Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Kyllingedeller med rustik karrysauce — blomkål og gulerødder

(baseret på 572 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket kylling
½ æg
½ løg
½-1 fed hvidløg
Olie
Salt og peber
Karrysauce
1 tsk smør
½ tsk karry - eller efter smag
½ løg
½ æble
1 spsk hvedemel
1½ dl vand
½ bouillonterning
½ dl letmælk
Tilbehør
200 g gulerødder
1/4 blomkål
1 porre
Dild
2 dl basmati ris

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

400 g hakket kylling
½ æg
½ løg
½-1 fed hvidløg
Olie
Salt og peber
Karrysauce
1 tsk smør
½ tsk karry - eller efter smag
½ løg
½ æble
1 spsk hvedemel
1½ dl vand
½ bouillonterning
½ dl letmælk
Tilbehør
200 g gulerødder
1/4 blomkål
1 porre
Dild
2 dl basmati ris

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

400 g hakket kylling
3/4 æg
3/4 løg
1-1½ fed hvidløg / 1/3-1/2 solo
Olie
Salt og peber
Karrysauce
1 tsk smør
3/4 tsk karry - eller efter smag
3/4 løg
1 æble
1½ spsk hvedemel
2 1/4 dl vand
3/4 bouillonterning
3/4 dl letmælk
Tilbehør
350 g gulerødder
½ blomkål
1½ porre
Dild
3 dl basmati ris

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

600 g hakket kylling
3/4 æg
3/4 løg
1-1½ fed hvidløg / 1/3-1/2 solo
Olie
Salt og peber
Karrysauce
1 tsk smør
3/4 tsk karry - eller efter smag
3/4 løg
1 æble
1½ spsk hvedemel
2 1/4 dl vand
3/4 bouillonterning
3/4 dl letmælk
Tilbehør
350 g gulerødder
½ blomkål
1½ porre
Dild
3 dl basmati ris

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

600 g hakket kylling
1 æg
1 løg
1½-2 fed hvidløg / 1/2-2/3 solo
Olie
Salt og peber
Karrysauce
2 tsk smør
½ spsk karry - eller efter smag
1 løg
1 æble
1-2 spsk hvedemel
2½ dl vand
½ bouillonterning
1 dl letmælk
Tilbehør
500 g gulerødder
½ blomkål
2 porrer
Dild
4 dl basmati ris

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

800 g hakket kylling
1 æg
1 løg
1½-2 fed hvidløg / 1/2-2/3 solo
Olie
Salt og peber
Karrysauce
2 tsk smør
½ spsk karry - eller efter smag
1 løg
1 æble
1-2 spsk hvedemel
2½ dl vand
½ bouillonterning
1 dl letmælk
Tilbehør
500 g gulerødder
½ blomkål
2 porrer
Dild
4 dl basmati ris

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

800 g hakket kylling
1½ æg
1½ løg
2-3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
Olie
Salt og peber
Karrysauce
3 tsk smør
2 tsk karry - eller efter smag
1½ løg
1½ æble
3 spsk hvedemel
3½ dl vand
1½ bouillonterning
1½ dl letmælk
Tilbehør
750 g gulerødder
1 blomkål
3 porre
Dild
6 dl basmati ris

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil  og pres hvidløg. Pil løg - riv halvdelen og gem resten til senere. Rør hvidløg, løg, kylling, salt, peber og æg til en sammenhængende og fast fars. Sæt farsen i køleskabet til den skal bruges.
  2. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Skræl gulerødder og rens porre. Skær i grove stykker på ca. 2 x 2 cm. Del blomkål i små buketter. Damp grøntsagerne i lidt letsaltet vand i 5-7 min.
  4. Form 10 frikadeller. Varm olie på en pande ved høj varme. Læg frikadellerne på panden. Brun dem ca. 2 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg frikadellerne til de er gennemstegte - ca 7. min. Vend jævnligt.
  5. Skyl æble, fjern kernehuset. Skær æble og resten af løget i tern.
  6. Smelt smørret i en gryde til saucen og svits karryen ½ min. Tilsæt løg og æble, svits med i ca. 1 min. under omrøring. Drys mel i og rør. Tilsæt vand, mælk og bouillon og lad saucen koge ca. 4 min. Smag til med salt og peber. Pluk dild og brug det som pynt. Servér med grønt og ris. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil og pres hvidløg. Pil løg - riv halvdelen og gem resten til senere. Rør hvidløg, løg, kylling, salt, peber og æg til en sammenhængende og fast fars. Sæt farsen i køleskabet til den skal bruges.
  2. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Skræl gulerødder og rens porre. Skær i grove stykker på ca. 2 x 2 cm. Del blomkål i små buketter. Damp grøntsagerne i lidt letsaltet vand i 5-7 min.
  4. Form 15 frikadeller. Varm olie på en pande ved høj varme. Læg frikadellerne på panden. Brun dem ca. 2 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg frikadellerne til de er gennemstegte - ca 7. min. Vend jævnligt.
  5. Skyl æble, fjern kernehuset. Skær æble og resten af løget i tern.
  6. Smelt smørret i en gryde til saucen og svits karryen ½ min. Tilsæt løg og æble, svits med i ca. 1 min. under omrøring. Drys mel i og rør. Tilsæt vand, mælk og bouillon og lad saucen koge ca. 4 min. Smag til med salt og peber. Pluk dild og brug det som pynt. Servér med grønt og ris.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil og pres hvidløg. Pil løg - riv halvdelen og gem resten til senere. Rør hvidløg, løg, kylling, salt, peber og æg til en sammenhængende og fast fars. Sæt farsen i køleskabet til den skal bruges.
  2. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Skræl gulerødder og rens porre. Skær i grove stykker på ca. 2 x 2 cm. Del blomkål i små buketter. Damp grøntsagerne i lidt letsaltet vand i 5-7 min.
  4. Form 15 frikadeller. Varm olie på en pande ved høj varme. Læg frikadellerne på panden. Brun dem ca. 2 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg frikadellerne til de er gennemstegte - ca 7. min. Vend jævnligt.
  5. Skyl æble, fjern kernehuset. Skær æble og resten af løget i tern.
  6. Smelt smørret i en gryde til saucen og svits karryen ½ min. Tilsæt løg og æble, svits med i ca. 1 min. under omrøring. Drys mel i og rør. Tilsæt vand, mælk og bouillon og lad saucen koge ca. 4 min. Smag til med salt og peber. Pluk dild og brug det som pynt. Servér med grønt og ris.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1.  Pil og pres hvidløg. Pil løg - riv halvdelen og gem resten til senere. Rør hvidløg, løg, kylling, salt, peber og æg til en sammenhængende og fast fars. Sæt farsen i køleskabet til den skal bruges.
  2. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Skræl gulerødder og rens porre. Skær i grove stykker på ca. 2 x 2 cm. Del blomkål i små buketter. Damp grøntsagerne i lidt letsaltet vand i 5-7 min.
  4. Form 20 frikadeller. Varm olie på en pande ved høj varme. Læg frikadellerne på panden. Brun dem ca. 2 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg frikadellerne til de er gennemstegte - ca 7. min. Vend jævnligt.
  5. Skyl æble, fjern kernehuset. Skær æble og resten af løget i tern.
  6. Smelt smørret i en gryde til saucen og svits karryen ½ min. Tilsæt løg og æble, svits med i ca. 1 min. under omrøring. Drys mel i og rør. Tilsæt vand, mælk og bouillon og lad saucen koge ca. 4 min. Smag til med salt og peber. Pluk dild og brug det som pynt. Servér med grønt og ris.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil og pres hvidløg. Pil løg - riv halvdelen og gem resten til senere. Rør hvidløg, løg, kylling, salt, peber og æg til en sammenhængende og fast fars. Sæt farsen i køleskabet til den skal bruges.
  2. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
    Skræl gulerødder og rens porre. Skær i grove stykker på ca. 2 x 2 cm. Del blomkål i små buketter. Damp grøntsagerne i lidt letsaltet vand i 5-7 min.
  3. Form 10 frikadeller. Varm olie på en pande ved høj varme. Læg frikadellerne på panden. Brun dem ca. 2 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg frikadellerne til de er gennemstegte - ca 7. min. Vend jævnligt.
  4. Skyl æble, fjern kernehuset. Skær æble og resten af løget i tern.
  5. Smelt smørret i en gryde til saucen og svits karryen ½ min. Tilsæt løg og æble, svits med i ca. 1 min. under omrøring. Drys mel i og rør. Tilsæt vand, mælk og bouillon og lad saucen koge ca. 4 min. Smag til med salt og peber. Pluk dild og brug det som pynt. Servér med grønt og ris.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1.  Pil og pres hvidløg. Pil løg - riv halvdelen og gem resten til senere. Rør hvidløg, løg, kylling, salt, peber og æg til en sammenhængende og fast fars. Sæt farsen i køleskabet til den skal bruges.
  2. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Skræl gulerødder og rens porre. Skær i grove stykker på ca. 2 x 2 cm. Del blomkål i små buketter. Damp grøntsagerne i lidt letsaltet vand i 5-7 min.
  4. Form 30 frikadeller. Varm olie på en pande ved høj varme. Læg frikadellerne på panden. Brun dem ca. 2 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg frikadellerne til de er gennemstegte - ca 7. min. Vend jævnligt.
  5. Skyl æble, fjern kernehuset. Skær æble og resten af løget i tern.
  6. Smelt smørret i en gryde til saucen og svits karryen ½ min. Tilsæt løg og æble, svits med i ca. 1 min. under omrøring. Drys mel i og rør. Tilsæt vand, mælk og bouillon og lad saucen koge ca. 4 min. Smag til med salt og peber. Pluk dild og brug det som pynt. Servér med grønt og ris.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil og pres hvidløg. Pil løg - riv halvdelen og gem resten til senere. Rør hvidløg, løg, kylling, salt, peber og æg til en sammenhængende og fast fars. Sæt farsen i køleskabet til den skal bruges.
  2. Kog risene i 1 l vand tilsat 1½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Skræl gulerødder og rens porre. Skær i grove stykker på ca. 2 x 2 cm. Del blomkål i små buketter. Damp grøntsagerne i lidt letsaltet vand i 5-7 min.
  4. Form 30 frikadeller. Varm olie på en pande ved høj varme. Læg frikadellerne på panden. Brun dem ca. 2 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg frikadellerne til de er gennemstegte - ca 7. min. Vend jævnligt.
  5. Skyl æble, fjern kernehuset. Skær æble og resten af løget i tern.
  6. Smelt smørret i en gryde til saucen og svits karryen ½ min. Tilsæt løg og æble, svits med i ca. 1 min. under omrøring. Drys mel i og rør. Tilsæt vand, mælk og bouillon og lad saucen koge ca. 4 min. Smag til med salt og peber. Pluk dild og brug det som pynt. Servér med grønt og ris.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2695 kJ (644 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 566 135 21
Kulhydrat 1671 399 62
Fedt 458 109 17

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Frikadeller Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling Risretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu