Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Fadkoteletter i sur-sød sauce — med ris, rosiner og ananas

(baseret på 385 kunders bedømmelse)

Ingredienser

4 fadkoteletter uden ben
Salt og peber
5 g smør
100 g perleløg
150 g grønne bønner
Sauce
1 spsk rødvinseddike
1 spsk ananassaft
1½ dl vand
½ bouillonterning
½ spsk tomatpuré
1 spsk sukker
2 tsk majsstivelse/saucejævner
Tilbehør
2 dl basmati ris
25 g rosiner
½ dåse ananas i tern

Ingredienser

6 fadkoteletter uden ben
Salt og peber
5 g smør
100 g perleløg
150 g grønne bønner
Sauce
1 spsk rødvinseddike
1 spsk ananassaft
1½ dl vand
½ bouillonterning
½ spsk koncentreret tomatpuré
1 spsk sukker
2 tsk majsstivelse/saucejævner
Tilbehør
2 dl basmati ris
25 g rosiner
½ dåse ananas i tern

Ingredienser

6 fadkoteletter uden ben
Salt og peber
7,5 g smør
150 g perleløg
225 g grønne bønner
Sauce
1½ spsk rødvinseddike
2 spsk ananassaft
2 1/4 dl vand
3/4 terning bouillon
2 tsk tomatpuré
1½ spsk sukker
3 tsk majsstivelse/saucejævner
Tilbehør
3 dl basmati ris
25 g rosiner
1 dåse ananas i tern

Ingredienser

6 fadkoteletter uden ben
Salt og peber
7½ g smør
150 g perleløg
225 g grønne bønner
Sauce
1½ spsk rødvinseddike
2 spsk ananassaft
2 1/4 dl vand
3/4 terning bouillon
2 tsk tomatpuré
1½ spsk sukker
3 tsk majsstivelse/saucejævner
Tilbehør
3 dl basmati ris
25 g rosiner
1 dåse ananas i tern

Ingredienser

8 fadkoteletter uden ben
Salt og peber
10 g smør
200 g perleløg
300 g grønne bønner
Sauce
2 spsk rødvinseddike
2 spsk ananassaft
2½ dl vand
1 bouillonterning
1 spsk tomatpuré
1½ spsk sukker
3 tsk majsstivelse/saucejævner
Tilbehør
4 dl basmati ris
50 g rosiner
1 dåse ananas i tern

Ingredienser

12 fadkoteletter uden ben
Salt og peber
10 g smør
200 g perleløg
300 g grønne bønner
Sauce
2 spsk rødvinseddike
2 spsk ananassaft
2½ dl vand
1 bouillonterning
1 spsk tomatpuré
1½ spsk sukker
3 tsk majsstivelse/saucejævner
Tilbehør
4 dl basmati ris
50 g rosiner
1 dåse ananas i tern

Ingredienser

12 fadkoteletter uden ben
Salt og peber
15 g smør
300 g perleløg
450 g grønne bønner
Sauce
3 spsk rødvinseddike
2½ spsk ananassaft
4 dl vand
1½ bouillonterning
1½ spsk tomatpuré
3 spsk sukker
5 tsk majsstivelse/saucejævner
Tilbehør
6 dl basmati ris
50 g rosiner
1 dåse ananas i tern

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Fyld 3½ dl vand i en gryde, kom ris og ½ tsk salt i og læg låg på. Når risene koger skrues ned til lav varme og risene koges 12 min. under låg inden der slukkes for varmen. Lad risene stå med låg på og trække, til resten af retten er færdig.
  2. 2. Pisk alle ingredienser til saucen sammen i en skål og sæt det klar.
  3. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Lad smøret blive gyldent på panden ved kraftig varme og brun koteletterne ca. ½ minut på hver side. Læg dem på en tallerken.
  4. Skyl bønnerne og nip enderne af. Kom løg og bønner på panden. Svits og vend dem, til de er knap møre og stadig lidt sprøde. Tag grøntsagerne af og hold dem varme.
  5. Hæld saucen på panden og pisk den i 3 min. Læg koteletterne i. Lad dem stege i saucen ca. 2 min, indtil de  lige netop er  gennemstegte. Smag saucen til med salt og peber. Anret kødet oven på grøntsagerne - som på billedet - og hæld saucen over. Server med ris, ananas og rosiner.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Fyld 3½ dl vand i en gryde, kom ris og ½ tsk salt i og læg låg på. Når risene koger skrues ned til lav varme og risene koges 12 min. under låg inden der slukkes for varmen. Lad risene stå med låg på og trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pisk alle ingredienser til saucen sammen i en skål og sæt det klar.
  3. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Lad smøret blive gyldent på panden ved kraftig varme og brun koteletterne ca. ½ minut på hver side. Læg dem på en tallerken.
  4. Skyl bønnerne og nip enderne af. Kom løg og bønner på panden. Svits og vend dem, til de er knap møre og stadig lidt sprøde. Tag grøntsagerne af og hold dem varme.
  5. Hæld saucen på panden og pisk den i 3 min. Læg koteletterne i. Lad dem stege i saucen ca. 2 min, indtil de  lige netop er  gennemstegte. Smag saucen til med salt og peber. Anret kødet oven på grøntsagerne - som på billedet - og hæld saucen over. Server med ris, ananas og rosiner.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Fyld 5 dl vand i en gryde, kom ris og ½ tsk salt i og læg låg på. Når risene koger skrues ned til lav varme og risene koges 12 min. under låg inden der slukkes for varmen. Lad risene stå med låg på og trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pisk alle ingredienser til saucen sammen i en skål og sæt det klar.
  3. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Lad smøret blive gyldent på panden ved kraftig varme og brun koteletterne ca. ½ minut på hver side. Læg dem på en tallerken.
  4. Skyl bønnerne og nip enderne af. Kom løg og bønner på panden. Svits og vend dem, til de er knap møre og stadig lidt sprøde. Tag grøntsagerne af og hold dem varme.
  5. Hæld saucen på panden og pisk den i 3 min. Læg koteletterne i. Lad dem stege i saucen ca. 2 min, indtil de lige netop er gennemstegte. Smag saucen til med salt og peber. Anret kødet oven på grøntsagerne - som på billedet - og hæld saucen over. Server med ris, ananas og rosiner.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Fyld 5 dl vand i en gryde, kom ris og ½ tsk salt i og læg låg på. Når risene koger skrues ned til lav varme og risene koges 12 min. under låg inden der slukkes for varmen. Lad risene stå med låg på og trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pisk alle ingredienser til saucen sammen i en skål og sæt det klar.
  3. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Lad smøret blive gyldent på panden ved kraftig varme og brun koteletterne ca. ½ minut på hver side. Læg dem på en tallerken.
  4. Skyl bønnerne og nip enderne af. Kom løg og bønner på panden. Svits og vend dem, til de er knap møre og stadig lidt sprøde. Tag grøntsagerne af og hold dem varme.
  5. Hæld saucen på panden og pisk den i 3 min. Læg koteletterne i. Lad dem stege i saucen ca. 2 min, indtil de lige netop er gennemstegte. Smag saucen til med salt og peber. Anret kødet oven på grøntsagerne - som på billedet - og hæld saucen over. Server med ris, ananas og rosiner.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Fyld 7 dl vand i en gryde, kom ris og ½ tsk salt i og læg låg på. Når risene koger skrues ned til lav varme og risene koges 12 min. under låg inden der slukkes for varmen. Lad risene stå med låg på og trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pisk alle ingredienser til saucen sammen i en skål og sæt det klar.
  3. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Lad smøret blive gyldent på panden ved kraftig varme og brun koteletterne ca. ½ minut på hver side. Læg dem på en tallerken.
  4. Skyl bønnerne og nip enderne af. Kom løg og bønner på panden. Svits og vend dem, til de er knap møre og stadig lidt sprøde. Tag grøntsagerne af og hold dem varme.
  5. Hæld saucen på panden og pisk den i 3 min. Læg koteletterne i. Lad dem stege i saucen ca. 2 min, indtil de lige netop er gennemstegte. Smag saucen til med salt og peber. Anret kødet oven på grøntsagerne - som på billedet - og hæld saucen over. Server med ris, ananas og rosiner.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Fyld 7 dl vand i en gryde, kom ris og ½ tsk salt i og læg låg på. Når risene koger skrues ned til lav varme og risene koges 12 min. under låg inden der slukkes for varmen. Lad risene stå med låg på og trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pisk alle ingredienser til saucen sammen i en skål og sæt det klar.
  3. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Lad smøret blive gyldent på panden ved kraftig varme og brun koteletterne ca. ½ minut på hver side. Læg dem på en tallerken.
  4. Skyl bønnerne og nip enderne af. Kom løg og bønner på panden. Svits og vend dem, til de er knap møre og stadig lidt sprøde. Tag grøntsagerne af og hold dem varme.
  5. Hæld saucen på panden og pisk den i 3 min. Læg koteletterne i. Lad dem stege i saucen ca. 2 min, indtil de lige netop er gennemstegte. Smag saucen til med salt og peber. Anret kødet oven på grøntsagerne - som på billedet - og hæld saucen over. Server med ris, ananas og rosiner.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Fyld 9 dl vand i en gryde, kom ris og ½ tsk salt i og læg låg på. Når risene koger skrues ned til lav varme og risene koges 12 min. under låg inden der slukkes for varmen. Lad risene stå med låg på og trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pisk alle ingredienser til saucen sammen i en skål og sæt det klar.
  3. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Lad smøret blive gyldent på panden ved kraftig varme og brun koteletterne ca. ½ minut på hver side. Læg dem på en tallerken.
  4. Skyl bønnerne og nip enderne af. Kom løg og bønner på panden. Svits og vend dem, til de er knap møre og stadig lidt sprøde. Tag grøntsagerne af og hold dem varme.
  5. Hæld saucen på panden og pisk den i 3 min. Læg koteletterne i. Lad dem stege i saucen ca. 2 min, indtil de lige netop er gennemstegte. Smag saucen til med salt og peber. Anret kødet oven på grøntsagerne - som på billedet - og hæld saucen over. Server med ris, ananas og rosiner.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2685 kJ (642 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 483 115 18
Kulhydrat 1665 398 62
Fedt 537 128 20

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Ovnretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu