Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Mexikansk pandekagedag — med tortillaruller

(baseret på 549 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Kødsauce:
300 g hakket svin
1/4 løg 
½ tsk olie 
½ dåse hakkede tomater 
½ dåse tomatkoncentrat 
8 g mørk chokolade  
1 tsk oregano 
½ tsk mexico-mix krydderiblanding - lidt stærk 
½ dl vand
½ terning bouillon 
25 g rosiner
Salt og peber
Tilbehør
4 tortillas - mexikanske pandekager
Salat
40 g majskerner
½ peberfrugt
Sorte oliven  
Både af ½ citron

Ingredienser

Kødsauce:
450 g hakket svin
1/4 løg 
½ tsk olie 
½ dåse hakkede tomater 
½ dåse tomatkoncentrat 
8 g mørk chokolade  
1 tsk oregano 
½ tsk mexico-mix krydderiblanding - lidt stærk 
½ dl vand
½ terning bouillon 
25 g rosiner
Salt og peber
Tilbehør
4 tortillas - mexikanske pandekager
Salat
40 g majskerner
½ peberfrugt
Sorte oliven  
Både af ½ citron

Ingredienser

Kødsauce
450 g hakket svin 
½ løg 
3/4 tsk olie 
3/4 dåse hakkede tomater 
3/4 dåse tomatkoncentrat 
8 g mørk chokolade  
1½ tsk oregano 
½-3/4 tsk mexico-mix krydderiblanding - lidt stærk 
3/4 dl vand
3/4 terning bouillon 
50 g rosiner
Salt og peber
Tilbehør
6 tortillas - mexikanske pandekager
Salat
80 g majskerner
3/4 peberfrugt
Sorte oliven  
Både af 3/4 citron

Ingredienser

Kødsauce
600 g hakket svin
½ løg
3/4 tsk olie
3/4 dåse hakkede tomater
3/4 dåse tomatkoncentrat
8 g mørk chokolade
1½ tsk oregano
½-3/4 tsk mexico-mix krydderiblanding - lidt stærk
3/4 dl vand
3/4 terning bouillon
50 g rosiner
Salt og peber
Tilbehør
6 tortillas - mexikanske pandekager
Salat
80 g majskerner
3/4 peberfrugt
Sorte oliven
Både af 3/4 citron

Ingredienser

Kødsauce
600 g hakket svin
½ løg
1 tsk olie
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomatkoncentrat
15 g mørk chokolade  
2 tsk oregano
1 tsk mexico-mix krydderiblanding - lidt stærk
1 dl vand
1 terning bouillon
50 g rosiner
Salt og peber
Tilbehør
8 tortillas - mexikanske pandekager
Salat
115 g majskerner
1 peberfrugt
Sorte oliven 
Både af 1 citron

Ingredienser

Kødsauce
900 g hakket svin 
½ løg
1 tsk olie
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomatkoncentrat
15 g mørk chokolade
2 tsk oregano
1 tsk mexico-mix krydderiblanding - lidt stærk
1 dl vand
1 terning bouillon
50 g rosiner
Salt og peber
Tilbehør
8 tortillas - mexikanske pandekager
Salat
115 g majskerner
1 peberfrugt
Sorte oliven
Både af 1 citron

Ingredienser

Kødsauce
900 g hakket svin
½-1 løg 
1½ tsk olie 
1½ dåse hakkede tomater 
3/4 dåse tomatkoncentrat 
23 g mørk chokolade  
3 tsk oregano 
1½ tsk mexico-mix krydderiblanding - lidt stærk 
1½ dl vand
1½ terning bouillon 
75 g rosiner
Salt og peber
Tilbehør
12 tortillas - mexikanske pandekager
Salat
150 g majskerner
1½ peberfrugt
Sorte oliven  
Både af 1½ stk citron

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skræl løg, hak det fint. 
  2. Varm olie op i en gryde. Kom løg i og svits ca. 1 min. Tilsæt kød og svits til det har skiftet farve - rør jævnligt. Tilsæt de øvrige ingredienser til saucen.
  3. Lad saucen småkoge uden låg ca. 15-20 minutter. Saucen skal være ret tyk i konsistensen.
  4. Varm pandekagerne i ovnen ved 180 grader i 15 minutter - indpakket i stanniol og placeret på et ildfast fad. TIP: De kan også varmes i microovn ca. 20 sekunder uden stanniol.
  5. Skyl og snit salat fint. Skyl peberfrugt, fjern kernehuset og snit i tynde strimler. Skær citron i smalle både. Anret tilbehøret i små skåle.
  6. Kom noget af fyldet på pandekagerne og rul pandekagerne om fyldet. Server med tilbehøret til, som vist på billedet.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skræl løg, hak det fint. 
  2. Varm olie op i en gryde. Kom løg i og svits ca. 1 min. Tilsæt kød og svits til det har skiftet farve - rør jævnligt. Tilsæt de øvrige ingredienser til saucen.
  3. Lad saucen småkoge uden låg ca. 15-20 minutter. Saucen skal være ret tyk i konsistensen.
  4. Varm pandekagerne i ovnen ved 180 grader i 15 minutter - indpakket i stanniol og placeret på et ildfast fad. TIP: De kan også varmes i microovn ca. 20 sekunder uden stanniol.
  5. Skyl og snit salat fint. Skyl peberfrugt, fjern kernehuset og snit i tynde strimler. Skær citron i smalle både. Anret tilbehøret i små skåle.
  6. Kom noget af fyldet på pandekagerne og rul pandekagerne om fyldet. Server med tilbehøret til, som vist på billedet.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skræl løg, hak det fint. 
  2. Varm olie op i en gryde. Kom løg i og svits ca. 1 min. Tilsæt kød og svits til det har skiftet farve - rør jævnligt. Tilsæt de øvrige ingredienser til saucen.
  3. Lad saucen småkoge uden låg ca. 15-20 minutter. Saucen skal være ret tyk i konsistensen.
  4. Varm pandekagerne i ovnen ved 180 grader i 15 minutter - indpakket i stanniol og placeret på et ildfast fad. TIP: De kan også varmes i microovn ca. 20 sekunder uden stanniol.
  5. Skyl og snit salat fint. Skyl peberfrugt, fjern kernehuset og snit i tynde strimler. Skær citron i smalle både. Anret tilbehøret i små skåle.
  6. Kom noget af fyldet på pandekagerne og rul pandekagerne om fyldet. Server med tilbehøret til, som vist på billedet.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skræl løg, hak det fint. 
  2. Varm olie op i en gryde. Kom løg i og svits ca. 1 min. Tilsæt kød og svits til det har skiftet farve - rør jævnligt. Tilsæt de øvrige ingredienser til saucen.
  3. Lad saucen småkoge uden låg ca. 15-20 minutter. Saucen skal være ret tyk i konsistensen.
  4. Varm pandekagerne i ovnen ved 180 grader i 15 minutter - indpakket i stanniol og placeret på et ildfast fad. TIP: De kan også varmes i microovn ca. 20 sekunder uden stanniol.
  5. Skyl og snit salat fint. Skyl peberfrugt, fjern kernehuset og snit i tynde strimler. Skær citron i smalle både. Anret tilbehøret i små skåle.
  6. Kom noget af fyldet på pandekagerne og rul pandekagerne om fyldet. Server med tilbehøret til, som vist på billedet.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skræl løg, hak det fint. 
  2. Varm olie op i en gryde. Kom løg i og svits ca. 1 min. Tilsæt kød og svits til det har skiftet farve - rør jævnligt. Tilsæt de øvrige ingredienser til saucen.
  3. Lad saucen småkoge uden låg ca. 15-20 minutter. Saucen skal være ret tyk i konsistensen.
  4. Varm pandekagerne i ovnen ved 180 grader i 15 minutter - indpakket i stanniol og placeret på et ildfast fad. TIP: De kan også varmes i microovn ca. 20-30 sekunder uden stanniol.
  5. Skyl og snit salat fint. Skyl peberfrugt, fjern kernehuset og snit i tynde strimler. Skær citron i smalle både. Anret tilbehøret i små skåle.
  6. Kom noget af fyldet på pandekagerne og rul pandekagerne om fyldet. Server med tilbehøret til, som vist på billedet.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skræl løg, hak det fint. 
  2. Varm olie op i en gryde. Kom løg i og svits ca. 1 min. Tilsæt kød og svits til det har skiftet farve - rør jævnligt. Tilsæt de øvrige ingredienser til saucen.
  3. Lad saucen småkoge uden låg ca. 15-20 minutter. Saucen skal være ret tyk i konsistensen.
  4. Varm pandekagerne i ovnen ved 180 grader i 15 minutter - indpakket i stanniol og placeret på et ildfast fad. TIP: De kan også varmes i microovn ca. 20-30 sekunder uden stanniol.
  5. Skyl og snit salat fint. Skyl peberfrugt, fjern kernehuset og snit i tynde strimler. Skær citron i smalle både. Anret tilbehøret i små skåle.
  6. Kom noget af fyldet på pandekagerne og rul pandekagerne om fyldet. Server med tilbehøret til, som vist på billedet.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skræl løg, hak det fint. 
  2. Varm olie op i en gryde. Kom løg i og svits ca. 1 min. Tilsæt kød og svits til det har skiftet farve - rør jævnligt. Tilsæt de øvrige ingredienser til saucen.
  3. Lad saucen småkoge uden låg ca. 15-20 minutter. Saucen skal være ret tyk i konsistensen.
  4. Varm pandekagerne i ovnen ved 180 grader i 15 minutter - indpakket i stanniol og placeret på et ildfast fad. TIP: De kan også varmes i microovn ca. 30-40 sekunder uden stanniol.
  5. Skyl og snit salat fint. Skyl peberfrugt, fjern kernehuset og snit i tynde strimler. Skær citron i smalle både. Anret tilbehøret i små skåle.
  6. Kom noget af fyldet på pandekagerne og rul pandekagerne om fyldet. Server med tilbehøret til, som vist på billedet.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2673 kJ (639 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 561 134 21
Kulhydrat 1202 287 45
Fedt 910 217 34

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Mexicansk mad Opskrifter med gris

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu