Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Sund

Skinkespyd med farverig cremet risblanding

(baseret på 317 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g skinketern
½ pk cocktailpølser
6 trægrillspid
Marinade: 
1 spsk sojasauce 
1 spsk ketchup 
Salt og peber
Risblanding: 
2 dl vildrisblanding
3½ dl vand
½ terning bouillon
1 peberfrugt
150 g majskerner
1 dl yoghurt naturel
Persille

Ingredienser

375 g skinketern
¾ pk cocktailpølser
9 trægrillspid
Marinade:
1½ spsk sojasauce 
1½ spsk ketchup 
Salt og peber
Risblanding:
3 dl vildrisblanding 
5 dl vand
¾ terning bouillon
1 peberfrugt
250 g majs
1½ dl yoghurt naturel
Persille

Ingredienser

500 g skinketern
1 pk cocktailpølser
12 trægrillspid
Marinade:
2 spsk sojasauce 
2 spsk ketchup
Salt og peber
Risblanding:
4 dl vildrisblanding 
7 dl vand
1 terning bouillon
2 peberfrugter
340 g majs
2 dl yoghurt naturel 
Persille

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Kom sojasauce, ketchup, salt og peber i en skål og rør det sammen til en marinade. Læg bagepapir i en bradepande (ca. 20 cm x 30 cm), så det dækker hele panden.
  3. Kom 3½ dl vand i en gryde, kom bouillon og ris i og læg låg på. Når risene koger skrues ned til lav varme, og risene koges 12 min. under låg. Sluk for varmen og lad risene stå med låg på indtil resten af retten er færdig.
  4. Sæt kød og pølser skiftevis på spyd. Læg spydene i bradepanden. Pensl marinaden på kød og pølser. Stil bradepanden i ovnen i 12-15 min.  Stik evt. i kødet med et af træspyddene for at se om det er gennemstegt, saften der kommer ud skal være helt klar.
  5. Hæld væden fra majsene. Skyl peberfrugt, fjern kernehus og de lange frøvægge og skær peberfrugten i tern. Skyl og hak persille.
  6. Vend majs, peberfrugt og yoghurt i risene lige inden servering og drys med persille. Læg kødspidene på et fad og server med den farverige risblanding.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Kom sojasauce, ketchup, salt og peber i en skål og rør det sammen til en marinade. Læg bagepapir i en bradepande (ca. 20 cm x 30 cm), så det dækker hele panden.
  3. Kom 5 dl vand i en gryde, kom bouillon og ris i og læg låg på. Når risene koger skrues ned til lav varme, og risene koges 12 min. under låg. Sluk for varmen og lad risene stå med låg på indtil resten af retten er færdig.
  4. Sæt kød og pølser skiftevis på spyd. Læg spydene i bradepanden. Pensl marinaden på kød og pølser. Stil bradepanden i ovnen i 12-15 min.  Stik evt. i kødet med et af træspyddene for at se om det er gennemstegt, saften der kommer ud skal være helt klar.
  5. Hæld væden fra majsene. Skyl peberfrugt, fjern kernehus og de lange frøvægge og skær peberfrugten i tern. Skyl og hak persille.
  6. Vend majs, peberfrugt og yoghurt i risene lige inden servering og drys med persille. Læg kødspidene på et fad og server med den farverige risblanding.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Kom sojasauce, ketchup, salt og peber i en skål og rør det sammen til en marinade. Læg bagepapir i en bradepande (ca. 20 cm x 30 cm), så det dækker hele panden.
  3. Kom 7 dl vand i en gryde, kom bouillon og ris i og læg låg på. Når risene koger skrues ned til lav varme, og risene koges 12 min. under låg. Sluk for varmen og lad risene stå med låg på indtil resten af retten er færdig.
  4. Sæt kød og pølser skiftevis på spyd. Læg spydene i bradepanden. Pensl marinaden på kød og pølser. Stil bradepanden i ovnen i 12-15 min.  Stik evt. i kødet med et af træspyddene for at se om det er gennemstegt, saften der kommer ud skal være helt klar.
  5. Hæld væden fra majsene. Skyl peberfrugt, fjern kernehus og de lange frøvægge og skær peberfrugten i tern. Skyl og hak persille.
  6. Vend majs, peberfrugt og yoghurt i risene lige inden servering og drys med persille. Læg kødspidene på et fad og server med den farverige risblanding.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2027 kJ (484 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 668 160 33
Kulhydrat 998 239 49
Fedt 361 86 18

Er du sulten efter mere?

Aftensmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu