Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra sund

Kylling i karry med kokos og koriander

(baseret på 693 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 peberfrugt
280 g kyllingebryst
2 dl kokosmælk
½ chili
Koriander
1½ løg
2 tsk olie
2 tsk karry
2 dl hønsebouillon
(½ terning og 2 dl kogende vand)
200 g brune ris
Salt og peber


BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

1 peberfrugt
450 g kyllingebryst
3 dl kokosmælk
3/4 chili
Koriander
2 løg
3 tsk olie
3 tsk karry
3 dl hønsebouillon
(1 terning og 3 dl kogende vand)
300 g brune ris
Salt og peber



BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

2 peberfrugter
550 g kyllingebryst
4 dl kokosmælk
1 chili
Koriander
3 løg
4 tsk olie
4 tsk karry
4 dl hønsebouillon
(1 terning og 4 dl kogende vand)
400 g brune ris
Salt og peber



BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad dem trække indtil retten er færdig.
  2. Skyl peberfrugt og fjern kernerne. Snit peberfrugten i tynde strimler. Pil løgene og skær dem i tynde både. Vend peberfrugt og løg med olie, karry og en lille smule salt.
  3. Skær kylling i tern og brun på alle sider i lidt olie. Tilsæt peberfrugt og løg. Spæd op med bouillon og lad det simre i 10 min.
  4. Kom kokosmælk og chili skåret i ringe ved. Gem lidt chiliringe til pynt. Fjern frø og frøvægge for en mildere chilismag.
  5. Lad retten simre 5 min. Smag til med salt og peber. Anret med drys af koriander og chili. Hæld evt overskydende vand fra risene.

Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad dem trække indtil retten er færdig.
  2. Skyl peberfrugt og fjern kernerne. Snit peberfrugten i tynde strimler. Pil løgene og skær dem i tynde både. Vend peberfrugt og løg med olie, karry og en lille smule salt.
  3. Skær kylling i tern og brun på alle sider i lidt olie. Tilsæt peberfrugt og løg. Spæd op med bouillon og lad det simre i 10 min.
  4. Kom kokosmælk og chili skåret i ringe ved. Gem lidt chiliringe til pynt. Fjern frø og frøvægge for en mildere chilismag.
  5. Lad retten simre 5 min. Smag til med salt og peber. Anret med drys af koriander og chili. Hæld evt overskydende vand fra risene.

Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad dem trække indtil retten er færdig.
  2. Skyl peberfrugt og fjern kernerne. Snit peberfrugterne i tynde strimler. Pil løgene og skær dem i tynde både. Vend peberfrugt og løg med olie, karry og en lille smule salt.
  3. Skær kylling i tern og brun på alle sider i lidt olie. Tilsæt peberfrugt og løg. Spæd op med bouillon og lad det simre i 10 min.
  4. Kom kokosmælk og chili skåret i ringe ved. Gem lidt chiliringe til pynt. Fjern frø og frøvægge for en mildere chilismag.
  5. Lad retten simre 5 min. Smag til med salt og peber. Anret med drys af koriander og chili. Hæld evt overskydende vand fra risene.


Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 3288 kJ (786 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 745 178 23
Kulhydrat 1635 391 50
Fedt 908 217 28

Er du sulten efter mere?

Efterårsmad Gryderetter Hovedretter Hverdagsmad Kylling i karry Opskrifter med kylling Risretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu