Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraRet

Fyldig minestrone med kylling — og kikærter

(baseret på 1049 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kyllingeinderfilet
1 spsk olie
½ løg
1½ fed hvidløg / ½ solo
200 g gulerødder 
½ bagekartoffel
½ dåse kikærter 
1 dåse flåede hakkede tomater 
6 dl vand
2 hønsebouillon terninger
1 knsp chilipulver
salt og friskkværnet peber
40 g spinatblade
Tilbehør:
Groft brød
Reven parmesanost

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
1 spsk olie
½ løg
1½ fed hvidløg / ½ solo
200 g gulerødder
½ bagekartoffel
½ dåse kikærter
1 dåse flåede hakkede tomater
6 dl vand
2 hønsebouillon terninger
1 knsp chilipulver
salt og friskkværnet peber
40 g spinatblade
Tilbehør:
Groft brød
Reven parmesanost

Ingredienser

350 g kyllingeinderfilet
1½ spsk olie
1 løg
2 fed hvidløg / 2/3 solo
300 g gulerødder 
1 bagekartoffel
1 dåse kikærter
1½ dåse flåede hakkede tomater
9 dl vand
3 hønsebouillon terninger
1½ knsp chilipulver
salt og friskkværnet peber
60 g spinatblade
Tilbehør:
Groft brød
Reven parmesanost

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
1½ spsk olie
1 løg
2 fed hvidløg / 2/3 solo
300 g gulerødder
1 bagekartoffel
1 dåse kikærter
1½ dåse flåede hakkede tomater
9 dl vand
3 hønsebouillon terninger
1½ knsp chilipulver
salt og friskkværnet peber
60 g spinatblade
Tilbehør:
Groft brød
Reven parmesanost

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
2 spsk olie
1 løg
3 fed hvidløg / 1 solo
350 g gulerødder
1 bagekartoffel
1 dåse kikærter
2 dåser flåede hakkede tomater
1,2 l vand
4 hønsebouillon terninger
2 knsp chilipulver
salt og friskkværnet peber 
75 g spinatblade
Tilbehør:
Groft brød
Reven parmesanost

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
2 spsk olie
1 løg
3 fed hvidløg / 1 solo
350 g gulerødder
1 bagekartoffel
1 dåse kikærter
2 dåser flåede hakkede tomater
1,2 l vand
4 hønsebouillon terninger
2 knsp chilipulver
salt og friskkværnet peber
75 g spinatblade
Tilbehør:
Groft brød
Reven parmesanost

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Rengør og skær grøntsagerne. Hvidløg og løg hakkes fint, gulerødder og bagekartoffel skæres i små tern. Kikærterne skylles og drænes.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle og skær det i tern på 1½x1½ cm. Varm olien i en stor tykbundet gryde og tilsæt kyllingestykkerne, grøntsagerne og kikærterne og svits det til kyllingekødet bliver hvidt på overfladen. Drys med salt og peber.
  3. Tilsæt tomater, vand, bouillonterninger og chilipulver. Reducer mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk. Bring suppen i kog og lad den simre under låg i 15-20 min. eller til grøntsagerne er møre.
  4. Tænd ovnen og lun brødene 3-4 min. ved 220 grader. Skær brødet i skiver og server til retten.
  5. Skyl spinaten og rør den i suppen lige før serveringen. Anret portionsvis og drys med reven parmesanost.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Rengør og skær grøntsagerne. Hvidløg og løg hakkes fint, gulerødder og bagekartoffel skæres i små tern. Kikærterne skylles og drænes.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle og skær det i tern på 1½x1½ cm. Varm olien i en stor tykbundet gryde og tilsæt kyllingestykkerne, grøntsagerne og kikærterne og svits det til kyllingekødet bliver hvidt på overfladen. Drys med salt og peber.
  3. Tilsæt tomater, vand, bouillonterninger og chilipulver. Reducer mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk. Bring suppen i kog og lad den simre under låg i 15-20 min. eller til grøntsagerne er møre.
  4. Tænd ovnen og lun brødene 3-4 min. ved 220 grader. Skær brødet i skiver og server til retten.
  5. Skyl spinaten og rør den i suppen lige før serveringen. Anret portionsvis og drys med reven parmesanost.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Rengør og skær grøntsagerne. Hvidløg og løg hakkes fint, gulerødder og bagekartoffel skæres i små tern. Kikærterne skylles og drænes.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle og skær det i tern på 1½x1½ cm. Varm olien i en stor tykbundet gryde og tilsæt kyllingestykkerne, grøntsagerne og kikærterne og svits det til kyllingekødet bliver hvidt på overfladen. Drys med salt og peber.
  3. Tilsæt tomater, vand, bouillonterninger og chilipulver. Reducer mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk. Bring suppen i kog og lad den simre under låg i 15-20 min. eller til grøntsagerne er møre.
  4. Tænd ovnen og lun brødene 3-4 min. ved 220 grader. Skær brødet i skiver og server til retten.
  5. Skyl spinaten og rør den i suppen lige før serveringen. Anret portionsvis og drys med reven parmesanost.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Rengør og skær grøntsagerne. Hvidløg og løg hakkes fint, gulerødder og bagekartoffel skæres i små tern. Kikærterne skylles og drænes.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle og skær det i tern på 1½x1½ cm. Varm olien i en stor tykbundet gryde og tilsæt kyllingestykkerne, grøntsagerne og kikærterne og svits det til kyllingekødet bliver hvidt på overfladen. Drys med salt og peber.
  3. Tilsæt tomater, vand, bouillonterninger og chilipulver. Reducer mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk. Bring suppen i kog og lad den simre under låg i 15-20 min. eller til grøntsagerne er møre.
  4. Tænd ovnen og lun brødene 3-4 min. ved 220 grader. Skær brødet i skiver og server til retten.
  5. Skyl spinaten og rør den i suppen lige før serveringen. Anret portionsvis og drys med reven parmesanost.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Rengør og skær grøntsagerne. Hvidløg og løg hakkes fint, gulerødder og bagekartoffel skæres i små tern. Kikærterne skylles og drænes.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle og skær det i tern på 1½x1½ cm. Varm olien i en stor tykbundet gryde og tilsæt kyllingestykkerne, grøntsagerne og kikærterne og svits det til kyllingekødet bliver hvidt på overfladen. Drys med salt og peber.
  3. Tilsæt tomater, vand, bouillonterninger og chilipulver. Reducer mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk. Bring suppen i kog og lad den simre under låg i 15-20 min. eller til grøntsagerne er møre.
  4. Tænd ovnen og lun brødene 3-4 min. ved 220 grader. Skær brødet i skiver og server til retten.
  5. Skyl spinaten og rør den i suppen lige før serveringen. Anret portionsvis og drys med reven parmesanost.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Rengør og skær grøntsagerne. Hvidløg og løg hakkes fint, gulerødder og bagekartoffel skæres i små tern. Kikærterne skylles og drænes.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle og skær det i tern på 1½x1½ cm. Varm olien i en stor tykbundet gryde og tilsæt kyllingestykkerne, grøntsagerne og kikærterne og svits det til kyllingekødet bliver hvidt på overfladen. Drys med salt og peber.
  3. Tilsæt tomater, vand, bouillonterninger og chilipulver. Reducer mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk. Bring suppen i kog og lad den simre under låg i 15-20 min. eller til grøntsagerne er møre.
  4. Tænd ovnen og lun brødene 3-4 min. ved 220 grader. Skær brødet i skiver og server til retten.
  5. Skyl spinaten og rør den i suppen lige før serveringen. Anret portionsvis og drys med reven parmesanost.

Næringsindhold pr. person

Energi: 1832 kJ (438 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 487 116 27
Kulhydrat 930 222 51
Fedt 415 99 23

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling Suppe

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu