. Hos RetNemt mener vi, at julen skal være en magisk tid med masser af glæde, godt selskab og ikke mindst god mad. Derfor introducerer vi vores fem juleretter, skabt til at gøre din jul både smagfuld og stressfri. Du kan bestille juleretterne i din måltidskasse i uge 48-51.

Bestil juleretterne her

Juleand med rødkål og brune kartofler

30 minutter er alt, hvad du behøver for at lave den perfekte juleand. Glem alt om komplicerede opskrifter. Vores juleand med klassisk tilbehør er lige til at gå til. Her får du alt det bedste fra julen i én lækker ret: confiteret andebryst og -lår, to slags kartofler, færdiglavet rødkål og selvfølgelig en velsmagende andesauce. Meget bedre bliver det vist ikke!

Se opskriften her
Julemåltidskasser til en smagfuld og stressfri jul
Juleand med rødkål og brune kartofler.

Nøddefrikadeller med grønkålssalat

Når vi taler dansk julemad, går tankerne ofte på klassiske retter som andesteg og flæskesvær med knasende sprøde svær. Ikke desto mindre er der masser af lækre vegetariske alternativer, der rummer den karakteristiske smag og velkendte duft af jul. Et eksemplarisk eksempel på en lækker vegetarisk juleret er nøddefrikadeller med grønlangkål og svesker.

Gå til opskrift
Julemåltidskasser til en smagfuld og stressfri jul
Nøddefrikadeller med grønkålssalat.

Fyldt mørbrad med svesker og æbler

Hvis du vil invitere gæster hjem til lækker dansk julemad i december, kan du med fordel prøve at lave fyldt mørbrad med svesker og æbler. Denne ret smager ikke bare fantastisk, men har en forrygende duft af jul, perfekt til at få dig og dine gæster i den rette julestemning.

Prøv opskrift
Julemåltidskasser til en smagfuld og stressfri jul
Fyldt mørbrad med svesker og æbler.

Fisk med sennepssauce og bacon

Er du til juleretter med fisk, kan du forkæle dine smagsløg med en delikat fiskeret, hvor saftig mørksejfilet bages i ovnen og serveres med en smagfuld sennepssauce. Denne lækre fiskeret fuldendes med lækkert tilbehør bestående af peberrod, hakket æg, kartofler og sprød bacon.

Se opskrift
Julemåltidskasser til en smagfuld og stressfri jul
Fisk med sennepssauce og bacon.

Medister med grønlangkål og kartofler

En anden dansk julefavorit er julemedister med grønlangkål og kartofler. På bare 30 minutter kan du fremtrylle denne velsmagende ret, hvilket giver dig mere tid til at nyde selskabet og den festlige juleatmosfære. Så slip for julestress i køkkenet og lad vores medister med grønlangkål og kartofler være stjernen til din julemiddag.

Se opskriften her
Julemåltidskasser til en smagfuld og stressfri jul
Medister med grønlangkål og kartofler.

Hvorfor bruge timevis i supermarkedet og i køkkenet, når du kan få vores lækre juleretter leveret direkte til døren? Med en måltidskasse fra RetNemt kan du det gøre nemt at servere lækker dansk julemad for familie og venner og gøre denne jul til en smagfuld og stressfri én af slagsen.

Bestil din julemåltidskasse nu