Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Fikse frikadeller — og pasta med pesto

(baseret på 417 kunders bedømmelse)

Ingredienser

400 g grov fiskefars af torskefisk
(indeholder gluten og laktose)
½ løg
Salt
1 lille glas kapers
½ spsk smør/olie
250 g pasta
2 spsk rød pesto
Salatmix
½ agurk

Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Ingredienser

600 g grov fiskefars af torskefisk
(indeholder gluten og laktose)
½ løg
Salt
1 lille glas kapers
½ spsk smør/olie
250 g pasta
2 spsk rød pesto
Salatmix
½ agurk


Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Ingredienser

600 g grov fiskefars af torskefisk
(indeholder gluten og laktose)
½-1 løg
Salt
1 lille glas kapers
3/4 spsk smør/olie
375 g pasta
3 spsk rød pesto
Salatmix
3/4 agurk


Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Ingredienser

800 g grov fiskefars af torskefisk
(indeholder gluten og laktose)
½-1 løg
Salt
1 lille glas kapers
3/4 spsk smør/olie
375 g pasta
3 spsk rød pesto
Salatmix
3/4 agurk


Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Ingredienser

800 g grov fiskefars af torskefisk
(indeholder gluten og laktose)
1 løg
Salt
1 glas kapers
1 spsk smør/olie
500 g pasta
4 spsk rød pesto
Salatmix
1 agurk


Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Ingredienser

1200 g grov fiskefars af torskefisk
(indeholder gluten og laktose)
1 løg
Salt
1 glas kapers
1 spsk smør/olie
500 g pasta
4 spsk rød pesto
Salatmix
1 agurk


Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Ingredienser

1200 g grov fiskefars af torskefisk
(indeholder gluten og laktose)
1½ løg
Salt
1 glas kapers
1½ spsk smør/olie
750 g pasta
6 spsk rød pesto
Salatmix
2 agurker


Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil og riv løg. Bland farsen med løg, salt og kapers. Rør godt igennem.
  2. Form 6-8 fiskefrikadeller. Steg 4-5 min. på hver side på en pande i gyldent smør tilsat lidt olie.
  3. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 3-4 min. uden låg.
  4. Skyl salat og agurk. Skær agurk i tern og bland med salat. Vend den friskkogte pasta med rød pesto.
  5. Servér pastaen med salat og de 'fikse' frikadeller. 


Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil og riv løg. Bland farsen med løg, salt og kapers. Rør godt igennem.
  2. Form 8-10 fiskefrikadeller. Steg 4-5 min. på hver side på en pande i gyldent smør tilsat lidt olie.
  3. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 3-4 min. uden låg.
  4. Skyl salat og agurk. Skær agurk i tern og bland med salat. Vend den friskkogte pasta med rød pesto.
  5. Servér pastaen med salat og de 'fikse' frikadeller.


Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil og riv løg. Bland farsen med løg, salt og kapers. Rør godt igennem.
  2. Form 8-10 fiskefrikadeller. Steg 4-5 min. på hver side på en pande i gyldent smør tilsat lidt olie.
  3. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 3-4 min. uden låg.
  4. Skyl salat og agurk. Skær agurk i tern og bland med salat. Vend den friskkogte pasta med rød pesto.
  5. Servér pastaen med salat og de 'fikse' frikadeller.


Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil og riv løg. Bland farsen med løg, salt og kapers. Rør godt igennem.
  2. Form 10-12 fiskefrikadeller. Steg 4-5 min. på hver side på en pande i gyldent smør tilsat lidt olie.
  3. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 3-4 min. uden låg.
  4. Skyl salat og agurk. Skær agurk i tern og bland med salat. Vend den friskkogte pasta med rød pesto.
  5. Servér pastaen med salat og de 'fikse' frikadeller. 


Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil og riv løg. Bland farsen med løg, salt og kapers. Rør godt igennem.
  2. Form 10-12 fiskefrikadeller. Steg 4-5 min. på hver side på en pande i gyldent smør tilsat lidt olie.
  3. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 3-4 min. uden låg.
  4. Skyl salat og agurk. Skær agurk i tern og bland med salat. Vend den friskkogte pasta med rød pesto.
  5. Servér pastaen med salat og de 'fikse' frikadeller.


Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil og riv løg. Bland farsen med løg, salt og kapers. Rør godt igennem.
  2. Form 12-14 fiskefrikadeller. Steg 4-5 min. på hver side på en pande i gyldent smør tilsat lidt olie.
  3. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 3-4 min. uden låg.
  4. Skyl salat og agurk. Skær agurk i tern og bland med salat. Vend den friskkogte pasta med rød pesto.
  5. Servér pastaen med salat og de 'fikse' frikadeller.


Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil og riv løg. Bland farsen med løg, salt og kapers. Rør godt igennem.
  2. Form 12-14 fiskefrikadeller. Steg 4-5 min. på hver side på en pande i gyldent smør tilsat lidt olie.
  3. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 3-4 min. uden låg.
  4. Skyl salat og agurk. Skær agurk i tern og bland med salat. Vend den friskkogte pasta med rød pesto.
  5. Servér pastaen med salat og de 'fikse' frikadeller.


 Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 3208 kJ (767 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 779 186 24
Kulhydrat 1760 421 55
Fedt 669 160 21

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Fiskefrikadeller Frikadeller Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Opskrifter med pasta

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu