Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Tigermad — Minifrikadeller med varm pastasalat

(baseret på 679 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket svin/kalv
½ løg
¾ æg
¾ dl havregryn
1 tsk oregano
1 tsk koncentreret tomatpure
12 g smør eller margarine
Salt og peber
½ broccoli
200 g gulerødder
200 g pasta
Pesto




Ingredienser

450 g hakket svin/kalv
½ løg
¾ æg
¾ dl havregryn
1 tsk oregano
1 tsk koncentreret tomatpure
12 g smør eller margarine
Salt og peber
½ broccoli
200 g gulerødder
200 g pasta
Pesto




Ingredienser

450 g hakket svin/kalv
¾ løg
1 æg
1 dl havregryn
1½ tsk oregano
1½ tsk koncentreret tomatpure
18 g smør eller margarine
Salt og peber
¾ broccoli
300 g gulerødder
300 g pasta
Pesto




Ingredienser

600 g hakket svin/kalv
¾ løg
1 æg
1 dl havregryn
1½ tsk oregano
1½ tsk koncentreret tomatpure
18 g smør eller margarine
¾ broccoli
300 g gulerødder
300 g pasta
Pesto




Ingredienser

600 g hakket svin/kalv
1 løg
1½ æg
1½ dl havregryn
2 tsk oregano
2 tsk koncentreret tomatpure
25 g smør eller margarine
Salt og peber
1 broccoli
400 g gulerødder
400 g pasta
Pesto




Ingredienser

900 g hakket svin/kalv
1 løg
1½ æg
1½ dl havregryn
2 tsk oregano
2 tsk koncentreret tomatpure
25 g smør eller margarine
Salt og peber
1 broccoli
400 g gulerødder
400 g pasta
Pesto




Ingredienser

900 g hakket svin/kalv
1 løg
2 æg
2 dl havregryn
3 tsk oregano
3 tsk koncentreret tomatpure
25 g smør eller margarine
Salt og peber
1½ broccoli
500 g gulerødder
500 g pasta
Pesto




Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Rør kødet med salt. Pil løg, riv på den grove side af et råkostjern. Rør peber, æg og løg i kødet. Tilsæt havregryn, oregano og tomatpure. Sæt i køleskabet.
  2. Skyl broccoli, del i små buketter. Skræl stokken og skær i tern. Skræl gulerødderne, skær i stave.
  3. Kog pasta i rigeligt letsaltet vand 9 min uden låg. Tilsæt broccoli og gulerødder de sidste 5 min.
  4. Dyp en dessertske i koldt vand. Tag fars på skeen og form en frikadelle. Lav ca. 10 frikadeller. 
  5. Smelt smøret ved god varme på en pande, det skal bruse af og blive lysebrunt. Brun frikadellerne i ca. 2 min på begge sider. Skru ned og steg i ca. 5 min på hver side til de er gennemstegt. 
  6. Afdryp pasta og grøntsager i en sigte. Bland pasta, grøntsager og pesto i en skål, og servér til frikadellerne. 


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Rør kødet med salt. Pil løg, riv på den grove side af et råkostjern. Rør peber, æg og løg i kødet. Tilsæt havregryn, oregano og tomatpure. Sæt i køleskabet.
  2. Skyl broccoli, del i små buketter. Skræl stokken og skær i tern. Skræl gulerødderne, skær i stave.
  3. Kog pasta i rigeligt letsaltet vand 9 min uden låg. Tilsæt broccoli og gulerødder de sidste 5 min.
  4. Dyp en dessertske i koldt vand. Tag fars på skeen og form en frikadelle. Lav ca. 15 frikadeller.
  5. Smelt smøret ved god varme på en pande, det skal bruse af og blive lysebrunt. Brun frikadellerne i ca. 2 min på begge sider. Skru ned og steg i ca. 5 min på hver side til de er gennemstegt.
  6. Afdryp pasta og grøntsager i en sigte. Bland pasta, grøntsager og pesto i en skål, og servér til frikadellerne. 


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Rør kødet med salt. Pil løg, riv på den grove side af et råkostjern. Rør peber, æg og løg i kødet. Tilsæt havregryn, oregano og tomatpure. Sæt i køleskabet.
  2. Skyl broccoli, del i små buketter. Skræl stokken og skær i tern. Skræl gulerødderne, skær i stave.
  3. Kog pasta i rigeligt letsaltet vand 9 min uden låg. Tilsæt broccoli og gulerødder de sidste 5 min.
  4. Dyp en dessertske i koldt vand. Tag fars på skeen og form en frikadelle. Lav ca. 15 frikadeller.
  5. Smelt smøret ved god varme på en pande, det skal bruse af og blive lysebrunt. Brun frikadellerne i ca. 2 min på begge sider. Skru ned og steg i ca. 5 min på hver side til de er gennemstegt.
  6. Afdryp pasta og grøntsager i en sigte. Bland pasta, grøntsager og pesto i en skål, og servér til frikadellerne. 


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Rør kødet med salt. Pil løg, riv på den grove side af et råkostjern. Rør peber, æg og løg i kødet. Tilsæt havregryn, oregano og tomatpure. Sæt i køleskabet.
  2. Skyl broccoli, del i små buketter. Skræl stokken og skær i tern. Skræl gulerødderne, skær i stave.
  3. Kog pasta i rigeligt letsaltet vand 9 min uden låg. Tilsæt broccoli og gulerødder de sidste 5 min.
  4. Dyp en dessertske i koldt vand. Tag fars på skeen og form en frikadelle. Lav ca. 20 frikadeller.
  5. Smelt smøret ved god varme på en pande, det skal bruse af og blive lysebrunt. Brun frikadellerne i ca. 2 min på begge sider. Skru ned og steg i ca. 5 min på hver side til de er gennemstegt.
  6. Afdryp pasta og grøntsager i en sigte. Bland pasta, grøntsager og pesto i en skål, og servér til frikadellerne. 


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Rør kødet med salt. Pil løg, riv på den grove side af et råkostjern. Rør peber, æg og løg i kødet. Tilsæt havregryn, oregano og tomatpure. Sæt i køleskabet.
  2. Skyl broccoli, del i små buketter. Skræl stokken og skær i tern. Skræl gulerødderne, skær i stave.
  3. Kog pasta i rigeligt letsaltet vand 9 min uden låg. Tilsæt broccoli og gulerødder de sidste 5 min.
  4. Dyp en dessertske i koldt vand. Tag fars på skeen og form en frikadelle. Lav ca. 20 frikadeller.
  5. Smelt smøret ved god varme på en pande, det skal bruse af og blive lysebrunt. Brun frikadellerne i ca. 2 min på begge sider. Skru ned og steg i ca. 5 min på hver side til de er gennemstegt.
  6. Afdryp pasta og grøntsager i en sigte. Bland pasta, grøntsager og pesto i en skål, og servér til frikadellerne. 


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Rør kødet med salt. Pil løg, riv på den grove side af et råkostjern. Rør peber, æg og løg i kødet. Tilsæt havregryn, oregano og tomatpure. Sæt i køleskabet.
  2. Skyl broccoli, del i små buketter. Skræl stokken og skær i tern. Skræl gulerødderne, skær i stave.
  3. Kog pasta i rigeligt letsaltet vand 9 min uden låg. Tilsæt broccoli og gulerødder de sidste 5 min.
  4. Dyp en dessertske i koldt vand. Tag fars på skeen og form en frikadelle. Lav ca. 30 frikadeller.
  5. Smelt smøret ved god varme på en pande, det skal bruse af og blive lysebrunt. Brun frikadellerne i ca. 2 min på begge sider. Skru ned og steg i ca. 5 min på hver side til de er gennemstegt.
  6. Afdryp pasta og grøntsager i en sigte. Bland pasta, grøntsager og pesto i en skål, og servér til frikadellerne. 


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Rør kødet med salt. Pil løg, riv på den grove side af et råkostjern. Rør peber, æg og løg i kødet. Tilsæt havregryn, oregano og tomatpure. Sæt i køleskabet.
  2. Skyl broccoli, del i små buketter. Skræl stokken og skær i tern. Skræl gulerødderne, skær i stave.
  3. Kog pasta i rigeligt letsaltet vand 9 min uden låg. Tilsæt broccoli og gulerødder de sidste 5 min.
  4. Dyp en dessertske i koldt vand. Tag fars på skeen og form en frikadelle. Lav ca. 30 frikadeller.
  5. Smelt smøret ved god varme på en pande, det skal bruse af og blive lysebrunt. Brun frikadellerne i ca. 2 min på begge sider. Skru ned og steg i ca. 5 min på hver side til de er gennemstegt.
  6. Afdryp pasta og grøntsager i en sigte. Bland pasta, grøntsager og pesto i en skål, og servér til frikadellerne. 


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2611 kJ (624 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 653 156 25
Kulhydrat 966 231 37
Fedt 992 237 38

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Frikadeller

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu