Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Quick

Fyldig karrysuppe med kalkun — og grøntsager og ris

(baseret på 596 kunders bedømmelse)

Ingredienser

600 g karrysuppe med grøntsager og kalkun
200 g basmatiris
2 orientalske fladbrød
Persille

Ingredienser

900 g karrysuppe med grøntsager og kalkun
300 g basmatiris
4 orientalske fladbrød
Persille

Ingredienser

1200 g karrysuppe med grøntsager og kalkun
400 g basmatiris
4 orientalske fladbrød
Persille

Ingredienser

1800 g karrysuppe med grøntsager og kalkun
500 g basmatiris
6 orientalske fladbrød
Persille

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Hæld risene i en gryde med 3½ dl vand og tilsæt ½ tsk salt. Bring vandet i kog og lad risene koge i 12 min. under låg. Sluk for varmen og lad dem trække til resten af retten er færdig.
  2. Læg posen med karrysuppe i en lille gryde og dæk med vand. Varm gryden op til vandet akkurat koger og lad derefter retten simre ved middel varme i ca. 15 min.
  3. Skyl og hak persillen groft. Klip posen med suppen op og server rygende varm med ris, drys af persille og fladbrød til.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Hæld risene i en gryde med 5 dl vand og tilsæt ½ tsk salt. Bring vandet i kog og lad risene koge i 12 min. under låg. Sluk for varmen og lad dem trække, til resten af retten er færdig.
  2. Læg posen med karrysuppe i en lille gryde og dæk med vand. Varm gryden op til vandet akkurat koger og lad derefter retten simre ved middel varme i ca. 15 min.
  3. Skyl og hak persillen groft. Klip posen med suppen op og server rygende varm med ris, drys af persille og fladbrød til.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Hæld risene i en gryde med 7 dl vand og tilsæt 1 tsk salt. Bring vandet i kog og lad risene koge i 12 min. under låg. Sluk for varmen og lad dem trække til resten af retten er færdig.
  2. Læg posen med karrysuppe i en lille gryde og dæk med vand. Varm gryden op til vandet akkurat koger og lad derefter retten simre ved middel varme i ca. 15 min.
  3. Skyl og hak persillen groft. Klip posen med suppen op og server rygende varm med ris, drys af persille og fladbrød til.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Hæld risene i en gryde med 1 l vand og tilsæt 1½ tsk salt. Bring vandet i kog og lad risene koge i 12 min. under låg. Sluk for varmen og lad dem trække til resten af retten er færdig.
  2. Læg posen med karrysuppe i en lille gryde og dæk med vand. Varm gryden op til vandet akkurat koger og lad derefter retten simre ved middel varme i ca. 15 min.
  3. Skyl og hak persillen groft. Klip posen med suppen op og server rygende varm med ris, drys af persille og fladbrød til.
     

Næringsindhold pr. person

Energi: 3436 kJ (821 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 391 93 11
Kulhydrat 2409 576 70
Fedt 636 152 19

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kalkun Risretter Suppe

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu