Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GæsteRet

Glaseret laks med spinat — og vildrisblanding

(baseret på 292 kunders bedømmelse)

Ingredienser

175 g vildrisblanding
300 g laks
250 g spinat
150 g jordskokker
Saft af 1 citron
1 tsk honning
1 spsk soja
1 spsk olie
Salt og peber

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

275 g vildrisblanding
450 g laks
375 g spinat
225 g jordskokker 
Saft af 1 citron
1½ tsk honning
2 spsk soja
1½ spsk olivenolie
Salt og peber

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

350 g vildrisblanding
600 g laks
500 g spinat
300 g jordskokker
Saft af 1 citron
2 tsk honning
2 spsk soja
2 spsk olivenolie
Salt og peber

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt under låg i ca. 25 min. for lav varme.
  2. Bland soja, honning, salt og peber. Læg laksen i et ildfast fad med bagepapir, pensl med soja/honning-blandingen. Bag laksen i ovnen i ca. 10 min. 
  3. Skræl jordskokker, skær i tynde skrå skiver. Steg dem kort i lidt olie på en pande, smag til med salt, peber og citronsaft.
  4. Skyl spinat, kom i panden til jordskokkerne ca. 3 min. så den falder sammen. 
  5. Servér laksen med ris og jordskokker.

    Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt under låg i ca. 25 min. for lav varme.
  2. Bland soja, honning, salt og peber. Læg laksen i et ildfast fad med bagepapir, pensl med soja/honning-blandingen. Bag laksen i ovnen i ca. 10 min. 
  3. Skræl jordskokker, skær i tynde skrå skiver. Steg dem kort i lidt olie på en pande, smag til med salt, peber og citronsaft.
  4. Skyl spinat, kom i panden til jordskokkerne ca. 3 min. så den falder sammen. 
  5. Servér laksen med ris og jordskokker.

    Opskriften er venligst udlånt af iform.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt under låg i ca. 25 min. for lav varme.
  2. Bland soja, honning, salt og peber. Læg laksen i et ildfast fad med bagepapir, pensl med soja/honning-blandingen. Bag laksen i ovnen i ca. 10 min. 
  3. Skræl jordskokker, skær i tynde skrå skiver. Steg dem kort i lidt olie på en pande, smag til med salt, peber og citronsaft.
  4. Skyl spinat, kom i panden til jordskokkerne ca. 3 min. så den falder sammen. 
    Servér laksen med ris og jordskokker.

    Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 3033 kJ (725 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 793 190 26
Kulhydrat 1784 426 59
Fedt 456 109 15

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Opskrifter med laks Risretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu