Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Kyllingesatayspyd — med peanutbuttersauce

(baseret på 692 kunders bedømmelse)

Ingredienser

350 g kyllingeinderfilet
1/2 dl kokosmælk
2 tsk karry
1 tsk salt
4 træspyd
200 g basmati ris
1 snack/skole-agurk
75 g sukkerærter
Salat
Peanutbuttersauce:
1 dl kokosmælk
1½ tsk karry
1 spsk peanutbutter
1 tsk citronsaft
Salt

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
1/2 dl kokosmælk
2 tsk karry
1 tsk salt
4 træspyd
200 g basmati ris
1 snack/skole-agurk
75 g sukkerærter
Salat
Peanutbuttersauce:
1 dl kokosmælk
1½ tsk karry
1 spsk peanutbutter
1 tsk citronsaft
Salt

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
3/4 dl kokosmælk
3 tsk karry
1½ tsk salt
6 træspyd
300 g basmati ris
1½ snack/skole-agurk
110 g sukkerærter
Salat
Peanutbuttersauce:
1½ dl kokosmælk
2 tsk karry
1½ spsk peanutbutter
1½ tsk citronsaft
Salt

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
3/4 dl kokosmælk
3 tsk karry
1½ tsk salt
6 træspyd
300 g basmati ris
1½ snack/skole-agurk
110 g sukkerærter
Salat
Peanutbuttersauce:
1½ dl kokosmælk
2 tsk karry
1½ spsk peanutbutter
1½ tsk citronsaft
Salt

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
1 dl kokosmælk 
4 tsk karry
2 tsk salt
8 træspyd
400 g basmati ris
2 snack/skole-agurk
150 g sukkerærter
Salat
Peanutbuttersauce:
2½ dl kokosmælk 
3 tsk karry
2 spsk peanutbutter
2 tsk citronsaft
Salt

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
1 dl kokosmælk
4 tsk karry
2 tsk salt
8 træspyd
400 g basmati ris
2 snack/skole-agurk
150 g sukkerærter
Salat
Peanutbuttersauce:
2½ dl kokosmælk
3 tsk karry
2 spsk peanutbutter
2 tsk citronsaft
Salt

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
1½ dl kokosmælk
6 tsk karry
2 tsk salt
12 træspyd
500 g basmati ris
3 snack/skole-agurk
200 g sukkerærter
Salat
Peanutbuttersauce:
3 dl kokosmælk
4 tsk karry
3 spsk peanutbutter
3 tsk citronsaft
Salt

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Vend kyllingen i kokosmælk, karry og salt og lad trække 10 min. i køleskabet.
  2. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. under låg for svag varme. Sluk for varmen og lad risene trække til resten af retten er færdig.
  3. Skyl agurk og flæk på langs, skær i skiver. Skyl sukkerærterne i kogende vand (evt. fra el-kedel) og derefter i iskoldt vand. Snit sukkerærter og salat, bland med agurk.
  4. Sæt kyllingen på små træspyd som på billedet og steg dem 4-5 min. på hver side ved god varme på en pande. (TIP: Hvis det kniber med tiden, kan man lade være med at sætte kyllingefileterne på spyd.)
  5. Til peanutbuttersauce ristes karry 1 min i en lille gryde, tilsæt og peanutbutter og bring saucen i kog under omrøring. Smag til med citronsaft og salt.
  6. Server saucen til kyllingespyddene sammen med ris og salat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Vend kyllingen i kokosmælk, karry og salt og lad trække 10 min. i køleskabet.
  2. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. under låg for svag varme. Sluk for varmen og lad risene trække til resten af retten er færdig.
  3. Skyl agurk og flæk på langs, skær i skiver. Skyl sukkerærterne i kogende vand (evt. fra el-kedel) og derefter i iskoldt vand. Snit sukkerærter og salat, bland med agurk.
  4. Sæt kyllingen på små træspyd som på billedet og steg dem 4-5 min. på hver side ved god varme på en pande. (TIP: Hvis det kniber med tiden, kan man lade være med at sætte kyllingefileterne på spyd.)
  5. Til peanutbuttersauce ristes karry 1 min i en lille gryde, tilsæt og peanutbutter og bring saucen i kog under omrøring. Smag til med citronsaft og salt.
  6. Server saucen til kyllingespyddene sammen med ris og salat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Vend kyllingen i kokosmælk, karry og salt og lad trække 10 min. i køleskabet.
  2. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. under låg for svag varme. Sluk for varmen og lad risene trække til resten af retten er færdig.
  3. Skyl agurk og flæk på langs, skær i skiver. Skyl sukkerærterne i kogende vand (evt. fra el-kedel) og derefter i iskoldt vand. Snit sukkerærter og salat, bland med agurk.
  4. Sæt kyllingen på små træspyd som på billedet og steg dem 4-5 min. på hver side ved god varme på en pande. (TIP: Hvis det kniber med tiden, kan man lade være med at sætte kyllingefileterne på spyd.)
  5. Til peanutbuttersauce ristes karry 1 min i en lille gryde, tilsæt og peanutbutter og bring saucen i kog under omrøring. Smag til med citronsaft og salt.
  6. Server saucen til kyllingespyddene sammen med ris og salat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Vend kyllingen i kokosmælk, karry og salt og lad trække 10 min. i køleskabet.
  2. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. under låg for svag varme. Sluk for varmen og lad risene trække til resten af retten er færdig.
  3. Skyl agurk og flæk på langs, skær i skiver. Skyl sukkerærterne i kogende vand (evt. fra el-kedel) og derefter i iskoldt vand. Snit sukkerærter og salat, bland med agurk.
  4. Sæt kyllingen på små træspyd som på billedet og steg dem 4-5 min. på hver side ved god varme på en pande. (TIP: Hvis det kniber med tiden, kan man lade være med at sætte kyllingefileterne på spyd.)
  5. Til peanutbuttersauce ristes karry 1 min i en lille gryde, tilsæt og peanutbutter og bring saucen i kog under omrøring. Smag til med citronsaft og salt.
  6. Server saucen til kyllingespyddene sammen med ris og salat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Vend kyllingen i kokosmælk, karry og salt og lad trække 10 min. i køleskabet.
  2. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. under låg for svag varme. Sluk for varmen og lad risene trække til resten af retten er færdig.
  3. Skyl agurk og flæk på langs, skær i skiver. Skyl sukkerærterne i kogende vand (evt. fra el-kedel) og derefter i iskoldt vand. Snit sukkerærter og salat, bland med agurk.
  4. Sæt kyllingen på små træspyd som på billedet og steg dem 4-5 min. på hver side ved god varme på en pande. (TIP: Hvis det kniber med tiden, kan man lade være med at sætte kyllingefileterne på spyd.)
  5. Til peanutbuttersauce ristes karry 1 min i en lille gryde, tilsæt og peanutbutter og bring saucen i kog under omrøring. Smag til med citronsaft og salt.
  6. Server saucen til kyllingespyddene sammen med ris og salat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Vend kyllingen i kokosmælk, karry og salt og lad trække 10 min. i køleskabet.
  2. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. under låg for svag varme. Sluk for varmen og lad risene trække til resten af retten er færdig.
  3. Skyl agurk og flæk på langs, skær i skiver. Skyl sukkerærterne i kogende vand (evt. fra el-kedel) og derefter i iskoldt vand. Snit sukkerærter og salat, bland med agurk.
  4. Sæt kyllingen på små træspyd som på billedet og steg dem 4-5 min. på hver side ved god varme på en pande. (TIP: Hvis det kniber med tiden, kan man lade være med at sætte kyllingefileterne på spyd.)
  5. Til peanutbuttersauce ristes karry 1 min i en lille gryde, tilsæt og peanutbutter og bring saucen i kog under omrøring. Smag til med citronsaft og salt.
  6. Server saucen til kyllingespyddene sammen med ris og salat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Vend kyllingen i kokosmælk, karry og salt og lad trække 10 min. i køleskabet.
  2. Kog risene i 9 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. under låg for svag varme. Sluk for varmen og lad risene trække til resten af retten er færdig.
  3. Skyl agurk og flæk på langs, skær i skiver. Skyl sukkerærterne i kogende vand (evt. fra el-kedel) og derefter i iskoldt vand. Snit sukkerærter og salat, bland med agurk.
  4. Sæt kyllingen på små træspyd som på billedet og steg dem 4-5 min. på hver side ved god varme på en pande. (TIP: Hvis det kniber med tiden, kan man lade være med at sætte kyllingefileterne på spyd.)
  5. Til peanutbuttersauce ristes karry 1 min i en lille gryde, tilsæt og peanutbutter og bring saucen i kog under omrøring. Smag til med citronsaft og salt.
  6. Server saucen til kyllingespyddene sammen med ris og salat.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3038 kJ (726 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 790 189 26
Kulhydrat 1276 305 42
Fedt 972 232 32

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Opskrifter med kylling Risretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu