Få inspiration til sund børnevenlig aftensmad

Få inspiration til sund børnevenlig aftensmad

Få inspiration til sund børnevenlig aftensmad, der skaber madglæde rundt om spisebordet. Læs med for at få lækre opskrifter og tips til næringsrige måltider, der glæder de små.

Sund og børnevenlig aftensmad

I en travl hverdag med mange gøremål kan det være svært at finde tid og overskud til at lave sund børnevenlig aftensmad for hele familien. Det er her, RetNemt træder ind for at gøre aftenritualet både sjovere og nemmere for dig og dine kære små. Vi ved, at det skal være lige dele nærende og spændende for at fange interessen hos familiens yngste. Med vores koncept gør vi det legende let at sammensætte en sund og inspirerende ugemenu, der vil imponere både store og små.

Se denne uges børnevenlige retter hos RetNemt

Næringsrig mad, der smager af mere

Sunde børnevenlige retter behøver ikke at være synonymt med et kompromis med smagen og variation. Med vores brede udvalg af sunde børnevenlige retter får I mulighed for sammen at opleve nye smage, uden stress fra dagligdagens planlægning og indkøbsture. På ugens menu finder du hver uge et spændende udvalg af lækre og nemme børneretter, så I kan prøve en masse forskelligt hver uge og opdage nye favoritter. Vores menuer tager jer med på en kulinarisk rejse fra klassiske danske retter til internationale favoritter - alt sammen med en twist, der passer perfekt ind i børnenes smagsunivers. Vores opskrifter er nemlig designet således, at de ikke alene er ernæringsmæssigt afbalancerede, men også fulde af farver og smagskombinationer, der pirrer nysgerrigheden hos de mindste.

Varierede opskrifter på ugemenuen

Variation er nøglen til en vellykket madplan, når det kommer til børnene. Savner du ny inspiration til sund børnevenlig aftensmad for hele familien? Så får du her 8 bud på sunde børnevenlige retter, der vil imponere både store og små.

Se denne uges børnevenlige retter
Hurtig børnevenlig aftensmad: vejen til en nemmere hverdag
På billedet ses et herligt eksempel på en hurtig og børnevenlig ret: kung pao kylling. En ret, du helt sikkert forbinder med klassisk kinesisk takeaway, men som du nemt kan lave derhjemme. Og så på kun 15-20 minutter!

Skab smagsmagi på tallerkenen

Hos RetNemt Måltidskasser mener vi, at det skal være sjovt og inspirerende at lave sund børnevenlig aftensmad. I vores store opskriftsunivers finder du et hav af lækre børnevenlige retter, der forvandler dine sædvanlige måltider til sunde og inspirerende måltider, der vil imponere både store og små. Lad os genopfinde din og familiens aftensmadsrutine sammen – én sund børnevenlig ret ad gangen!

Gå til opskriftsuniverset