Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Svinekoteletter med svampesauce — à là Provencale

(baseret på 1090 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 svinekoteletter
1 spsk olie
Salt og peber
Svampesauce:
½ skalotteløg
1 fed hvidløg
100 g blandede svampe 
1 dl madlavningsfløde 8 %
1-2 spsk sennep
½ tsk provencale krydderi
Salt og peber
Tilbehør:
½ kg små vaskede kartofler
100 g sukkerærter

Ingredienser

3 svinekoteletter
1 spsk olie
Salt og peber
Svampesauce:
½ skalotteløg
1 fed hvidløg
100 g blandede svampe 
1 dl madlavningsfløde 8 %
1-2 spsk sennep
½ tsk provencale krydderi
Salt og peber
Tilbehør:
½ kg små vaskede kartofler
100 g sukkerærter

Ingredienser

3 svinekoteletter
1½ spsk olie
Salt og peber
Svampesauce:
3/4 skalotteløg
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
150 g blandede svampe 
1½ dl madlavningsfløde 8 %
2 spsk sennep
1 tsk provencale krydderi
Salt og friskkværnet sort peber
Tilbehør:
750 gram små vaskede kartofler
150 gram sukkerærter

Ingredienser

4 svinekoteletter
1½ spsk olie
Salt og peber
Svampesauce:
3/4 skalotteløg
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
150 g blandede svampe
1½ dl madlavningsfløde 8 %
2 spsk sennep
1 tsk provencale krydderi
Salt og peber
Tilbehør:
750 gram små vaskede kartofler
150 gram sukkerærter

Ingredienser

4 svinekoteletter
2 spsk olie
Salt og peber
Svampesauce:
1 skalotteløg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
200 g blandede svampe
2 dl madlavningsfløde 8 %
3 spsk sennep
1 tsk provencalekrydderi
Salt og peber
Øvrige tilbehør:
1 kg små vaskede kartofler
200 g sukkerærter

Ingredienser

6 svinekoteletter
2 spsk olie
Salt og peber
Svampesauce:
1 skalotteløg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
200 g blandede svampe
2 dl madlavningsfløde 8 %
3 spsk sennep
1 tsk provencalekrydderi
Salt og peber
Tilbehør:
1 kg små vaskede kartofler
200 g sukkerærter

Ingredienser

6 svinekoteletter
3 spsk madolie
Salt og sort peber
Svampesauce:
1½ skalotteløg
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
300 g blandede svampe 
2½ dl madlavningsfløde 8 %
4 spsk sennep
1½ tsk provencale krydderi
Salt og peber
Tilbehør:
1,2 kg små vaskede kartofler
300 g sukkerærter

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne ca. 15 min i letsaltet vand – og kog sukkerærterne med de sidste 2 min. af kogetiden.
  2. Rengør svampene til saucen og skær dem i ensartede stykker. Skalotteløg og hvidløg hakkes fint. 
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olie på en stegepande og brun koteletterne 1 minut på hver side. Drys med salt og peber under stegningen. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 min.på hver side. Tag kødet af panden og dæk med alu-folie.
  4. Svits på samme pande skalotteløg og hvidløg i 30 sek.og tilsæt svampene. Rist dem ved stærk varme i ca. 2 min. eller til de begynder at tage farve.
  5. Rør fløde sammen med sennep og provencekrydderi og hæld blandingen over svampene. Lad den koge tyk og smag til med salt og peber.
  6. Hæld saucen over kødet. Servér straks med tilbehøret.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne ca. 15 min i letsaltet vand – og kog sukkerærterne med de sidste 2 min. af kogetiden.
  2. Rengør svampene til saucen og skær dem i ensartede stykker. Skalotteløg og hvidløg hakkes fint. 
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olie på en stegepande og brun koteletterne 1 minut på hver side. Drys med salt og peber under stegningen. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 min.på hver side. Tag kødet af panden og dæk med alu-folie.
  4. Svits på samme pande skalotteløg og hvidløg i 30 sek.og tilsæt svampene. Rist dem ved stærk varme i ca. 2 min. eller til de begynder at tage farve.
  5. Rør fløde sammen med sennep og provencekrydderi og hæld blandingen over svampene. Lad den koge tyk og smag til med salt og peber.
  6. Hæld saucen over kødet. Servér straks med tilbehøret.
     

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne ca. 15 min i letsaltet vand – og kog sukkerærterne med de sidste 2 min. af kogetiden.
  2. Rengør svampene til saucen og skær dem i ensartede stykker. Skalotteløg og hvidløg hakkes fint. 
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olie på en stegepande og brun koteletterne 1 minut på hver side. Drys med salt og peber under stegningen. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 min.på hver side. Tag kødet af panden og dæk med alu-folie.
  4. Svits på samme pande skalotteløg og hvidløg i 30 sek.og tilsæt svampene. Rist dem ved stærk varme i ca. 2 min. eller til de begynder at tage farve.
  5. Rør fløde sammen med sennep og provencekrydderi og hæld blandingen over svampene. Lad den koge tyk og smag til med salt og peber.
  6. Hæld saucen over kødet. Servér straks med tilbehøret.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne ca. 15 min i letsaltet vand – og kog sukkerærterne med de sidste 2 min. af kogetiden.
  2. Rengør svampene til saucen og skær dem i ensartede stykker. Skalotteløg og hvidløg hakkes fint. 
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olie på en stegepande og brun koteletterne 1 minut på hver side. Drys med salt og peber under stegningen. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 min.på hver side. Tag kødet af panden og dæk med alu-folie.
  4. Svits på samme pande skalotteløg og hvidløg i 30 sek.og tilsæt svampene. Rist dem ved stærk varme i ca. 2 min. eller til de begynder at tage farve.
  5. Rør fløde sammen med sennep og provencekrydderi og hæld blandingen over svampene. Lad den koge tyk og smag til med salt og peber.
  6. Hæld saucen over kødet. Servér straks med tilbehøret.
     

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne ca. 15 min i letsaltet vand – og kog sukkerærterne med de sidste 2 min. af kogetiden.
  2. Rengør svampene til saucen og skær dem i ensartede stykker. Skalotteløg og hvidløg hakkes fint. 
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olie på en stegepande og brun koteletterne 1 minut på hver side. Drys med salt og peber under stegningen. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 min.på hver side. Tag kødet af panden og dæk med alu-folie.
  4. Svits på samme pande skalotteløg og hvidløg i 30 sek.og tilsæt svampene. Rist dem ved stærk varme i ca. 2 min. eller til de begynder at tage farve.
  5. Rør fløde sammen med sennep og provencekrydderi og hæld blandingen over svampene. Lad den koge tyk og smag til med salt og peber.
  6. Hæld saucen over kødet. Servér straks med tilbehøret.
     

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne ca. 15 min i letsaltet vand – og kog sukkerærterne med de sidste 2 min. af kogetiden.
  2. Rengør svampene til saucen og skær dem i ensartede stykker. Skalotteløg og hvidløg hakkes fint. 
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olie på en stegepande og brun koteletterne 1 minut på hver side. Drys med salt og peber under stegningen. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 min.på hver side. Tag kødet af panden og dæk med alu-folie.
  4. Svits på samme pande skalotteløg og hvidløg i 30 sek.og tilsæt svampene. Rist dem ved stærk varme i ca. 2 min. eller til de begynder at tage farve.
  5. Rør fløde sammen med sennep og provencekrydderi og hæld blandingen over svampene. Lad den koge tyk og smag til med salt og peber.
  6. Hæld saucen over kødet. Servér straks med tilbehøret.
     

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne ca. 15 min i letsaltet vand – og kog sukkerærterne med de sidste 2 min. af kogetiden.
  2. Rengør svampene til saucen og skær dem i ensartede stykker. Skalotteløg og hvidløg hakkes fint. 
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olie på en stegepande og brun koteletterne 1 minut på hver side. Drys med salt og peber under stegningen. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 min.på hver side. Tag kødet af panden og dæk med alu-folie.
  4. Svits på samme pande skalotteløg og hvidløg i 30 sek.og tilsæt svampene. Rist dem ved stærk varme i ca. 2 min. eller til de begynder at tage farve.
  5. Rør fløde sammen med sennep og provencekrydderi og hæld blandingen over svampene. Lad den koge tyk og smag til med salt og peber.
  6. Hæld saucen over kødet. Servér straks med tilbehøret.
     

Næringsindhold pr. person

Energi: 2325 kJ (556 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 651 156 28
Kulhydrat 930 222 40
Fedt 744 178 32

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu