Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Sund

Lynstegte oksestrimler med wokgrønt — og vildrisblanding

(baseret på 603 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g oksekød i strimler
1 tsk olie
3 forårsløg
Ingefær
½-1 chili
200 g gulerødder
2 spsk sojasauce
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
¾ peberfrugt
1½ dl appelsinjuice
1 dl vand
½ bouillonterning
2 tsk saucejævner
1½ dl vildrisblanding
Salt og peber
Frisk koriander

Ingredienser

300 g oksekød i strimler
1½ tsk olie
5 forårsløg
Ingefær
½-1 chili
350 g gulerødder
3 spsk sojasauce
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 peberfrugt
2 dl appelsinjuice
1½ dl vand
3/4 bouillonterning
3 tsk saucejævner
2 dl vildrisblanding
Salt og peber
Frisk koriander

Ingredienser

400 g oksekød i strimler
2 tsk olie
6 forårsløg
Ingefær
1 chili
500 g gulerødder
4 spsk sojasauce
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1½ peberfrugt
4 dl appelsinjuice
2 dl vand
1 bouillonterning
4 tsk saucejævner
3 dl vildrisblanding
Salt og peber
Frisk koriander

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3 dl vand tilsat 1 tsk salt i 14 min. under låg, skru ned til lav varme, når det koger. Sluk og lad dem derpå trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Skyl forårsløg og skær dem i smalle strimler. Hak ingefær og chili fint. (TIP: fjerne kerner og frøvægge, hvis retten ikke ønskes stærk). Skræl gulerødder og skær dem i stænger. Pil og hak hvidløg. Skyl og tør peberfrugt og fjern kernerne og skær den i tynde strimler på langs.
  3. Dup strimler af oksekød tørre med køkkenrulle, og lynsteg dem i olie i en meget varm wok (eller en dyb pande). Tag dem op og bland med soja på en tallerken.
  4. Steg forårsløg, ingefær, chili, gulerødder, hvidløg og peberfrugt i olie i wokken. Kom appelsinjuice, bouillonterning og saucejævner ved og rør det sammen, så det jævner let.
  5. Kom kort kødet i saucen, smag til med salt og peber og servér med frisk koriander og ris til.

    Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 4 dl vand tilsat 1 tsk salt i 14 min. under låg, skru ned til lav varme, når det koger.  Sluk og lad dem derpå trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Skyl forårsløg og skær dem i smalle strimler. Hak ingefær og chili fint. (TIP: fjerne kerner og frøvægge, hvis retten ikke ønskes stærk). Skræl gulerødder og skær dem i stænger. Pil og hak hvidløg. Skyl og tør peberfrugten og fjern kernerne. Skær den i tynde strimler på langs.
  3. Dup strimler af oksekød tørre med køkkenrulle, og lynsteg dem i olie i en meget varm wok (eller en dyb pande). Tag dem op og bland med soja på en tallerken.
  4. Steg forårsløg, ingefær, chili, gulerødder, hvidløg og peberfrugt i olie i wokken. Kom appelsinjuice, bouillonterning og saucejævner ved, og rør det sammen, så det jævner let.
  5. Kom kort kødet i saucen, smag til med salt og peber og servér med frisk koriander og ris til.

    Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat 1 tsk salt i 14 min. under låg, skru ned til lav varme, når det koger. Sluk og lad dem derpå trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Skyl forårsløg og skær dem i smalle strimler. Hak ingefær og chili fint. (TIP: fjerne kerner og frøvægge, hvis retten ikke ønskes stærk). Skræl gulerødder og skær dem i stænger. Pil og hak hvidløg. Skyl og tør peberfrugt og fjerne kernerne. Skær den i tynde strimler på langs.
  3. Dup strimler af oksekød tørre med køkkenrulle, og lynsteg dem i olie i en meget varm wok (eller en dyb pande) ad to omgange, så temperaturen holdes høj i wokken. Tag dem op og bland med soja på en tallerken.
  4. Steg forårsløg, ingefær, chili, gulerødder, hvidløg og peberfrugt i olie i wokken. Kom appelsinjuice, bouillonterning og saucejævner ved, og rør det sammen, så det jævner let.
  5. Kom kort kødet i saucen, smag til med salt og peber og servér med frisk koriander og ris til.

    Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2184 kJ (522 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 591 141 27
Kulhydrat 1370 327 63
Fedt 223 53 10

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Risretter Wok-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu