Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Marinerede wokstrimler med grøntsager — og nudler

(baseret på 556 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g wokstrimler af skinke
Olie
Ingefær
1 citron (1 tsk skal / 2 spsk saft)
2 spsk sojasauce
1 spsk brun farin
1/8 hvidkål
¼ - ½ broccoli
5 forårsløg
Salt og peber
125 g nudler
Fintstrimlet citronskal
Peanuts


Ingredienser

375 g wokstrimler af skinke
Olie
Ingefær
1 citron (1 tsk skal / 2 spsk saft)
2 spsk sojasauce
1 spsk brun farin
1/8 hvidkål
¼ - ½ broccoli
5 forårsløg
Salt og peber
125 g nudler
Fintstrimlet citronskal
Peanuts


Ingredienser

375 g wokstrimler af skinke
Olie
Ingefær
1 citron (1 tsk skal / 2 spsk saft)
3 spsk sojasauce
1½ spsk brun farin
¼ hvidkål
½ broccoli
7 forårsløg
Salt og peber
175 g nudler
Fintstrimlet citronskal
Peanuts


Ingredienser

500 g wokstrimler af skinke
Olie
Ingefær
1 citron (1 tsk skal / 2 spsk saft)
3 spsk sojasauce
1½ spsk brun farin
¼ hvidkål
½ broccoli
7 forårsløg
Salt og peber
175 g nudler
Fintstrimlet citronskal
Peanuts


Ingredienser

500 g wokstrimler af skinke
Olie
Ingefær
2 citroner (saft / 2 tsk skal)
4 spsk sojasauce
2 spsk brun farin
¼ hvidkål
½ broccoli
10 forårsløg
Salt og peber
250 g nudler
Fintstrimlet citronskal
Peanuts


Ingredienser

750 g wokstrimler af skinke
Olie
Ingefær
2 citroner (saft / 2 tsk skal)
4 spsk sojasauce
2 spsk brun farin
¼ hvidkål
½ broccoli
10 forårsløg
Salt og peber
250 g nudler
Fintstrimlet citronskal
Peanuts


Ingredienser

750 g wokstrimler af skinke
Olie
Ingefær
2 citroner (Saft / 3 tsk skal)
6 spsk sojasauce
3 spsk brun farin
½ hvidkål
1 broccoli
14 forårsløg
Salt og peber
350 g nudler
Fintstrimlet citronskal
Peanuts


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl ingefær, riv fint. Riv citronskal, gem halvdelen til pynt. Pres citronsaft. Bland sojasauce, ingefær, citronskal og -saft samt brun farin i en skål. Vend kødet i marinaden og sæt i køleskabet.
  2. Snit hvidkål fint. Del broccoli i små buketter, skræl stokken og skær i tynde skiver. Skær forårsløg i skrå stykker på ca. 2 cm.
  3. Kog rigeligt letsaltet vand op i en gryde. Tilsæt nudlerne når vandet koger, kog 3 min. uden låg. Hæld vandet fra nudlerne. 
  4. Lad kødet dryppe af i en si over en skål - gem marinaden. Varm olie i en pande ved kraftig varme. Læg kødet på og lad det blive brunt, inden det vendes. Steg på alle sider i alt 1-1½ min, tag det op og hold det varmt på en tallerken.
  5. Varm lidt olie i panden ved kraftig varme. Svits hvidkål og broccoli i ca. 2 min.. Tilsæt marinade og forårsløg. Svits ca. 1 min mere og kog det godt igennem. Tilsæt kødet. Tag panden af varmen.
  6. Vend nudlerne sammen med kød og grøntsager i den varme pande. Smag til med salt og peber.
  7. Drys fintstrimlet citronskal og hakkede peanuts over og servér straks.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl ingefær, riv fint. Riv citronskal, gem halvdelen til pynt. Pres citronsaft. Bland sojasauce, ingefær, citronskal og -saft samt brun farin i en skål. Vend kødet i marinaden og sæt i køleskabet.
  2. Snit hvidkål fint. Del broccoli i små buketter, skræl stokken og skær i tynde skiver. Skær forårsløg i skrå stykker på ca. 2 cm.
  3. Kog rigeligt letsaltet op i en gryde. Tilsæt nudlerne når vandet koger, kog 3 min. uden låg. Hæld vandet fra nudlerne.
  4. Lad kødet dryppe af i en si over en skål - gem marinaden. Varm olie i en pande ved kraftig varme. Læg kødet på og lad det blive brunt, inden det vendes. Steg på alle sider i alt 1-1½ min, tag det op og hold det varmt på en tallerken.
  5. Varm lidt olie i panden ved kraftig varme. Svits hvidkål og broccoli i ca. 2 min.. Tilsæt marinade og forårsløg. Svits ca. 1 min mere og kog det godt igennem. Tilsæt kødet. Tag panden af varmen.
  6. Vend nudlerne sammen med kød og grøntsager i den varme pande. Smag til med salt og peber.
  7. Drys fintstrimlet citronskal og hakkede peanuts over og servér straks.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl ingefær, riv fint. Riv citronskal, gem halvdelen til pynt. Pres citronsaft. Bland sojasauce, ingefær, citronskal og -saft samt brun farin i en skål. Vend kødet i marinaden og sæt i køleskabet.
  2. Snit hvidkål fint. Del broccoli i små buketter, skræl stokken og skær i tynde skiver. Skær forårsløg i skrå stykker på ca. 2 cm.
  3. Kog rigeligt letsaltet op i en gryde. Tilsæt nudlerne når vandet koger, kog 3 min. uden låg. Hæld vandet fra nudlerne.
  4. Lad kødet dryppe af i en si over en skål - gem marinaden. Varm olie i en pande ved kraftig varme. Læg kødet på og lad det blive brunt, inden det vendes. Steg på alle sider i alt 1-1½ min, tag det op og hold det varmt på en tallerken.
  5. Varm lidt olie i panden ved kraftig varme. Svits hvidkål og broccoli i ca. 2 min.. Tilsæt marinade og forårsløg. Svits ca. 1 min mere og kog det godt igennem. Tilsæt kødet. Tag panden af varmen.
  6. Vend nudlerne sammen med kød og grøntsager i den varme pande. Smag til med salt og peber.
  7. Drys fintstrimlet citronskal og hakkede peanuts over og servér straks.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Skræl ingefær, riv fint. Riv citronskal, gem halvdelen til pynt. Pres citronsaft. Bland sojasauce, ingefær, citronskal og -saft samt brun farin i en skål. Vend kødet i marinaden og sæt i køleskabet.
  2. Snit hvidkål fint. Del broccoli i små buketter, skræl stokken og skær i tynde skiver. Skær forårsløg i skrå stykker på ca. 2 cm.
  3. Kog rigeligt letsaltet op i en gryde. Tilsæt nudlerne når vandet koger, kog 3 min. uden låg. Hæld vandet fra nudlerne.
  4. Lad kødet dryppe af i en si over en skål - gem marinaden. Varm olie i en pande ved kraftig varme. Læg kødet på og lad det blive brunt, inden det vendes. Steg på alle sider i alt 1-1½ min, tag det op og hold det varmt på en tallerken.
  5. Varm lidt olie i panden ved kraftig varme. Svits hvidkål og broccoli i ca. 2 min.. Tilsæt marinade og forårsløg. Svits ca. 1 min mere og kog det godt igennem. Tilsæt kødet. Tag panden af varmen.
  6. Vend nudlerne sammen med kød og grøntsager i den varme pande. Smag til med salt og peber.
  7. Drys fintstrimlet citronskal og hakkede peanuts over og servér straks.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.
 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl ingefær, riv fint. Riv citronskal, gem halvdelen til pynt. Pres citronsaft. Bland sojasauce, ingefær, citronskal og -saft samt brun farin i en skål. Vend kødet i marinaden og sæt i køleskabet.
  2. Snit hvidkål fint. Del broccoli i små buketter, skræl stokken og skær i tynde skiver. Skær forårsløg i skrå stykker på ca. 2 cm.
  3. Kog rigeligt letsaltet op i en gryde. Tilsæt nudlerne når vandet koger, kog 3 min. uden låg. Hæld vandet fra nudlerne.
  4. Lad kødet dryppe af i en si over en skål - gem marinaden. Varm olie i en pande ved kraftig varme. Læg kødet på og lad det blive brunt, inden det vendes. Steg på alle sider i alt 1-1½ min, tag det op og hold det varmt på en tallerken.
  5. Varm lidt olie i panden ved kraftig varme. Svits hvidkål og broccoli i ca. 2 min.. Tilsæt marinade og forårsløg. Svits ca. 1 min mere og kog det godt igennem. Tilsæt kødet. Tag panden af varmen.
  6. Vend nudlerne sammen med kød og grøntsager i den varme pande. Smag til med salt og peber.
  7. Drys fintstrimlet citronskal og hakkede peanuts over og servér straks.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl ingefær, riv fint. Riv citronskal, gem halvdelen til pynt. Pres citronsaft. Bland sojasauce, ingefær, citronskal og -saft samt brun farin i en skål. Vend kødet i marinaden og sæt i køleskabet.
  2. Snit hvidkål fint. Del broccoli i små buketter, skræl stokken og skær i tynde skiver. Skær forårsløg i skrå stykker på ca. 2 cm.
  3. Kog rigeligt letsaltet op i en gryde. Tilsæt nudlerne når vandet koger, kog 3 min. uden låg. Hæld vandet fra nudlerne.
  4. Lad kødet dryppe af i en si over en skål - gem marinaden. Varm olie i en pande ved kraftig varme. Læg kødet på og lad det blive brunt, inden det vendes. Steg på alle sider i alt 1-1½ min, tag det op og hold det varmt på en tallerken.
  5. Varm lidt olie i panden ved kraftig varme. Svits hvidkål og broccoli i ca. 2 min.. Tilsæt marinade og forårsløg. Svits ca. 1 min mere og kog det godt igennem. Tilsæt kødet. Tag panden af varmen.
  6. Vend nudlerne sammen med kød og grøntsager i den varme pande. Smag til med salt og peber.
  7. Drys fintstrimlet citronskal og hakkede peanuts over og servér straks.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl ingefær, riv fint. Riv citronskal, gem halvdelen til pynt. Pres citronsaft. Bland sojasauce, ingefær, citronskal og -saft samt brun farin i en skål. Vend kødet i marinaden og sæt i køleskabet.
  2. Snit hvidkål fint. Del broccoli i små buketter, skræl stokken og skær i tynde skiver. Skær forårsløg i skrå stykker på ca. 2 cm.
  3. Kog rigeligt letsaltet op i en gryde. Tilsæt nudlerne når vandet koger, kog 3 min. uden låg. Hæld vandet fra nudlerne.
  4. Lad kødet dryppe af i en si over en skål - gem marinaden. Varm olie i en pande ved kraftig varme. Læg kødet på og lad det blive brunt, inden det vendes. Steg på alle sider i alt 1-1½ min, tag det op og hold det varmt på en tallerken.
  5. Varm lidt olie i panden ved kraftig varme. Svits hvidkål og broccoli i ca. 2 min.. Tilsæt marinade og forårsløg. Svits ca. 1 min mere og kog det godt igennem. Tilsæt kødet. Tag panden af varmen.
  6. Vend nudlerne sammen med kød og grøntsager i den varme pande. Smag til med salt og peber.
  7. Drys fintstrimlet citronskal og hakkede peanuts over og servér straks.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2440 kJ (583 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 732 175 30
Kulhydrat 1049 251 43
Fedt 659 158 27

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Wok-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu