Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
FamilieRet

Kyllingeburger med bacon

(baseret på 847 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket kylling
½ tsk salt
1/4 tsk peber
½ æg
3 spsk rasp
½ løg
25 g soltørrede tomater i strimler
2 skiver bacon
Salat
2 tomater
½ rødløg
60 g frisk mozzarella
2 grove burgerboller

Ingredienser

400 g hakket kylling
½ tsk salt
1/4 tsk peber
½ æg
3 spsk rasp
½ løg
25 g soltørrede tomater i strimler
2 skiver bacon
Salat
2 tomater
½ rødløg
60 g frisk mozzarella
2 grove burgerboller

Ingredienser

400 g hakket kylling
½ tsk salt
½ tsk peber
3/4 æg
4 spsk rasp
3/4 løg
30 g soltørrede tomater i strimler
3 skiver bacon
Salat
3 tomater
3/4 rødløg
90 g frisk mozzarella
3 grove burgerboller

Ingredienser

600 g hakket kylling
½ tsk salt
½ tsk peber
3/4 æg
4 spsk rasp
3/4 løg
30 g soltørrede tomater i strimler
3 skiver bacon
Salat
3 tomater
3/4 rødløg
90 g frisk mozzarella
3 grove burgerboller

Ingredienser

600 g hakket kylling
1 tsk salt
1/4-½ tsk peber
1 æg
6 spsk rasp
1 løg 
50 g soltørrede tomater i strimler
4 skiver bacon
Salat
4 tomater
1 rødløg
125 g frisk mozzarella
4 grove burgerboller

Ingredienser

800 g hakket kylling
1 tsk salt
1/4-½ tsk peber
1 æg
6 spsk rasp
1 løg 
50 g soltørrede tomater i strimler
4 skiver bacon
Salat
4 tomater
1 rødløg
125 g frisk mozzarella
4 grove burgerboller

Ingredienser

800 g hakket kylling
1½ tsk salt
1 tsk peber
1½ æg
8 spsk rasp
1½ løg
75 g soltørrede tomater i strimler
6 skiver bacon
Salat
6 tomater
1½ rødløg
200 g frisk mozzarella
6 grove burgerboller

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Hak de soltørrede tomater fint. Pil løget og hak det fint.
  2. Rør kødet med salt, peber, æg og rasp. Tilsæt løg og soltørrede tomater. Rør farsen godt sammen og stil den i køleskabet til den skal bruges.
  3. Tænd ovnen på 200 grader. 
  4. Dup bacon tør med køkkenrulle. Varm panden ved høj varme. Læg baconskiverne på panden og vend. Skru ned til middel varme og vend skiverne jævnligt til de er gyldne og sprøde. Læg baconskiverne på køkkenrulle.
  5. Tag farsen ud af køleskabet og form 'bøfferne' - 1 cm tykke med en ske eller en kniv. Steg bøfferne på panden i fedtet fra baconen. Brun 'bøfferne' 1 min. på hver side ved høj arme. Skru ned til middel varme og steg til kødet er gennemstegt, ca. 10 min.
  6. Sæt burgerbollerne i ovnen i ca. 5 minutter. Skyl og snit salaten, skyl og skær tomat i skiver, snit rødløg fint. Skær ost i små tern.
  7. Sæt alle ingredienserne på bordet og byg burgeren som på billedet. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Hak de soltørrede tomater fint. Pil løget og hak det fint.
  2. Rør kødet med salt, peber, æg og rasp. Tilsæt løg og soltørrede tomater. Rør farsen godt sammen og stil den i køleskabet til den skal bruges.
  3. Tænd ovnen på 200 grader. 
  4. Dup bacon tør med køkkenrulle. Varm panden ved høj varme. Læg baconskiverne på panden og vend. Skru ned til middel varme og vend skiverne jævnligt til de er gyldne og sprøde. Læg baconskiverne på køkkenrulle.
  5. Tag farsen ud af køleskabet og form 'bøfferne' - 1 cm tykke med en ske eller en kniv. Steg bøfferne på panden i fedtet fra baconen. Brun 'bøfferne' 1 min. på hver side ved høj arme. Skru ned til middel varme og steg til kødet er gennemstegt, ca. 10 min.
  6. Sæt burgerbollerne i ovnen i ca. 5 minutter. Skyl og snit salaten, skyl og skær tomat i skiver, snit rødløg fint. Skær ost i små tern.
  7. Sæt alle ingredienserne på bordet og byg burgeren som på billedet.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Hak de soltørrede tomater fint. Pil løget og hak det fint.
  2. Rør kødet med salt, peber, æg og rasp. Tilsæt løg og soltørrede tomater. Rør farsen godt sammen og stil den i køleskabet til den skal bruges.
  3. Tænd ovnen på 200 grader. 
  4. Dup bacon tør med køkkenrulle. Varm panden ved høj varme. Læg baconskiverne på panden og vend. Skru ned til middel varme og vend skiverne jævnligt til de er gyldne og sprøde. Læg baconskiverne på køkkenrulle.
  5. Tag farsen ud af køleskabet og form 'bøfferne' - 1 cm tykke med en ske eller en kniv. Steg bøfferne på panden i fedtet fra baconen. Brun 'bøfferne' 1 min. på hver side ved høj arme. Skru ned til middel varme og steg til kødet er gennemstegt, ca. 10 min.
  6. Sæt burgerbollerne i ovnen i ca. 5 minutter. Skyl og snit salaten, skyl og skær tomat i skiver, snit rødløg fint. Skær ost i små tern.
  7. Sæt alle ingredienserne på bordet og byg burgeren som på billedet. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak de soltørrede tomater fint. Pil løget og hak det fint.
  2. Rør kyllingekødet med salt, peber, æg og rasp. Tilsæt derefter løg og soltørrede tomater. Rør farsen sammen og stil den i køleskabet, indtil den skal bruges.
  3. Tænd ovnen på 200 grader. Eller rist bollerne på brødristeren.
  4. Dup bacon tør med køkkenrulle. Varm panden ved høj varme. Læg skiverne på panden og vend. Skru ned til middel varme og vend skiverne jævnligt til de er gyldne og sprøde. Læg skiverne på køkkenrulle.
  5. Tag farsen ud af køleskabet og form 'bøfferne' - 1 cm tykke med en ske eller en kniv. Steg bøfferne på panden i fedt fra bacon. Brun 'bøfferne' 1 min. på hver side ved høj arme. Skru ned til middel varme og steg til kødet er gennemstegt, ca. 10 min.
  6. Sæt burgerbollerne i ovnen i ca. 5 minutter. Snit imens salaten, skyl og skær tomaterne i skiver og snit rødløget fint. Skær osten i små tern.
  7. Sæt alle ingredienserne på bordet og byg burgeren som på billedet.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Hak de soltørrede tomater fint. Pil løget og hak det fint.
  2. Rør kødet med salt, peber, æg og rasp. Tilsæt løg og soltørrede tomater. Rør farsen godt sammen og stil den i køleskabet til den skal bruges.
  3. Tænd ovnen på 200 grader. 
  4. Dup bacon tør med køkkenrulle. Varm panden ved høj varme. Læg baconskiverne på panden og vend. Skru ned til middel varme og vend skiverne jævnligt til de er gyldne og sprøde. Læg baconskiverne på køkkenrulle.
  5. Tag farsen ud af køleskabet og form 'bøfferne' - 1 cm tykke med en ske eller en kniv. Steg bøfferne på panden i fedtet fra baconen. Brun 'bøfferne' 1 min. på hver side ved høj arme. Skru ned til middel varme og steg til kødet er gennemstegt, ca. 10 min.
  6. Sæt burgerbollerne i ovnen i ca. 5 minutter. Skyl og snit salaten, skyl og skær tomat i skiver, snit rødløg fint. Skær ost i små tern.
  7. Sæt alle ingredienserne på bordet og byg burgeren som på billedet. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Hak de soltørrede tomater fint. Pil løget og hak det fint.
  2. Rør kødet med salt, peber, æg og rasp. Tilsæt løg og soltørrede tomater. Rør farsen godt sammen og stil den i køleskabet til den skal bruges.
  3. Tænd ovnen på 200 grader. 
  4. Dup bacon tør med køkkenrulle. Varm panden ved høj varme. Læg baconskiverne på panden og vend. Skru ned til middel varme og vend skiverne jævnligt til de er gyldne og sprøde. Læg baconskiverne på køkkenrulle.
  5. Tag farsen ud af køleskabet og form 'bøfferne' - 1 cm tykke med en ske eller en kniv. Steg bøfferne på panden i fedtet fra baconen. Brun 'bøfferne' 1 min. på hver side ved høj arme. Skru ned til middel varme og steg til kødet er gennemstegt, ca. 10 min.
  6. Sæt burgerbollerne i ovnen i ca. 5 minutter. Skyl og snit salaten, skyl og skær tomat i skiver, snit rødløg fint. Skær ost i små tern.
  7. Sæt alle ingredienserne på bordet og byg burgeren som på billedet.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Hak de soltørrede tomater fint. Pil løget og hak det fint.
  2. Rør kødet med salt, peber, æg og rasp. Tilsæt løg og soltørrede tomater. Rør farsen godt sammen og stil den i køleskabet til den skal bruges.
  3. Tænd ovnen på 200 grader. 
  4. Dup bacon tør med køkkenrulle. Varm panden ved høj varme. Læg baconskiverne på panden og vend. Skru ned til middel varme og vend skiverne jævnligt til de er gyldne og sprøde. Læg baconskiverne på køkkenrulle.
  5. Tag farsen ud af køleskabet og form 'bøfferne' - 1 cm tykke med en ske eller en kniv. Steg bøfferne på panden i fedtet fra baconen. Brun 'bøfferne' 1 min. på hver side ved høj arme. Skru ned til middel varme og steg til kødet er gennemstegt, ca. 10 min.
  6. Sæt burgerbollerne i ovnen i ca. 5 minutter. Skyl og snit salaten, skyl og skær tomat i skiver, snit rødløg fint. Skær ost i små tern.
  7. Sæt alle ingredienserne på bordet og byg burgeren som på billedet.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2210 kJ (528 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 641 153 29
Kulhydrat 972 232 44
Fedt 597 143 27

Godt at vide om opskriften

HVEM ELSKER IKKE BURGER?

De fleste mennesker ved, hvad en burger er, og de fleste mennesker er vilde med den. Ikke nok med, at det smager lækkert, så er det også lidt sådan en weekendting, vi mest spiser, når vi synes, vi fortjener lidt ekstra forkælelse.

Burgeren har mange forskellige navne alt efter, hvilken type, der er tale om. Hamburger, cheeseburger og bøfsandwich er alle betegnelser for en bestemt slags burger. På restauranterne serveres den typisk med pomfritter. Det er derfor ikke så sært, hvorfor både børn og voksne elsker burgeren, og her på siden finder du vores bedste bud på en lidt sundere version, som du kan tillade dig at servere på en helt almindelig hverdag, uden at det behøver bære præg af at være junkfood. Er du vant til at spise din burger med en god hakkebøf, så prøv noget nyt og brug hakket kyllingekød i stedet for oksekød. Det giver noget andet til burgeren, som helt sikkert vil blive et hit derhjemme.

Burgere findes i hundredvis af forskellige varianter, og mest af alt er det smag og behag der afgør, hvad der skal i netop din burger. Giv den et strejf af noget mexicansk ved at smøre bollen med guacamole og tilsæt jalapenos, eller lav en vegetarisk model med eksempelvis kikærtebønner. Mulighederne er uendelige, men hos RetNemt Måltidskasser har vi sammensat en burgeropskrift, som vi tror, både børn og voksne vil elske.

Denne opskrift er hurtig og nem at gå til, og du behøver derfor ikke sætte timevis af til madlavningen i dag. Måske har du allerede prøvet nogle af vores måltidskasser og ved allerede, hvor mange fordele, der følger med. Men hvis ikke, så synes vi naturligvis, at du skal give det et forsøg. Vi har 10 forskellige slags, så der burde helt sikkert være en kasse eller to, der passer til dig og dit behov.

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu