Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Gratinerede tortillas med mexi-krydret oksekød — og granatæblesalsa

(baseret på 449 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket oksekød
1 spsk mexicansk krydderi 
Salt og peber
Olie
3 tomater
1 rødløg
½ granatæble
Frisk mynte
4 tortillas
75 g revet ost
Salat

Ingredienser

450 g hakket oksekød 
1 spsk mexicansk krydderi 
Salt og peber
Olie 
3 tomater
1 rødløg
½ granatæble
Frisk mynte
4 tortillas
75 g revet ost
Salat

Ingredienser

450 g hakket oksekød 
1½ spsk mexicansk krydderi
Salt og peber
Olie 
4 tomater
1 rødløg
3/4 granatæble
Frisk mynte
6 tortillas
100 g revet ost
Salat

Ingredienser

600 g hakket oksekød
1½ spsk mexicansk krydderi
Salt og peber
Olie
4 tomater
1 rødløg
3/4 granatæble
Frisk mynte
6 tortillas
100 g revet ost
Salat

Ingredienser

600 g hakket oksekød 
2 spsk mexicansk krydderi
Salt og peber
Olie 
6 tomater
1 rødløg
1 granatæble
Frisk mynte
8 tortillas
150 g revet ost
Salat

Ingredienser

900 g hakket oksekød 
2 spsk mexicansk krydderi
Salt og peber
Olie 
6 tomater
1 rødløg
1 granatæble
Frisk mynte
8 tortillas
150 g revet ost
Salat

Ingredienser

900 g hakket oksekød
3 spsk mexicansk krydderi 
Salt og peber
Olie 
7 tomater
1-2 rødløg
2 granatæbler 
Frisk mynte
12 tortillas
175 g revet ost
Salat

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak rødløg og tomater fint. Tænd ovnen på 225 grader C.
  2. Halvér granatæble, tag kernerne ud med en teske. Bland med tomater, rødløg  og mynteblade, krydr med salt og peber.
  3. Varm olie op i en gryde. Kødet svitses grundigt og krydres med mexicansk krydderi, salt og peber. Steg endnu 1 min. og hold det varmt.
  4. Læg tortillas ved siden af hinanden på en bageplade og drys med revet ost. Gratinér dem i ovnen under grillen til osten er gylden. Hold godt øje med dem.
  5. Snit salat. Fordel salat, oksekød og salsa på de gratinerede tortillas og server straks.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak rødløg og tomater fint. Tænd ovnen på 225 grader C.
  2. Halvér granatæble, tag kernerne ud med en teske. Bland med tomater, rødløg og mynteblade, krydr med salt og peber.
  3. Varm olie op i en gryde. Kødet svitses grundigt og krydres med mexicansk krydderi, salt og peber. Steg endnu 1 min. og hold det varmt.
  4. Læg tortillas ved siden af hinanden på en bageplade og drys med revet ost. Gratinér dem i ovnen under grillen til osten er gylden. Hold godt øje med dem.
  5. Snit salat. Fordel salat, oksekød og salsa på de gratinerede tortillas og server straks.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak rødløg og tomater fint. Tænd ovnen på 225 grader C.
  2. Halvér granatæble, tag kernerne ud med en teske. Bland med tomater, rødløg og mynteblade, krydr med salt og peber.
  3. Varm olie op i en gryde. Kødet svitses grundigt og krydres med mexicansk krydderi, salt og peber. Steg endnu 1 min. og hold det varmt.
  4. Læg tortillas ved siden af hinanden på en bageplade og drys med revet ost. Gratinér dem i ovnen under grillen til osten er gylden. Hold godt øje med dem.
  5. Snit salat. Fordel salat, oksekød og salsa på de gratinerede tortillas og server straks.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak rødløg og tomater fint. Tænd ovnen på 225 grader C.
  2. Halvér granatæble, tag kernerne ud med en teske. Bland med tomater, rødløg og mynteblade, krydr med salt og peber.
  3. Varm olie op i en gryde. Kødet svitses grundigt og krydres med mexicansk krydderi, salt og peber. Steg endnu 1 min. og hold det varmt.
  4. Læg tortillas ved siden af hinanden på en bageplade og drys med revet ost. Gratinér dem i ovnen under grillen til osten er gylden. Hold godt øje med dem.
  5. Snit salat. Fordel salat, oksekød og salsa på de gratinerede tortillas og server straks.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak rødløg og tomater fint. Tænd ovnen på 225 grader C.
  2. Halvér granatæble, tag kernerne ud med en teske. Bland med tomater, rødløg og mynteblade, krydr med salt og peber.
  3. Varm olie op i en gryde. Kødet svitses grundigt og krydres med mexicansk krydderi, salt og peber. Steg endnu 1 min. og hold det varmt.
  4. Læg tortillas ved siden af hinanden på en bageplade og drys med revet ost. Gratinér dem i ovnen under grillen til osten er gylden. Hold godt øje med dem.
  5. Snit salat. Fordel salat, oksekød og salsa på de gratinerede tortillas og server straks.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak rødløg og tomater fint. Tænd ovnen på 225 grader C.
  2. Halvér granatæble, tag kernerne ud med en teske. Bland med tomater, rødløg og mynteblade, krydr med salt og peber.
  3. Varm olie op i en gryde. Kødet svitses grundigt og krydres med mexicansk krydderi, salt og peber. Steg endnu 1 min. og hold det varmt.
  4. Læg tortillas ved siden af hinanden på en bageplade og drys med revet ost. Gratinér dem i ovnen under grillen til osten er gylden. Hold godt øje med dem.
  5. Snit salat. Fordel salat, oksekød og salsa på de gratinerede tortillas og server straks.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak rødløg og tomater fint. Tænd ovnen på 225 grader C.
  2. Halvér granatæble, tag kernerne ud med en teske. Bland med tomater, rødløg og mynteblade, krydr med salt og peber.
  3. Varm olie op i en gryde. Kødet svitses grundigt og krydres med mexicansk krydderi, salt og peber. Steg endnu 1 min. og hold det varmt.
  4. Læg tortillas ved siden af hinanden på en bageplade og drys med revet ost. Gratinér dem i ovnen under grillen til osten er gylden. Hold godt øje med dem.
  5. Snit salat. Fordel salat, oksekød og salsa på de gratinerede tortillas og server straks.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2904 kJ (694 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 726 174 25
Kulhydrat 1249 299 43
Fedt 929 222 32

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Mexicansk mad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu