Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Kyllingeschnitzel a la wiener — med peberrod og kapers

(baseret på 797 kunders bedømmelse)

Ingredienser

280 g kyllingebryst
3 spsk rasp
Salt og peber
Olie
½ spsk smør
2 spsk citronsaft
2 spsk vand
1 spsk kapers
2 skiver citron
2 spsk peberrod
80 g slikærter
500 g kartofler

Ingredienser

450 g kyllingebryst
3 spsk rasp
Salt og peber
Olie
½ spsk smør
2 spsk citronsaft
2 spsk vand
1 spsk kapers
2 skiver citron
2 spsk peberrod
80 g slikærter
500 g kartofler

Ingredienser

450 g kyllingebryst
3 spsk rasp
Salt og peber 
Olie
3/4 spsk smør
3 spsk citronsaft
3 spsk vand
1½ spsk kapers
4 skiver citron
3 spsk peberrod
125 g slikærter
750 g kartofler

Ingredienser

550 g kyllingebryst
3 spsk rasp
Salt og peber
Olie
3/4 spsk smør
3 spsk citronsaft
3 spsk vand
1½ spsk kapers
4 skiver citron
3 spsk peberrod
125 g slikærter
750 g kartofler

Ingredienser

550 g kyllingebryst
4 spsk rasp
Salt og peber 
Olie
1 spsk smør
4 spsk citronsaft
4 spsk vand
2 spsk kapers
4 skiver citron
4 spsk peberrod
175 g slikærter
1 kg kartofler

Ingredienser

900 g kyllingebryst
4 spsk rasp
Salt og peber
Olie
1 spsk smør
4 spsk citronsaft
4 spsk vand
2 spsk kapers
4 skiver citron
4 spsk peberrod
175 g slikærter
1 kg kartofler

Ingredienser

900 g kyllingebryst
6 spsk rasp
Salt og peber 
Olie
1½ spsk smør
6 spsk citronsaft
6 spsk vand
3 spsk kapers
6 skiver citron
6 spsk peberrod
300 g slikærter
1,2 kg kartofler

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca 15 min, lad slikærterne koge med de sidste 2-3 min.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Bank hver stykke kylling let med en kødhammer, så tykkelsen bliver ca. 1 cm over det hele.
  3. Krydr raspen med salt og peber. Vend kyllingen i raspen, det skal bare være et tyndt lag.
  4. Varm olie og smør på en pande. Tilsæt kyllingen, når smørret er ved at bruse af og steg ca. 3 min. på hver side ved mellem varme. Tag kyllingen af og hæld fedtstoffet fra.
  5. Sæt panden over stærk varme og tilsæt citronsaft, vand og kapers. Lad blandingen koge ind til en sirupagtig konsistens og hæld den over kyllingen.
  6. Pynt hver schnitzel med en skive citron og peberrod, og servér med kartofler og slikærter.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca 15 min, lad slikærterne koge med de sidste 2-3 min.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Bank hver stykke kylling let med en kødhammer, så tykkelsen bliver ca. 1 cm over det hele.
  3. Krydr raspen med salt og peber. Vend kyllingen i raspen, det skal bare være et tyndt lag.
  4. Varm olie og smør på en pande. Tilsæt kyllingen, når smørret er ved at bruse af og steg ca. 3 min. på hver side ved mellem varme. Tag kyllingen af og hæld fedtstoffet fra.
  5. Sæt panden over stærk varme og tilsæt citronsaft, vand og kapers. Lad blandingen koge ind til en sirupagtig konsistens og hæld den over kyllingen.
  6. Pynt hver schnitzel med en skive citron og peberrod, og servér med kartofler og slikærter.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca 15 min, lad slikærterne koge med de sidste 2-3 min.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Bank hver stykke kylling let med en kødhammer, så tykkelsen bliver ca. 1 cm over det hele.
  3. Krydr raspen med salt og peber. Vend kyllingen i raspen, det skal bare være et tyndt lag.
  4. Varm olie og smør på en pande. Tilsæt kyllingen, når smørret er ved at bruse af og steg ca. 3 min. på hver side ved mellem varme. Tag kyllingen af og hæld fedtstoffet fra.
  5. Sæt panden over stærk varme og tilsæt citronsaft, vand og kapers. Lad blandingen koge ind til en sirupagtig konsistens og hæld den over kyllingen.
  6. Pynt hver schnitzel med en skive citron og peberrod, og servér med kartofler og slikærter.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca 15 min, lad slikærterne koge med de sidste 2-3 min.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Bank hver stykke kylling let med en kødhammer, så tykkelsen bliver ca. 1 cm over det hele.
  3. Krydr raspen med salt og peber. Vend kyllingen i raspen, det skal bare være et tyndt lag.
  4. Varm olie og smør på en pande. Tilsæt kyllingen, når smørret er ved at bruse af og steg ca. 3 min. på hver side ved mellem varme. Tag kyllingen af og hæld fedtstoffet fra.
  5. Sæt panden over stærk varme og tilsæt citronsaft, vand og kapers. Lad blandingen koge ind til en sirupagtig konsistens og hæld den over kyllingen.
  6. Pynt hver schnitzel med en skive citron og peberrod, og servér med kartofler og slikærter.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca 15 min, lad slikærterne koge med de sidste 2-3 min.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Bank hver stykke kylling let med en kødhammer, så tykkelsen bliver ca. 1 cm over det hele.
  3. Krydr raspen med salt og peber. Vend kyllingen i raspen, det skal bare være et tyndt lag.
  4. Varm olie og smør på en pande. Tilsæt kyllingen, når smørret er ved at bruse af og steg ca. 3 min. på hver side ved mellem varme. Tag kyllingen af og hæld fedtstoffet fra.
  5. Sæt panden over stærk varme og tilsæt citronsaft, vand og kapers. Lad blandingen koge ind til en sirupagtig konsistens og hæld den over kyllingen.
  6. Pynt hver schnitzel med en skive citron og peberrod, og servér med kartofler og slikærter.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca 15 min, lad slikærterne koge med de sidste 2-3 min.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Bank hver stykke kylling let med en kødhammer, så tykkelsen bliver ca. 1 cm over det hele.
  3. Krydr raspen med salt og peber. Vend kyllingen i raspen, det skal bare være et tyndt lag.
  4. Varm olie og smør på en pande. Tilsæt kyllingen, når smørret er ved at bruse af og steg ca. 3 min. på hver side ved mellem varme. Tag kyllingen af og hæld fedtstoffet fra.
  5. Sæt panden over stærk varme og tilsæt citronsaft, vand og kapers. Lad blandingen koge ind til en sirupagtig konsistens og hæld den over kyllingen.
  6. Pynt hver schnitzel med en skive citron og peberrod, og servér med kartofler og slikærter.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca 15 min, lad slikærterne koge med de sidste 2-3 min.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Bank hver stykke kylling let med en kødhammer, så tykkelsen bliver ca. 1 cm over det hele.
  3. Krydr raspen med salt og peber. Vend kyllingen i raspen, det skal bare være et tyndt lag.
  4. Varm olie og smør på en pande. Tilsæt kyllingen, når smørret er ved at bruse af og steg ca. 3 min. på hver side ved mellem varme. Tag kyllingen af og hæld fedtstoffet fra.
  5. Sæt panden over stærk varme og tilsæt citronsaft, vand og kapers. Lad blandingen koge ind til en sirupagtig konsistens og hæld den over kyllingen.
  6. Pynt hver schnitzel med en skive citron og peberrod, og servér med kartofler og slikærter.

Næringsindhold pr. person

Energi: 1860 kJ (445 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 567 136 30
Kulhydrat 720 172 39
Fedt 573 137 31

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu