Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Thaikarry med søde kartofler — og kylling

(baseret på 798 kunders bedømmelse)

Ingredienser

350 g kyllingeinderfilet
2 spsk olie
250 g søde kartofler
1 peberfrugt
2 forårsløg
250 g champignon
Karrysauce:
1 lille dåse kokosmælk
1-3 tsk karrypasta efter smag
(indeholder spor af skaldyr)
Salt
1 tsk saucejævner
Tilbehør:
200 g brune ris


Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
2 spsk olie
250 g søde kartofler
1 peberfrugt
2 forårsløg
250 g champignon
Karrysauce:
1 lille dåse kokosmælk
1-3 tsk karrypasta efter smag 
(indeholder spor af skaldyr)
Salt
1 tsk saucejævner
Tilbehør:
200 g brune ris


Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
3 spsk olie
375 g søde kartofler
1-2 peberfrugter
3 forårsløg
375 g champignon
Karrysauce:
3/4 dåse kokosmælk 
1-3 tsk karrypasta efter smag
(indeholder spor af skaldyr)
Salt
1½ tsk saucejævner
Tilbehør:
300 g brune ris


Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
3 spsk olie
375 g søde kartofler
1-2 peberfrugter
3 forårsløg
375 g champignon
Karrysauce:
3/4 dåse kokosmælk
1-3 tsk karrypasta efter smag
(indeholder spor af skaldyr)
Salt
1½ tsk saucejævner
Tilbehør:
300 g brune ris


Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
4 spsk olie
500 g søde kartofler
2 peberfrugter 
4 forårsløg
500 g champignon
Karrysauce:
1 dåse kokosmælk
½-2 spsk karrypasta efter smag
(indeholder spor af skaldyr) 
Salt
2 tsk saucejævner
Tilbehør:
400 g brune ris


Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
4 spsk olie
500 g søde kartofler
2 peberfrugter
4 forårsløg
500 g champignon
Karrysauce:
1 dåse kokosmælk
1-2 spsk karrypasta efter smag
(indeholder spor af skaldyr)
Salt
2 tsk saucejævner
Tilbehør:
400 g brune ris


Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
5 spsk olie
750 g søde kartofler
3 peberfrugter
6 forårsløg
500 g champignon
Karrysauce:
1½ dåse kokosmælk 
½-2 spsk karrypasta efter smag 
(indeholder spor af skaldyr)
Salt
3 tsk saucejævner
Tilbehør:
500 g brune ris


Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk. salt i 20 min. under låg, og lad dem trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Skræl kartoflerne og skær i tern på ca. 1 cm. Rens peberfrugt og fjern frøene. Skær peberfrugt i små tern. Rens forårsløg, skær i stykker på ca. 4 cm. Rens champignoner og skær i skiver.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle, skær det i tern på 2 cm. Varm olie op i en wok eller en dyb pande over stærk varme. Lynsteg kødet ved stærk varme i ca. 2 min.
  4. Tilsæt kartoffel, peberfrugt, forårsløg og champignon, lynsteg i yderligere 2 min ved stærk varme.
  5. Rør alle ingredienser til saucen sammen og hæld i wokken (TIP: Anvend kun 1 tsk karrypasta, hvis du ønsker retten mild og op til tre tsk, hvis du ønsker retten stærk). Bring saucen i kog og lad retten simre til kartoflerne er møre, ca. 7 min.
  6. Server med de kogte ris.


Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk. salt i 20 min. under låg, og lad dem trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Skræl kartoflerne og skær i tern på ca. 1 cm. Rens peberfrugt og fjern frøene. Skær peberfrugt i små tern. Rens forårsløg, skær i stykker på ca. 4 cm. Rens champignoner og skær i skiver.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle, skær det i tern på 2 cm. Varm olie op i en wok eller en dyb pande over stærk varme. Lynsteg kødet ved stærk varme i ca. 2 min.
  4. Tilsæt kartoffel, peberfrugt, forårsløg og champignon, lynsteg i yderligere 2 min ved stærk varme.
  5. Rør alle ingredienser til saucen sammen og hæld i wokken (TIP: Anvend kun 1 tsk karrypasta, hvis du ønsker retten mild og op til tre tsk, hvis du ønsker retten stærk). Bring saucen i kog og lad retten simre til kartoflerne er møre, ca. 7 min.
  6. Server med de kogte ris.


Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog ris i 5 dl vand tilsat ½ tsk. salt i 20 min. under låg, og lad dem trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Skræl kartoflerne og skær i tern på ca. 1 cm. Rens peberfrugt og fjern frøene. Skær peberfrugt i små tern. Rens forårsløg, skær i stykker på ca. 4 cm. Rens champignoner og skær i skiver.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle, skær det i tern på 2 cm. Varm olie op i en wok eller en dyb pande over stærk varme. Lynsteg kødet ved stærk varme i ca. 2 min.
  4. Tilsæt kartoffel, peberfrugt, forårsløg og champignon, lynsteg i yderligere 2 min ved stærk varme.
  5. Rør alle ingredienser til saucen sammen og hæld i wokken (TIP: Anvend kun 1 tsk karrypasta, hvis du ønsker retten mild og op til tre tsk, hvis du ønsker retten stærk). Bring saucen i kog og lad retten simre til kartoflerne er møre, ca. 7 min.
  6. Server med de kogte ris.


Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog ris i 5 dl vand tilsat ½ tsk. salt i 20 min. under låg, og lad dem trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Skræl kartoflerne og skær i tern på ca. 1 cm. Rens peberfrugt og fjern frøene. Skær peberfrugt i små tern. Rens forårsløg, skær i stykker på ca. 4 cm. Rens champignoner og skær i skiver.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle, skær det i tern på 2 cm. Varm olie op i en wok eller en dyb pande over stærk varme. Lynsteg kødet ved stærk varme i ca. 2 min.
  4. Tilsæt kartoffel, peberfrugt, forårsløg og champignon, lynsteg i yderligere 2 min ved stærk varme.
  5. Rør alle ingredienser til saucen sammen og hæld i wokken (TIP: Anvend kun 1 tsk karrypasta, hvis du ønsker retten mild og op til tre tsk, hvis du ønsker retten stærk). Bring saucen i kog og lad retten simre til kartoflerne er møre, ca. 7 min.
  6. Server med de kogte ris.


Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog ris i 7 dl vand tilsat 1 tsk. salt i 20 min. under låg, og lad dem trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Skræl kartoflerne og skær i tern på ca. 1 cm. Rens peberfrugt og fjern frøene. Skær peberfrugt i små tern. Rens forårsløg, skær i stykker på ca. 4 cm. Rens champignoner og skær i skiver.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle, skær det i tern på 2 cm. Varm olie op i en wok eller en dyb pande over stærk varme. Lynsteg kødet ved stærk varme i ca. 2 min.
  4. Tilsæt kartoffel, peberfrugt, forårsløg og champignon, lynsteg i yderligere 2 min ved stærk varme.
  5. Rør alle ingredienser til saucen sammen og hæld i wokken (TIP: Anvend kun ½ spsk karrypasta, hvis du ønsker retten mild og op til 2 spsk, hvis du ønsker retten stærk). Bring saucen i kog og lad retten simre til kartoflerne er møre, ca. 7 min.
  6. Server med de kogte ris.


Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog ris i 7 dl vand tilsat 1 tsk. salt i 20 min. under låg, og lad dem trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Skræl kartoflerne og skær i tern på ca. 1 cm. Rens peberfrugt og fjern frøene. Skær peberfrugt i små tern. Rens forårsløg, skær i stykker på ca. 4 cm. Rens champignoner og skær i skiver.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle, skær det i tern på 2 cm. Varm olie op i en wok eller en dyb pande over stærk varme. Lynsteg kødet ved stærk varme i ca. 2 min.
  4. Tilsæt kartoffel, peberfrugt, forårsløg og champignon, lynsteg i yderligere 2 min ved stærk varme.
  5. Rør alle ingredienser til saucen sammen og hæld i wokken (TIP: Anvend kun ½ spsk karrypasta, hvis du ønsker retten mild og op til 2 spsk, hvis du ønsker retten stærk). Bring saucen i kog og lad retten simre til kartoflerne er møre, ca. 7 min.
  6. Server med de kogte ris.


Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog ris i 1 l vand tilsat 1 tsk. salt i 20 min. under låg, og lad dem trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Skræl kartoflerne og skær i tern på ca. 1 cm. Rens peberfrugt og fjern frøene. Skær peberfrugt i små tern. Rens forårsløg, skær i stykker på ca. 4 cm. Rens champignoner og skær i skiver.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle, skær det i tern på 2 cm. Varm olie op i en wok eller en dyb pande over stærk varme. Lynsteg kødet ved stærk varme i ca. 2 min.
  4. Tilsæt kartoffel, peberfrugt, forårsløg og champignon, lynsteg i yderligere 2 min ved stærk varme.
    Rør alle ingredienser til saucen sammen og hæld i wokken (TIP: Anvend kun ½ spsk karrypasta, hvis du ønsker retten mild og op til 2 spsk, hvis du ønsker retten stærk). Bring saucen i kog og lad retten simre til kartoflerne er møre, ca. 7 min.
  5. Server med de kogte ris.


Næringsindhold pr. person

Energi: 3486 kJ (833 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 729 174 21
Kulhydrat 1816 434 52
Fedt 941 225 27

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad kylling i karry Opskrifter med kylling Risretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu