8 forslag til lækker vegansk frokost

10 ideer til lækker glutenfri aftensmad

Er du på udkig efter ny inspiration til lækker glutenfri aftensmad? Så er du kommet til rette sted! Lad os se nærmere på 10 velsmagende ideer til nem og lækker glutenfri aftensmad.

Inspiration til nem glutenfri aftensmad

En glutenfri kost er en nødvendighed for dem med glutenallergi eller glutenintolerance. Dog behøver en glutenfri kost hverken at betyde et kompromis med smag eller variation. Tværtimod er der masser af muligheder, når det kommer til glutenfri aftensmad, og det åbner op for en helt ny verden af lækre og varierede retter, som måske ikke ellers havde fundet vej til din tallerken.

Så hvis du er på udkig efter inspiration til lækker glutenfri aftensmad, får du her 10 skønne bud på nem glutenfri aftensmad.

  1. Kyllingeinderfilet i peanutsauce med ris
  2. Mørbradgryde med ris
  3. Chicken tikka masala med raita, mynte og mandler
  4. Pandestegt laks med agurkesalat, kartofler og dildressing
  5. Risotto verde med varmrøget laks
  6. Torsk med ovnbagte rodfrugter og cremet spinat
  7. Chili sin carne med majssalsa
  8. Burritobowl med avocado, ristede majs og syltede rødløg
  9. Butter chicken med kachumbar-salat, ris og koriander
  10. Stegt kylling med ovnbagte rødbeder og sauce verte

Vil du have mere inspiration til lækre glutenfri retter, der giver gode smagsoplevelser på tallerkenen? Lad dig inspirere af ugens menu hos RetNemt, der hver uge byder på et stort udvalg af lækre glutenfri retter for enhver smag.

Se ugens menu

Hos RetNemt ønsker vi at give dig de bedste forudsætninger for at lave nem og lækker hverdagsmad i en travl hverdag. Med vores måltidskasser kan du gøre det legende let at servere sund og nærende glutenfri aftensmad for hele familien. Fortæl os blot, hvad du kunne tænke dig at spise – så leverer vi alle ingredienser lige til din hoveddør.

Læs mere om RetNemt her