Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Wokstrimler med chili — forårsløg og kokosmælk

(baseret på 1287 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g wokstrimler af skinke
Olie
Salt og peber
1 rødløg
6 forårsløg
Ingefær
½-1 chili
1½ tsk karry
1 dåse kokosmælk 
1 spsk sojasauce
Frisk koriander
200 g brune ris

Ingredienser

375 g wokstrimler af skinke
Olie
Salt og peber
1 rødløg
6 forårsløg
Ingefær
½-1 chili
1½ tsk karry
1 dåse kokosmælk
1 spsk sojasauce
Frisk koriander
200 g brune ris

Ingredienser

375 g wokstrimler af skinke
Olie
Salt og peber
1-2 rødløg
8 forårsløg
Ingefær
1 chili
1½-2 tsk karry
3/4 dåse kokosmælk
1½ spsk sojasauce
Frisk koriander
300 g brune ris

Ingredienser

500 g wokstrimler af skinke
Olie
Salt og peber
1-2 rødløg
8 forårsløg
Ingefær
1 chili
1½-2 tsk karry
3/4 dåse kokosmælk
1½ spsk sojasauce
Frisk koriander
300 g brune ris

Ingredienser

500 g wokstrimler af skinke
Olie
Salt og peber
2 rødløg
12 forårsløg
Ingefær
1 chili
3 tsk karry
1 dåse kokosmælk
2 spsk sojasauce
Frisk koriander
400 g brune ris

Ingredienser

750 g wokstrimler af skinke
Olie
Salt og peber
2 rødløg
12 forårsløg
Ingefær
1 chili
3 tsk karry
1 dåse kokosmælk
2 spsk sojasauce
Frisk koriander
400 g brune ris

Ingredienser

750 g wokstrimler af skinke
Olie
Salt og peber
3 rødløg
15 forårsløg
Ingefær
1 chili
3-4 tsk karry
1½ dåse kokosmælk 
3 spsk sojasauce
Frisk koriander
500 g brune ris

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg, skær i tynde både. Skær forårsløg i skiver på skrå. Skræl og riv ingefær. Skær chili i små tern TIP: Fjern kerner og frøvægge, hvis du ikke vil have det for stærkt.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1½-2 min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken.
  4. Rist løg og forårsløg på panden i ca. 1 min. Tilsæt ingefær, chili, karry og kokosmælk. 
  5. Skru ned til middel varme og lad koge i 4-5 min. Læg kødet tilbage i wokken. Tilsæt sojasauce.
  6. Servér straks med kogte ris og evt. lidt ekstra sojasauce. Pynt med koriander.

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg, skær i tynde både. Skær forårsløg i skiver på skrå. Skræl og riv ingefær. Skær chili i små tern TIP: Fjern kerner og frøvægge, hvis du ikke vil have det for stærkt.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1½-2 min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken.
  4. Rist løg og forårsløg på panden i ca. 1 min. Tilsæt ingefær, chili, karry og kokosmælk.
  5. Skru ned til middel varme og lad koge i 4-5 min. Læg kødet tilbage i wokken. Tilsæt sojasauce.
  6. Servér straks med kogte ris og evt. lidt ekstra sojasauce. Pynt med koriander.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg, skær i tynde både. Skær forårsløg i skiver på skrå. Skræl og riv ingefær. Skær chili i små tern TIP: Fjern kerner og frøvægge, hvis du ikke vil have det for stærkt.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1½-2 min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken.
  4. Rist løg og forårsløg på panden i ca. 1 min. Tilsæt ingefær, chili, karry og kokosmælk.
  5. Skru ned til middel varme og lad koge i 4-5 min. Læg kødet tilbage i wokken. Tilsæt sojasauce.
  6. Servér straks med kogte ris og evt. lidt ekstra sojasauce. Pynt med koriander.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg, skær i tynde både. Skær forårsløg i skiver på skrå. Skræl og riv ingefær. Skær chili i små tern TIP: Fjern kerner og frøvægge, hvis du ikke vil have det for stærkt.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1½-2 min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken.
  4. Rist løg og forårsløg på panden i ca. 1 min. Tilsæt ingefær, chili, karry og kokosmælk.
  5. Skru ned til middel varme og lad koge i 4-5 min. Læg kødet tilbage i wokken. Tilsæt sojasauce.
  6. Servér straks med kogte ris og evt. lidt ekstra sojasauce. Pynt med koriander.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg, skær i tynde både. Skær forårsløg i skiver på skrå. Skræl og riv ingefær. Skær chili i små tern TIP: Fjern kerner og frøvægge, hvis du ikke vil have det for stærkt.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1½-2 min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken.
  4. Rist løg og forårsløg på panden i ca. 1 min. Tilsæt ingefær, chili, karry og kokosmælk.
  5. Skru ned til middel varme og lad koge i 4-5 min. Læg kødet tilbage i wokken. Tilsæt sojasauce.
  6. Servér straks med kogte ris og evt. lidt ekstra sojasauce. Pynt med koriander.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg, skær i tynde både. Skær forårsløg i skiver på skrå. Skræl og riv ingefær. Skær chili i små tern TIP: Fjern kerner og frøvægge, hvis du ikke vil have det for stærkt.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1½-2 min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken.
  4. Rist løg og forårsløg på panden i ca. 1 min. Tilsæt ingefær, chili, karry og kokosmælk.
  5. Skru ned til middel varme og lad koge i 4-5 min. Læg kødet tilbage i wokken. Tilsæt sojasauce.
  6. Servér straks med kogte ris og evt. lidt ekstra sojasauce. Pynt med koriander.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 1 l vand tilsat 1½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg, skær i tynde både. Skær forårsløg i skiver på skrå. Skræl og riv ingefær. Skær chili i små tern TIP: Fjern kerner og frøvægge, hvis du ikke vil have det for stærkt.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1½-2 min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken.
  4. Rist løg og forårsløg på panden i ca. 1 min. Tilsæt ingefær, chili, karry og kokosmælk.
  5. Skru ned til middel varme og lad koge i 4-5 min. Læg kødet tilbage i wokken. Tilsæt sojasauce.
  6. Servér straks med kogte ris og evt. lidt ekstra sojasauce. Pynt med koriander.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Næringsindhold pr. person

Energi: 2195 kJ (525 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 549 131 25
Kulhydrat 1141 273 52
Fedt 505 121 23

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Risretter Wok-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu