Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GæsteRet

Stegt oksekød på spid — med sprød salat

(baseret på 689 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g oksetyksteg i tynde skiver
1 stilk citrongræs
1 spsk brun farin
1 dl østerssauce
1 fed hvidløg 
1 tsk salt
1 spsk olie
8 træpinde
125 g salatmix
1 avocado
125 g cherrytomater
200 g brune basmatiris

Ingredienser

450 g oksetyksteg i tynde skiver
2 stilke citrongræs
1½ spsk brun farin
1 dl østerssauce
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1 tsk salt
1½ spsk olie
12 træpinde
200 g salatmix
1 avocado
250 g cherrytomater
300 g brune basmatiris

Ingredienser

600 g oksetyksteg i tynde skiver
3 stilke citrongræs
2 spsk brun farin
1½ dl østerssauce
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2 tsk salt
2 sps. olie 
16 træpinde
300 g salatmix
2 avocadoer
250 g cherrytomater
400 g brune basmatiris

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil og snit hvidløg. Snit det hvide af citrongræsset fint. Rør hvidløg, citrongræs, brun farin, østerssauce, salt og olie i en skål. Hæld 2/3 af marinaden på en tallerken, marinér kødet i 15 min.
  3. Anret salat med skiver af avocado og halverede cherrytomater. Dryp resten af marinaden over.
  4. Sæt kødet på træpindene. Steg/grill dem på en varm pande med den dressing der hænger ved. Steg 2 - 3 min. og vend undervejs.
  5. Servér spyddene med salat og ris.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil og snit hvidløg. Snit det hvide af citrongræsset fint. Rør hvidløg, citrongræs, brun farin, østerssauce, salt og olie i en skål. Hæld 2/3 af marinaden på en tallerken, marinér kødet i 15 min.
  3. Anret salat med skiver af avocado og halverede cherrytomater. Dryp resten af marinaden over.
  4. Sæt kødet på træpindene. Steg/grill dem på en varm pande med den dressing der hænger ved. Steg 2 - 3 min. og vend undervejs.
  5. Servér spyddene med salat og ris.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil og snit hvidløg. Snit det hvide af citrongræsset fint. Rør hvidløg, citrongræs, brun farin, østerssauce, salt og olie i en skål. Hæld 2/3 af marinaden på en tallerken, marinér kødet i 15 min.
  3. Anret salat med skiver af avocado og halverede cherrytomater. Dryp resten af marinaden over.
  4. Sæt kødet på træpindene. Steg/grill dem på en varm pande med den dressing der hænger ved. Steg 2 - 3 min. og vend undervejs.
  5. Servér spyddene med salat og ris.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3101 kJ (741 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 660 158 21
Kulhydrat 1725 412 56
Fedt 716 171 23

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Grillretter Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu