Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Lækker

GRILL - Medaljoner i karry med marineret melon — og nudler

(baseret på 455 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 medaljoner af svinefilet ca. 300 g
Salt og peber
½ spsk olie
1 tsk karry
1 dl grøntsagsbouillon (½ terning+1 dl vand)
1 tsk saucejævner
1 dl kokosmælk
125 g sukkerærter
1-2 tsk citronsaft
150 g nudler
Marineret melon
1 melon
1 spsk citronsaft
1 tsk sukker, evt. rørsukker

Ingredienser

3 medaljoner af svinefilet
Salt og peber
3/4 spsk olie
2 tsk karry
1½ dl grøntsagsbouillon (½ ternng+1½ dl vand)
2 tsk saucejævner 
1½ dl kokosmælk
200 g sukkerærter
2-3 tsk citronsaft
225 g nudler
Marineret melon
1 melon
2 spsk citronsaft
2 tsk sukker, evt. rørsukker

Ingredienser

4 medaljoner af svinefilet
Salt og peber
1 spsk olie
2 tsk karry 
2 dl grøntsagsbouillon (1 terning+2 dl vand)
2 tsk saucejævner
2 dl kokosmælk
225 g sukkerærter 
2-3  tsk citronsaft
300 g nudler
Marineret melon
1 melon
2 spsk citronsaft
2 tsk sukker, evt. rørsukker

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
  2. Skær melonen igennem og fjern kernerne. Skær melonen i både og skær skallen af. Læg bådene på en tallerken, dryp med citronsaft og drys med sukker.
  3. Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Tag kødet af panden. Kom karry på panden ved god varme og lad det bruse op. Tilsæt bouillon. Rør majsstivelse ud i kokosmælk og rør det i saucen.
  4. Kom kødet i saucen og lad saucen komme op på kogepunktet 1-2 min. Vend kødet og tilsæt sukkerærterne. Skru ned til middel varme og kog et par minutter. Smag saucen til med citronsaft, salt og peber.

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
  2. Skær melonen igennem og fjern kernerne. Skær melonen i både og skær skallen af. Læg bådene på en tallerken, dryp med citronsaft og drys med sukker.
  3. Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Tag kødet af panden. Kom karry på panden ved god varme og lad det bruse op. Tilsæt bouillon. Rør saucejævner ud i kokosmælk og rør det i saucen.
  4. Kom kødet i saucen og lad saucen komme op på kogepunktet 1-2 min. Vend kødet og tilsæt sukkerærterne. Skru ned til middel varme og kog et par minutter. Smag saucen til med citronsaft, salt og peber.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
  2. Skær melonen igennem og fjern kernerne. Skær melonen i både og skær skallen af. Læg bådene på en tallerken, dryp med citronsaft og drys med sukker.
  3. Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Tag kødet af panden. Kom karry på panden ved god varme og lad det bruse op. Tilsæt bouillon. Rør majsstivelse ud i kokosmælk og rør det i saucen.
  4. Kom kødet i saucen og lad saucen komme op på kogepunktet 1-2 min. Vend kødet og tilsæt sukkerærterne. Skru ned til middel varme og kog et par minutter. Smag saucen til med citronsaft, salt og peber.

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2531 kJ (605 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 557 133 22
Kulhydrat 1240 296 49
Fedt 734 175 29

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Grillretter Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Opskrifter med pasta Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu