Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Spansk mandelkylling — med sofrito og paprikakartofler

(baseret på 463 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 kyllingebrystfileter
30 g salte røgede mandler
1 + 1 tsk paprika
Persille
3 bagekartofler
Olie
Salt og peber
Sofrito:
1 rødløg
1 peberfrugt
½ dåse flåede, hakkede tomater
1/4 dl vand



Ingredienser

3 kyllingebrystfileter
30 g salte røgede mandler
1 + 1 tsk paprika
Persille
3 bagekartofler
Olie
Salt og peber
Sofrito:
1 rødløg
1 peberfrugt
½ dåse flåede, hakkede tomater
1/4 dl vand



Ingredienser

3 kyllingebrystfileter
45 g salte røgede mandler
1½ + 1½ tsk paprika
Persille
4 bagekartofler
Olie
Salt og peber
Sofrito:
1-2 rødløg
1 peberfrugt
3/4 dåse flåede, hakkede tomater
1/3 dl vand



Ingredienser

4 kyllingebrystfileter
45 g salte røgede mandler
1½ + 1½ tsk paprika
Persille
4 bagekartofler
Olie
Salt og peber
Sofrito:
1-2 rødløg
1 peberfrugt
3/4 dåse flåede, hakkede tomater
1/3 dl vand



Ingredienser

4 kyllingebrystfileter
60 g salte røgede mandler
2 + 2 tsk paprika
Persille
5 bagekartofler
Olie
Salt og peber
Sofrito:
2 rødløg
2 peberfrugter
1 dåse flåede, hakkede tomater
½ dl vand



Ingredienser

6 kyllingebrystfileter
60 g salte røgede mandler
2 + 2 tsk paprika
Persille
5 bagekartofler
Olie
Salt og peber
Sofrito:
2 rødløg
2 peberfrugter
1 dåse flåede, hakkede tomater
½ dl vand



Ingredienser

6 kyllingebrystfileter
90 g salte røgede mandler
3 + 3 tsk paprika
Persille
6 bagekartofler
Olie
Salt og peber
Sofrito:
3 rødløg
2 peberfrugt
1½ dåse flåede, hakkede tomater
1 dl vand



Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 220 °C. Skær kartoflerne i grove tern. Vend godt med olie, halvdelen af paprikaen, salt og peber. Læg i et stort ovnfast fad eller en bradepande, og bag i ovnen 25-30 min. Vend lidt rundt undervejs, så kartoflerne ikke brænder fast.
  2. Hak mandlerne fint. Bland med resten af paprikaen og hakket persille (gem lidt persille til drys). Kom i en plastpose og vend kyllingen godt i blandingen.
  3. Brun kyllingen på en pande på begge sider i lidt olie, til den er gylden. Læg ved kartoflerne og steg med i ovnen de sidste 15 min.
  4. Pil og hak løg, steg i lidt olie uden at det tager farve. Skær peberfrugt i tern og steg med 2-3 min. ved jævn varme. Tilsæt hakket tomat og vand. Lad simre 8-10 min. uden låg, smag til med salt og peber.
  5. Server sofritoen til kyllingen sammen med paprikakartofler drysset med persille.


Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 220 °C. Skær kartoflerne i grove tern. Vend godt med olie, halvdelen af paprikaen, salt og peber. Læg i et stort ovnfast fad eller en bradepande, og bag i ovnen 25-30 min. Vend lidt rundt undervejs, så kartoflerne ikke brænder fast.
  2. Hak mandlerne fint. Bland med resten af paprikaen og hakket persille (gem lidt persille til drys). Kom i en plastpose og vend kyllingen godt i blandingen.
  3. Brun kyllingen på en pande på begge sider i lidt olie, til den er gylden. Læg ved kartoflerne og steg med i ovnen de sidste 15 min.
  4. Pil og hak løg, steg i lidt olie uden at det tager farve. Skær peberfrugt i tern og steg med 2-3 min. ved jævn varme. Tilsæt hakket tomat og vand. Lad simre 8-10 min. uden låg, smag til med salt og peber.
  5. Server sofritoen til kyllingen sammen med paprikakartofler drysset med persille.

     

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 220 °C. Skær kartoflerne i grove tern. Vend godt med olie, halvdelen af paprikaen, salt og peber. Læg i et stort ovnfast fad eller en bradepande, og bag i ovnen 25-30 min. Vend lidt rundt undervejs, så kartoflerne ikke brænder fast.
  2. Hak mandlerne fint. Bland med resten af paprikaen og hakket persille (gem lidt persille til drys). Kom i en plastpose og vend kyllingen godt i blandingen.
  3. Brun kyllingen på en pande på begge sider i lidt olie, til den er gylden. Læg ved kartoflerne og steg med i ovnen de sidste 15 min.
  4. Pil og hak løg, steg i lidt olie uden at det tager farve. Skær peberfrugt i tern og steg med 2-3 min. ved jævn varme. Tilsæt hakket tomat og vand. Lad simre 8-10 min. uden låg, smag til med salt og peber.
  5. Server sofritoen til kyllingen sammen med paprikakartofler drysset med persille.


Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 220 °C. Skær kartoflerne i grove tern. Vend godt med olie, halvdelen af paprikaen, salt og peber. Læg i et stort ovnfast fad eller en bradepande, og bag i ovnen 25-30 min. Vend lidt rundt undervejs, så kartoflerne ikke brænder fast.
  2. Hak mandlerne fint. Bland med resten af paprikaen og hakket persille (gem lidt persille til drys). Kom i en plastpose og vend kyllingen godt i blandingen.
  3. Brun kyllingen på en pande på begge sider i lidt olie, til den er gylden. Læg ved kartoflerne og steg med i ovnen de sidste 15 min.
  4. Pil og hak løg, steg i lidt olie uden at det tager farve. Skær peberfrugt i tern og steg med 2-3 min. ved jævn varme. Tilsæt hakket tomat og vand. Lad simre 8-10 min. uden låg, smag til med salt og peber.
  5. Server sofritoen til kyllingen sammen med paprikakartofler drysset med persille.


Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 220 °C. Skær kartoflerne i grove tern. Vend godt med olie, halvdelen af paprikaen, salt og peber. Læg i et stort ovnfast fad eller en bradepande, og bag i ovnen 25-30 min. Vend lidt rundt undervejs, så kartoflerne ikke brænder fast.
  2. Hak mandlerne fint. Bland med resten af paprikaen og hakket persille (gem lidt persille til drys). Kom i en plastpose og vend kyllingen godt i blandingen.
  3. Brun kyllingen på en pande på begge sider i lidt olie, til den er gylden. Læg ved kartoflerne og steg med i ovnen de sidste 15 min.
  4. Pil og hak løg, steg i lidt olie uden at det tager farve. Skær peberfrugt i tern og steg med 2-3 min. ved jævn varme. Tilsæt hakket tomat og vand. Lad simre 8-10 min. uden låg, smag til med salt og peber.
  5. Server sofritoen til kyllingen sammen med paprikakartofler drysset med persille.


Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 220 °C. Skær kartoflerne i grove tern. Vend godt med olie, halvdelen af paprikaen, salt og peber. Læg i et stort ovnfast fad eller en bradepande, og bag i ovnen 25-30 min. Vend lidt rundt undervejs, så kartoflerne ikke brænder fast.
  2. Hak mandlerne fint. Bland med resten af paprikaen og hakket persille (gem lidt persille til drys). Kom i en plastpose og vend kyllingen godt i blandingen.
  3. Brun kyllingen på en pande på begge sider i lidt olie, til den er gylden. Læg ved kartoflerne og steg med i ovnen de sidste 15 min.
  4. Pil og hak løg, steg i lidt olie uden at det tager farve. Skær peberfrugt i tern og steg med 2-3 min. ved jævn varme. Tilsæt hakket tomat og vand. Lad simre 8-10 min. uden låg, smag til med salt og peber.
  5. Server sofritoen til kyllingen sammen med paprikakartofler drysset med persille.


Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 220 °C. Skær kartoflerne i grove tern. Vend godt med olie, halvdelen af paprikaen, salt og peber. Læg i et stort ovnfast fad eller en bradepande, og bag i ovnen 25-30 min. Vend lidt rundt undervejs, så kartoflerne ikke brænder fast.
  2. Hak mandlerne fint. Bland med resten af paprikaen og hakket persille (gem lidt persille til drys). Kom i en plastpose og vend kyllingen godt i blandingen.
  3. Brun kyllingen på en pande på begge sider i lidt olie, til den er gylden. Læg ved kartoflerne og steg med i ovnen de sidste 15 min.
  4. Pil og hak løg, steg i lidt olie uden at det tager farve. Skær peberfrugt i tern og steg med 2-3 min. ved jævn varme. Tilsæt hakket tomat og vand. Lad simre 8-10 min. uden låg, smag til med salt og peber.
  5. Server sofritoen til kyllingen sammen med paprikakartofler drysset med persille.


Næringsindhold pr. person

Energi: 2825 kJ (675 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 706 169 25
Kulhydrat 1215 290 43
Fedt 904 216 32

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu