American BBQ på menuen

Nu kan du invitere venner og familie hjem til havefest med lækre grillretter inspireret af klassisk American BBQ. Retterne er nemme at lave, og du kan blandt andet se frem til grillet American cheeseburger, hotwings med grillede majskolber og BBQ glaserede koteletter med kartoffelsalat. Og bare rolig – har du ikke en grill derhjemme, kan du sagtens være med alligevel.

Bestil nu

American BBQ gjort nemt

Grillretter inspireret af American BBQ

Hvad er det første, du tænker på, når du hører ordene “American BBQ”? Du tænker helt sikkert på saftigt kød, om end det så måtte være saftige bøffer, kyllingevinger, kotelet eller pulled pork. Kødet pensles med en barbequesauce sammensat af smagfulde krydderier såsom paprika, spidskommen, hvidløg og chili, og efter en tur på grillen har kødet opnået en lækker røget smag, der elskes af både store og små.

Man kan sige, at American BBQ er mere end bare en madlavningsstil. Det er en stolt amerikansk madlavningstradition, der i sommermånederne samler familie og venner omkring grillen, hvor kødet står i centrum for madlavningen. Resultatet er smagfulde retter, grillet til perfektion og sprængfyldt med god røget smag.

I anledningen af sommeren har vi selvfølgelig sørget for lækre retter inspireret af American BBQ på menuen. Her kan du se frem til lækkert kød med dejlig røget, sød og krydret smag, serveret med masser af frisk grønt, krydderurter og chili. Perfekt til dig, der er vild med lækre grillmiddage i det solrige vejr. Det bedste af det hele er, at du hverken behøver være grillmester eller en masterchef i køkkenet for at kunne tilberede disse skønne grillretter. Opskrifterne er nemme at følge, så nemt kan servere lækker grillmad for både familie og venner.

RETTERNE

American cheeseburger med ranchdressing og grillede søde kartofler

Grillet cheeseburger med cheddarost, sprød salat, tomat, løg og hjemmelavet ranchdresing. Serveres med grillede søde kartoffelfritter.

BBQ-glaseret kotelet med honning/senneps-kartoffelsalat

Saftig BBQ-glaseret kotelet serveret med honning- og sennepsmarineret kartoffelsalat, majssalat og grøn chili.

Smokey chipotle kyllingebryst med gratineret mac&cheese og bønnesalat

Grillet chipotle kyllingebryst med cremet hjemmelavet mac&chesse og frisk bønnesalat med grønne og sorte bønner, tomat, persille og rød chili.

Hotwings med majskolber, purløgsdressing og gnavegrønt

Spicy kyllingevinger serveret med grillede majskolber, friske grøntsager og hvidløgsdressing med purløg.

Blomkålswings med bønnestuvning, syltede grøntsager og aioli

Krydret blomkål grillet for lidt knas. Serveres med en lækker krydret bønnestuvning, grillede kartofler, syltede grøntsager og aioli.

Se retterne her

American BBQ – tag din grillmad til det næste niveau

American BBQ har taget verden med storm, og det er ikke uden grund. Den verdenskendte madlavningsstil samler familie og venner omkring grillen til lækker grillmad, der får smagsløgene til at synge.

Gå til artikel

Grilltilbehør: 10 lækre forslag til din næste grillfest

Når det kommer til grilltilbehør er mulighederne mange. I denne artikel skal vi se nærmere på 10 lækre forslag til grilltilbehør, der helt sikkert vil imponere dine gæster ved din næste grillfest.

Gå til artikel