Forårsmad: friske opskrifter til sæsonen

Forårsmad: friske opskrifter til sæsonen

Når dagene bliver længere, og forårets farver begynder at vinde frem ude i naturen, er det tid til at spække madplanen med lækre forårsretter for hele familien. Foråret byder på et væld af sprøde grøntsager og lækre smage, der kan omsættes til inspirerende måltider fulde af farver og sæsonens lækreste delikatesser.

Forårsretter for hele familien

Hos RetNemt Måltidskasser ved vi, at en hektisk hverdag kan gøre det svært at finde tid og overskud til madlavningen. Derfor har vi gjort det legende let at lave lækre og inspirerende forårsretter, der giver gode smagsoplevelser og forårsfornemmelser på tallerkenen. I vores store opskriftsunivers finder du et bredt udvalg af lækre forårsretter, der lader dig smage på sæsonens lækreste råvarer i inspirerende måltider, der skaber masser af madglæde rundt om spisebordet.

Er du på udkig efter inspiration til lækre forårsretter? Så får du her 8 bud på skønne forårsretter med sæsonens lækreste råvarer.

Guide til forårets lækreste grøntsager
Forårsmad: friske opskrifter til sæsonen
Den klassiske laks med pesto får selskab af kartofler, asparges og spidskål og serveres med en nem dip med friske krydderurter.

Vil du have mere inspiration til lækre forårsretter med sæsonens grøntsager? Så gå på opdagelse i vores store opskriftsunivers, hvor du finder mere end 800 opskrifter, der kan give dig masser af inspiration til spændende retter med masser af smag fra sæsonens lækreste grøntsager.

Gå til opskriftsuniverset