Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Pasta med kylling og bacon — i god grøntsagssovs

(baseret på 559 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 løg
1 fed hvidløg
200 g gulerødder
½ squash
200 g pasta
75 g bacontern
300 g kyllingeinderfilet
Olie
15 g soltørret tomat i strimler
1 dåse hakkede tomater med krydderurter
Salt og peber

Ingredienser

1 løg
1 fed hvidløg
200 g gulerødder
½ squash
200 g pasta
110 g bacontern
450 g kyllingeinderfilet
Olie
15 g soltørret tomat i strimler
1 dåse hakkede tomater med krydderurter
Salt og peber

Ingredienser

½-1 løg
1½ fed hvidløg
300 g gulerødder
1 squash
300 g pasta
110 g bacontern
450 g kyllingeinderfilet
Olie
20 g soltørret tomat i strimler
1½ dåse hakkede tomater med krydderurter
Salt og peber

Ingredienser

½-1 løg
1½ fed hvidløg
300 g gulerødder
1 squash
300 g pasta
150 g bacontern
550 g kyllingeinderfilet
Olie
20 g soltørret tomat i strimler
1½ dåse hakkede tomater med krydderurter
Salt og peber

Ingredienser

1 løg
2 fed hvidløg 
350 g gulerødder
1 squash
400 g pasta
150 g bacontern
550 g kyllingeinderfilet
Olie
25 g soltørret tomat i strimler
2 dåser hakkede tomater med krydderurter
Salt og peber

Ingredienser

1 løg
2 fed hvidløg
350 g gulerødder
1 squash
400 g pasta
225g bacontern
900 g kyllingeinderfilet
Olie
25 g soltørret tomat i strimler
2 dåser hakkede tomater med krydderurter
Salt og peber

Ingredienser

1-2 løg
3 fed hvidløg
500 g gulerødder
2 squash
500 g pasta
225 g bacontern
900 g kyllingeinderfilet
Olie
35 g soltørret tomat i strimler
3 dåser hakkede tomater med krydderurter
Salt og peber

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil løg, hak groft.  Pil hvidløg, hak fint. Skræl gulerødderne. Skyl squash. Skær gulerødder og squash i grove tern ca. 1x1 cm.
  2. Steg baconen sprød på en pande ved middel varme. 
  3. Kog pastaen ca. 10 min uden låg i rigeligt letsaltet vand.
  4. Brun kyllingen 2-3 min. i lidt olie. Læg til side på en tallerken.
  5. Brun grøntsagerne på panden i olie ved stærk varme i 3-4 min. Tilsæt kylling, bacon, soltørret tomat og hakket tomat. Lad saucen simre 5-6 min.
  6. Smag til med salt og peber, bland med pasta og servér straks.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil løg, hak groft. Pil hvidløg, hak fint. Skræl gulerødderne. Skyl squash. Skær gulerødder og squash i grove tern ca. 1x1 cm.
  2. Steg baconen sprød på en pande ved middel varme.
  3. Kog pastaen ca. 10 min uden låg i rigeligt letsaltet vand.
  4. Brun kyllingen 2-3 min. i lidt olie. Læg til side på en tallerken.
  5. Brun grøntsagerne på panden i olie ved stærk varme i 3-4 min. Tilsæt kylling, bacon, soltørret tomat og hakket tomat. Lad saucen simre 5-6 min.
  6. Smag til med salt og peber, bland med pasta og servér straks.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil løg, hak groft. Pil hvidløg, hak fint. Skræl gulerødderne. Skyl squash. Skær gulerødder og squash i grove tern ca. 1x1 cm.
  2. Steg baconen sprød på en pande ved middel varme.
  3. Kog pastaen ca. 10 min uden låg i rigeligt letsaltet vand.
  4. Brun kyllingen 2-3 min. i lidt olie. Læg til side på en tallerken.
  5. Brun grøntsagerne på panden i olie ved stærk varme i 3-4 min. Tilsæt kylling, bacon, soltørret tomat og hakket tomat. Lad saucen simre 5-6 min.
  6. Smag til med salt og peber, bland med pasta og servér straks.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil løg, hak groft. Pil hvidløg, hak fint. Skræl gulerødderne. Skyl squash. Skær gulerødder og squash i grove tern ca. 1x1 cm.
  2. Steg baconen sprød på en pande ved middel varme.
  3. Kog pastaen ca. 10 min uden låg i rigeligt letsaltet vand.
  4. Brun kyllingen 2-3 min. i lidt olie. Læg til side på en tallerken.
  5. Brun grøntsagerne på panden i olie ved stærk varme i 3-4 min. Tilsæt kylling, bacon, soltørret tomat og hakket tomat. Lad saucen simre 5-6 min.
  6. Smag til med salt og peber, bland med pasta og servér straks.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil løg, hak groft. Pil hvidløg, hak fint. Skræl gulerødderne. Skyl squash. Skær gulerødder og squash i grove tern ca. 1x1 cm.
  2. Steg baconen sprød på en pande ved middel varme.
  3. Kog pastaen ca. 10 min uden låg i rigeligt letsaltet vand.
  4. Brun kyllingen 2-3 min. i lidt olie. Læg til side på en tallerken.
  5. Brun grøntsagerne på panden i olie ved stærk varme i 3-4 min. Tilsæt kylling, bacon, soltørret tomat og hakket tomat. Lad saucen simre 5-6 min.
  6. Smag til med salt og peber, bland med pasta og servér straks.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil løg, hak groft. Pil hvidløg, hak fint. Skræl gulerødderne. Skyl squash. Skær gulerødder og squash i grove tern ca. 1x1 cm.
  2. Steg baconen sprød på en pande ved middel varme.
  3. Kog pastaen ca. 10 min uden låg i rigeligt letsaltet vand.
  4. Brun kyllingen 2-3 min. i lidt olie. Læg til side på en tallerken.
  5. Brun grøntsagerne på panden i olie ved stærk varme i 3-4 min. Tilsæt kylling, bacon, soltørret tomat og hakket tomat. Lad saucen simre 5-6 min.
  6. Smag til med salt og peber, bland med pasta og servér straks.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Pil løg, hak groft. Pil hvidløg, hak fint. Skræl gulerødderne. Skyl squash. Skær gulerødder og squash i grove tern ca. 1x1 cm.
  2. Steg baconen sprød på en pande ved middel varme.
  3. Kog pastaen ca. 10 min uden låg i rigeligt letsaltet vand.
  4. Brun kyllingen 2-3 min. i lidt olie. Læg til side på en tallerken.
  5. Brun grøntsagerne på panden i olie ved stærk varme i 3-4 min. Tilsæt kylling, bacon, soltørret tomat og hakket tomat. Lad saucen simre 5-6 min.
  6. Smag til med salt og peber, bland med pasta og servér straks.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3133 kJ (749 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 752 180 24
Kulhydrat 1723 412 55
Fedt 658 157 21

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling Opskrifter med pasta

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu