Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Kulmule dampet med savoykål — og peberrodscreme

(baseret på 164 kunders bedømmelse)

Ingredienser

600 g kartofler
½ porre
1 spsk olie
1½ dl vand
½ dl creme frisk 9%
1 spsk revet peberrod
Salt og peber
½ løg
1/4 savoykål
2 skiver bacon
½ spsk hvidvinseddike
½ dl hvidvin
Timian
275 g kulmule eller lignende fisk

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

900 g kartofler
½-1 porre
1½ spsk olie
2 dl vand
3/4 creme frisk 9%
1½ spsk revet peberrod
Salt og peber
1 løg
½ savoykål
2-3 skiver bacon
1 spsk hvidvinseddike
3/4 dl. hvidvin
Timian
415 g kulmule eller lignende fisk

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 

Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

1200 g kartofler
1 porre
2 spsk olie
3 dl vand
1 dl creme frisk 9%
1-2 spsk revet peberrod
Salt og peber
1 løg
½ savoykål
3 skiver bacon
1 spsk hvidvinseddike
1 dl hvidvin
Timian
550 g kulmule eller lignende fisk

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Skyl porre grundigt, snit fint. Hak 50-75 g kartofler fint.
  2. Svits kartofler og porre i lidt olie, uden de tager farve. Tilsæt vand, og kog 15 min. under låg.
  3. Skær bacon i tern, svits den i en bred gryde. Kog resten af kartoflerne i en tredje gryde med letsaltet vand ca. 15 min.
  4. Pil og hak løg, skyl kål og snit fint. Tilsæt løg og kål til baconen, og svits med i 4-5 min. ved høj varme. Tilsæt vineddike, hvidvin, timian, salt og peber. Kog op og rør grundigt rundt.
  5. Skær kulmulen i 2 pæne stykker, læg dem ovenpå kålen. Skru ned til jævn varme, og læg låg på gryden. Damp kål og fisk i 10 min.
  6. Blend kartofler, porre og kogevand til en blank og ensartet sauce. Tilsæt creme frisk og peberrod, blend igen. Smag saucen til med salt og peber. Saucen må ikke koge efter at creme frisk er tilsat.
  7. Servér kulmulen med den dampede kål, peberrodscreme og kogte kartofler.


Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Skyl porre grundigt, snit fint. Hak 75-100 g kartofler fint.
  2. Svits kartofler og porre i lidt olie, uden de tager farve. Tilsæt vand, og kog 15 min. under låg.
    Skær bacon i tern, svits den i en bred gryde. Kog resten af kartoflerne i en tredje gryde med letsaltet vand ca. 15 min.
  3. Pil og hak løg, skyl kål og snit fint. Tilsæt løg og kål til baconen, og svits med i 4-5 min. ved høj varme. Tilsæt vineddike, hvidvin, timian, salt og peber. Kog op og rør grundigt rundt.
  4. Skær kulmulen i 3 pæne stykker, læg dem ovenpå kålen. Skru ned til jævn varme, og læg låg på gryden. Damp kål og fisk i 10 min.
  5. Blend kartofler, porre og kogevand til en blank og ensartet sauce. Tilsæt creme frisk og peberrod, blend igen. Smag saucen til med salt og peber. Saucen må ikke koge efter at creme frisk er tilsat.
  6. Servér kulmulen med den dampede kål, peberrodscreme og kogte kartofler.


Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Skyl porre grundigt, snit fint. Hak 100 g kartofler fint.
  2. Svits kartofler og porre i lidt olie, uden de tager farve. Tilsæt vand, og kog 15 min. under låg.
    Skær bacon i tern, svits den i en bred gryde. Kog resten af kartoflerne i en tredje gryde med letsaltet vand ca. 15 min.
  3. Pil og hak løg, skyl kål og snit fint. Tilsæt løg og kål til baconen, og svits med i 4-5 min. ved høj varme. Tilsæt vineddike, hvidvin, timian, salt og peber. Kog op og rør grundigt rundt.
  4. Skær kulmulen i 4 pæne stykker, læg dem ovenpå kålen. Skru ned til jævn varme, og læg låg på gryden. Damp kål og fisk i 10 min.
  5. Blend kartofler, porre og kogevand til en blank og ensartet sauce. Tilsæt creme frisk og peberrod, blend igen. Smag saucen til med salt og peber. Saucen må ikke koge efter at creme frisk er tilsat.
  6. Servér kulmulen med den dampede kål, peberrodscreme og kogte kartofler.


Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2990 kJ (715 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 650 155 22
Kulhydrat 1650 394 55
Fedt 690 165 23

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu