Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Gunnars torsk i fad — med fyldig tomatsauce

(baseret på 435 kunders bedømmelse)

Ingredienser

175 g brune ris
275 g torsk eller lignende fisk
1 æble
1 porre
1 fed hvidløg
Olie
Salt og peber
1 dåse hakkede tomater
1 laurbærblad
½ tsk paprika
2 tsk saucejævner
1 dl sødmælk
Persille



Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

275 g brune ris
415 g torsk eller lignende fisk
1-2 æbler
1-2 porrer
1 fed hvidløg
Olie
1 dåse hakkede tomater
2 laurbærblade
½-1 tsk paprika
2½ tsk saucejævner
1½ dl sødmælk
Persille



Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

350 g brune ris
550 g torsk eller lignende fisk
2 æbler
2 porrer
1 fed hvidløg
Olie
Salt og peber
2 dåser hakkede tomater
2 laurbærblade
1 tsk paprika
3 tsk saucejævner
2 dl sødmælk
Persille



Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt 18 min. under låg og lad dem trække under låg, til resten af retten er færdig. Tænd ovnen på 200 grader.
  2.  Skyl æble, skær i tern. Skyl porre, skær i tynde ringe. Pil og pres hvidløg. Svits æble, porre og hvidløg i olie i 2 min ved god varme, uden at det tager farve. Tilsæt tomater, laurbærblad og paprika, og kog 2-3 min.
  3. Kom saucejævner og mælk i saucen, rør rundt og kog op. Smag til med salt og peber.
  4. Hæld saucen i et ovnfast fad. Skær torsken i stykker på ca. 6 cm, og læg ovenpå saucen. Krydr med salt og peber. Stil fadet i ovnen i 10-12 min.
  5. Skyl og hak persille groft. Drys over torsken og server med ris.


Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt 18 min. under låg og lad dem trække under låg, til resten af retten er færdig. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skyl æble, skær i tern. Skyl porre, skær i tynde ringe. Pil og pres hvidløg. Svits æble, porre og hvidløg i olie i 2 min ved god varme, uden at det tager farve. Tilsæt tomater, laurbærblad og paprika, og kog 2-3 min.
  3. Kom saucejævner og mælk i saucen, rør rundt og kog op. Smag til med salt og peber.
    Hæld saucen i et ovnfast fad. Skær torsken i stykker på ca. 6 cm, og læg ovenpå saucen. Krydr med salt og peber. Stil fadet i ovnen i 10-12 min.
  4. Skyl og hak persille groft. Drys over torsken og server med ris.


Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt 18 min. under låg og lad dem trække under låg, til resten af retten er færdig. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skyl æble, skær i tern. Skyl porre, skær i tynde ringe. Pil og pres hvidløg. Svits æble, porre og hvidløg i olie i 2 min ved god varme, uden at det tager farve. Tilsæt tomater, laurbærblad og paprika, og kog 2-3 min.
  3. Kom saucejævner og mælk i saucen, rør rundt og kog op. Smag til med salt og peber.
  4. Hæld saucen i et ovnfast fad. Skær torsken i stykker på ca. 6 cm, og læg ovenpå saucen. Krydr med salt og peber. Stil fadet i ovnen i 10-12 min.
  5. Skyl og hak persille groft. Drys over torsken og server med ris.


Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2505 kJ (599 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 672 161 27
Kulhydrat 1467 351 59
Fedt 366 87 15

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu