Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraRet

Wokstrimler i oystersauce — med ris

(baseret på 711 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g wok strimler af skinkeinderlår
1 spsk olie
Sauce
1 peberfrugt
½ løg
½ porre
1-2 fed hvidløg / ½ solo
½ broccoli
2 dl grøntsagsbouillon (af ½ terning)
½-1 dl oystersauce
(indeholder gluten og spor af skaldyr)
Salt & peber
Frisk basilikum
Tilbehør:
200 g ris

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

375 g wok strimler af skinkeinderlår
1 spsk olie
Sauce
1 peberfrugt
½ løg
½ porre
1-2 fed hvidløg / ½ solo
½ broccoli 
2 dl grøntsagsbouillon (af ½ terning)
½-1 dl oystersauce
(indeholder gluten og spor af skaldyr)
Salt & peber
Frisk basilikum
Tilbehør:
200 g ris


TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

375 g wok strimler af skinkeinderlår
1½ spsk olie
Sauce
1 peberfrugt
3/4 løg
1 porre
2 fed hvidløg / 2/3 solo
1 broccoli
3 dl grøntsagsbouillon (af 3/4 terning)
1 dl oystersauce
(indeholder gluten og spor af skaldyr)
Salt & peber
Frisk basilikum
Tilbehør:
300 g ris


TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

500 g wok strimler af skinkeinderlår
1½ spsk olie
Sauce
1 peberfrugt
3/4 løg
1 porre
2 fed hvidløg / 2/3 solo
1 broccoli
3 dl grøntsagsbouillon (af 3/4 terning)
1 dl oystersauce
(indeholder gluten og spor af skaldyr)
Salt & peber
Frisk basilikum
Tilbehør:
300 g ris


TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

Ca. 500 g wok strimler af skinkeinderlår
2 spsk olie
Sauce
2 peberfrugter
1 løg
1 porre
3 fed hvidløg / 1 solo
1 broccoli
4 dl grøntsagsbouillon ( af 1 terning)
1½ dl oystersauce
(indeholder gluten og spor af skaldyr)
Salt og peber
Frisk basilikum
Tilbehør
400 g ris


TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

750 g wok strimler af skinkeinderlår
2 spsk olie
Sauce
2 peberfrugter
1 løg
1 porre
3 fed hvidløg / 1 solo
1 broccoli
4 dl grøntsagsbouillon (af 1 terning)
1½ dl oystersauce
(indeholder gluten og spor af skaldyr)
Salt og peber
Frisk basilikum
Tilbehør:
400 g ris


TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

750 g wok strimler af skinkeinderlår
2½ spsk olie
Sauce
2 peberfrugter
1½ løg
2 porrer
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo
2 broccoli
6 dl grøntsagsbouillon (af 1½ terning)
2 dl oystersauce
(indeholder gluten og spor af skaldyr)
Salt & peber
Frisk basilikum
Tilbehør:
500 g ris


TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene 12 min. under låg i 3½ dl vand med ½ tsk salt og lad dem herpå trække. Skyl og skær peberfrugter, løg og porre i tynde strimler. Finhak hvidløg. Pluk broccolien i meget små buketter.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm halvdelen af olien i en wok eller en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Brun kødet 1½-2 min. ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken.
  3. Varm den anden halvdel af olien i wokken ved kraftig varme. Tilsæt peberfrugter og løg, og steg et par minutter under omrøring. Tilsæt porre, hvidløg, broccoli, bouillon og oystersauce. Lad det koge et par min.til grøntsagerne er møre, men stadig har bid.
  4. Vend wokstrimlerne i saucen og lad det hurtigt blive gennemvarmt. Smag til med salt og peber og tilsæt basilikumblade TIP: Vent med at salte retten til sidst, da oystersauce kan være salt.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene 12 min. under låg i 3½ dl vand med ½ tsk salt og lad dem herpå trække. Skyl og skær peberfrugter, løg og porre i tynde strimler. Finhak hvidløg. Pluk broccolien i meget små buketter.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm halvdelen af olien i en wok eller en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Brun kødet 1½-2 min. ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken.
  3. Varm den anden halvdel af olien i wokken ved kraftig varme. Tilsæt peberfrugter og løg, og steg et par minutter under omrøring. Tilsæt porre, hvidløg, broccoli, bouillon og oystersauce. Lad det koge et par min.til grøntsagerne er møre, men stadig har bid.
  4. Vend wokstrimlerne i saucen og lad det hurtigt blive gennemvarmt. Smag til med salt og peber og tilsæt basilikumblade TIP: Vent med at salte retten til sidst, da oystersauce kan være salt.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene 12 min. under låg i 5 1/4 dl vand med ½ tsk salt og lad dem herpå trække. Skyl og skær peberfrugt, løg og porre i tynde strimler. Finhak hvidløg. Pluk broccolien i meget små buketter.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm halvdelen af olien i en wok eller en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Brun kødet 1½-2 min.ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken.
  3. Varm den anden halvdel af olien i wokken ved kraftig varme. Tilsæt peberfrugt og løg, og steg et par minutter under omrøring. Tilsæt porre, hvidløg, broccoli, bouillon og oystersauce. Lad det koge et par min. til grøntsagerne er møre, men stadig har bid.
  4. Vend wo strimlerne i saucen, og lad det hurtigt blive gennemvarmt. Smag til med salt og peber og tilsæt basilikumblade TIP: Vent med at salte retten til sidst, da oystersauce kan være salt.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene 12 min. under låg i 5 1/4 dl vand med ½ tsk salt og lad dem herpå trække. Skyl og skær peberfrugter, løg og porre i tynde strimler. Finhak hvidløg. Pluk broccolien i meget små buketter.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm halvdelen af olien i en wok eller en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Brun kødet 1½-2 min. ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken.
  3. Varm den anden halvdel af olien i wokken ved kraftig varme. Tilsæt peberfrugter og løg, og steg et par minutter under omrøring. Tilsæt porre, hvidløg, broccoli, bouillon og oystersauce. Lad det koge et par min.til grøntsagerne er møre, men stadig har bid.
  4. Vend wokstrimlerne i saucen og lad det hurtigt blive gennemvarmt. Smag til med salt og peber og tilsæt basilikumblade. TIP: Vent med at salte retten til sidst, da oystersauce kan være salt.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene 12 min. under låg i 7 dl vand med 1 tsk salt og lad dem herpå trække. Skyl og skær peberfrugter, løg og porre i tynde strimler. Finhak hvidløg. Pluk broccolien i meget små buketter.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm halvdelen af olien i en wok eller en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Brun kødet 1½-2 minutter ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken.
  3. Varm den anden halvdel af olien i wokken ved kraftig varme. Tilsæt peberfrugter og løg og steg et par minutter under omrøring. Tilsæt porre, hvidløg, broccoli, bouillon og oystersauce. Lad det koge et par minutter til grøntsagerne er møre, men stadig har bid.
  4. Vend wok strimlerne i saucen ,og lad det hurtigt blive gennemvarmt. Smag til med salt og peber og tilsæt basilikumblade. TIP: Vent med at salte retten til sidst, da oystersauce kan være salt.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene 12 min. under låg i 7 dl vand med 1 tsk salt og lad dem herpå trække. Skyl og skær peberfrugter, løg og porre i tynde strimler. Finhak hvidløg. Pluk broccolien i meget små buketter.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm halvdelen af olien i en wok eller en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Brun kødet 1½-2 min. ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken.
  3. Varm den anden halvdel af olien i wokken ved kraftig varme. Tilsæt peberfrugter og løg, og steg et par minutter under omrøring. Tilsæt porre, hvidløg, broccoli, bouillon og oystersauce. Lad det koge et par min.til grøntsagerne er møre, men stadig har bid.
  4. Vend wokstrimlerne i saucen og lad det hurtigt blive gennemvarmt. Smag til med salt og peber og tilsæt basilikumblade. TIP: Vent med at salte retten til sidst, da oystersauce kan være salt.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene 12 min. under låg i 8½ dl vand med 1 tsk salt og lad dem herpå trække. Skyl og skær peberfrugter, løg og porre i tynde strimler. Finhak hvidløg. Pluk broccolien i meget små buketter.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm halvdelen af olien i en wok eller en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Brun kødet 1½-2 min. ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken.
  3. Varm den anden halvdel af olien i wokken ved kraftig varme. Tilsæt peberfrugter og løg, og steg et par minutter under omrøring. Tilsæt porre, hvidløg, broccoli, bouillon og oystersauce. Lad det koge et par min.til grøntsagerne er møre, men stadig har bid.
  4. Vend wokstrimlerne i saucen og lad det hurtigt blive gennemvarmt. Smag til med salt og peber og tilsæt basilikumblade. TIP: Vent med at salte retten til sidst, da oystersauce kan være salt.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2450 kJ (586 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 637 152 26
Kulhydrat 1372 328 56
Fedt 441 105 18

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Risretter Wok-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu