Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Vagabondens livret

(baseret på 1033 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Kødboller:
300 g hakket svin/kalv
2 spsk rasp
½ tsk oregano
1 spsk rød pesto
Sauce:
½ dåse hakkede tomater
3/4 dl grøntsagsbouillon
- (½ bouillonterning + 3/4 dl vand)
1 spsk rød pesto
½ tsk oregano
200 g gulerødder
3/4 peberfrugt
Tilbehør:
Frisk basilikum
Revet mozzarella
Spaghetti, fuldkorn
Salt og peber

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde. 

Ingredienser

Kødboller:
450 g hakket svin/kalv
2 spsk rasp
½ tsk oregano
1 spsk rød pesto
Sauce:
½ dåse hakkede tomater
3/4 dl grøntsagsbouillon
- (½ bouillonterning + 3/4 dl vand)
1 spsk rød pesto
½ tsk oregano
200 g gulerødder
3/4 peberfrugt
Tilbehør:
Frisk basilikum
Revet mozzarella
Spaghetti, fuldkorn
Salt og peber

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

Kødboller:
450 g hakket svin/kalv
3 spsk rasp
3/4 tsk oregano
1½ spsk rød pesto
Sauce:
3/4 dåse hakkede tomater
1 dl grøntsagsbouillon:
- (3/4 bouillonterning + 1 dl vand)
1½ spsk rød pesto
3/4 tsk oregano
350 g gulerødder
1 peberfrugt
Tilbehør:
Frisk basilikum
Revet mozzarella
Spaghetti, fuldkorn
Salt og peber

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

Kødboller:
600 g hakket svin/kalv
3 spsk rasp
3/4 tsk oregano
1½ spsk rød pesto
Sauce:
3/4 dåse hakkede tomater
1 dl grøntsagsbouillon:
- (3/4 bouillonterning + 1 dl vand)
1½ spsk rød pesto
3/4 tsk oregano
350 g gulerødder
1 peberfrugt
Tilbehør:
Frisk basilikum
Revet mozzarella
Spaghetti, fuldkorn
Salt og peber

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

Kødboller:
600 g hakket svin/kalv
4 spsk rasp
1 tsk oregano
2 spsk rød pesto
Sauce:
1 dåse hakkede tomater 
1½ dl grøntsagsbouillon
- (1 bouillonterning + 1½ dl vand)
2 spsk rød pesto
1 tsk oregano
500 g gulerødder 
1½ peberfrugt
Tilbehør:
Frisk basilikum
Revet mozzarella
Spaghetti, fuldkorn
Salt og peber

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

Kødboller:
900 g hakket svin/kalv
4 spsk rasp
1 tsk oregano
2 spsk rød pesto
Sauce:
1 dåse hakkede tomater 
1½ dl grøntsagsbouillon
- (1 bouillonterning + 1½ dl vand)
2 spsk rød pesto
1 tsk oregano
500 g gulerødder 
1½ peberfrugt
Tilbehør:
Frisk basilikum
Revet mozzarella
Spaghetti, fuldkorn
Salt og peber 


TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

Kødboller:
900 g hakket svin/kalv
6 spsk rasp
1½ tsk oregano
3 spsk rød pesto
Sovs:
1½ dåse hakkede tomater
1½ dl grøntsagsbouillon
- (1 bouillonterning + 1½ dl vand)
3 spsk rød pesto
1½ tsk oregano
750 g gulerødder
2 peberfrugter
Tilbehør:
Frisk basilikum
Revet mozzarella
Spaghetti, fuldkorn
Salt og peber

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på  225ºC.
  2. Rør kød, rasp, oregano (gem halvdelen), salt, peber og rød pesto (gem halvdelen) sammen. Form farsen til små kødboller, ca. 14 stk.. Læg på en bageplade med bagepapir og bag 12 min. i ovnen. 
  3. Skyl og skær gulerødder og peberfrugt (fjern først kerner og frøvægge) i små tern.
  4. Kog spaghetti i rigeligt letsaltet vand vand ca. 11 min. uden låg.
  5. Kom tomater, bouillon, vand, rød pesto, oregano, gulerødder og peberfrugt i en gryde. Lad det småsimre 8 min. til grøntsagerne er godt møre. Blend evt. med en stavblender.
  6. Kom kødbollerne i saucen, når de er færdige. Smag til med salt og peber.
  7. Kom saucen over spaghetti, en, drys med frisk basilikum og revet mozzarella og servér straks.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225ºC.
  2. Rør kød, rasp, oregano (gem halvdelen), salt, peber og rød pesto (gem halvdelen) sammen. Form farsen til små kødboller, ca. 21 stk.. Læg på en bageplade med bagepapir og bag 12 min. i ovnen.
  3. Skyl og skær gulerødder og peberfrugt (fjern først kerner og frøvægge) i små tern.
  4. Kog spaghetti i rigeligt letsaltet vand vand ca. 11 min. uden låg.
  5. Kom tomater, bouillon, vand, rød pesto, oregano, gulerødder og peberfrugt i en gryde. Lad det småsimre 8 min. til grøntsagerne er godt møre. Blend evt. med en stavblender.
  6. Kom kødbollerne i saucen, når de er færdige. Smag til med salt og peber.
  7. Kom saucen over spaghetti, en, drys med frisk basilikum og revet mozzarella og servér straks.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225ºC.
  2. Rør kød, rasp, oregano (gem halvdelen), salt, peber og rød pesto (gem halvdelen) sammen. Form farsen til små kødboller, ca. 21 stk.. Læg på en bageplade med bagepapir og bag 12 min. i ovnen.
  3. Skyl og skær gulerødder og peberfrugt (fjern først kerner og frøvægge) i små tern.
  4. Kog spaghetti i rigeligt letsaltet vand vand ca. 11 min. uden låg.
  5. Kom tomater, bouillon, vand, rød pesto, oregano, gulerødder og peberfrugt i en gryde. Lad det småsimre 8 min. til grøntsagerne er godt møre. Blend evt. med en stavblender.
  6. Kom kødbollerne i saucen, når de er færdige. Smag til med salt og peber.
  7. Kom saucen over spaghetti, en, drys med frisk basilikum og revet mozzarella og servér straks.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225ºC.
  2. Rør kød, rasp, oregano (gem halvdelen), salt, peber og rød pesto (gem halvdelen) sammen. Form farsen til små kødboller, ca. 28 stk.. Læg på en bageplade med bagepapir og bag 12 min. i ovnen.
  3. Skyl og skær gulerødder og peberfrugt (fjern først kerner og frøvægge) i små tern.
  4. Kog spaghetti i rigeligt letsaltet vand vand ca. 11 min. uden låg.
  5. Kom tomater, bouillon, vand, rød pesto, oregano, gulerødder og peberfrugt i en gryde. Lad det småsimre 8 min. til grøntsagerne er godt møre. Blend evt. med en stavblender.
  6. Kom kødbollerne i saucen, når de er færdige. Smag til med salt og peber.
  7. Kom saucen over spaghetti, en, drys med frisk basilikum og revet mozzarella og servér straks.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225ºC.
  2. Rør kød, rasp, oregano (gem halvdelen), salt, peber og rød pesto (gem halvdelen) sammen. Form farsen til små kødboller, ca. 28 stk.. Læg på en bageplade med bagepapir og bag 12 min. i ovnen.
  3. Skyl og skær gulerødder og peberfrugt (fjern først kerner og frøvægge) i små tern.
  4. Kog spaghetti i rigeligt letsaltet vand vand ca. 11 min. uden låg.
  5. Kom tomater, bouillon, vand, rød pesto, oregano, gulerødder og peberfrugt i en gryde. Lad det småsimre 8 min. til grøntsagerne er godt møre. Blend evt. med en stavblender.
  6. Kom kødbollerne i saucen, når de er færdige. Smag til med salt og peber.
  7. Kom saucen over spaghetti, en, drys med frisk basilikum og revet mozzarella og servér straks.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225ºC.
  2. Rør kød, rasp, oregano (gem halvdelen), salt, peber og rød pesto (gem halvdelen) sammen. Form farsen til små kødboller, ca. 42 stk.. Læg på en bageplade med bagepapir og bag 12 min. i ovnen.
  3. Skyl og skær gulerødder og peberfrugt (fjern først kerner og frøvægge) i små tern.
  4. Kog spaghetti i rigeligt letsaltet vand vand ca. 11 min. uden låg.
  5. Kom tomater, bouillon, vand, rød pesto, oregano, gulerødder og peberfrugt i en gryde. Lad det småsimre 8 min. til grøntsagerne er godt møre. Blend evt. med en stavblender.
  6. Kom kødbollerne i saucen, når de er færdige. Smag til med salt og peber.
  7. Kom saucen over spaghetti, en, drys med frisk basilikum og revet mozzarella og servér straks.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225ºC.
  2. Rør kød, rasp, oregano (gem halvdelen), salt, peber og rød pesto (gem halvdelen) sammen. Form farsen til små kødboller, ca. 42 stk.. Læg på en bageplade med bagepapir og bag 12 min. i ovnen.
  3. Skyl og skær gulerødder og peberfrugt (fjern først kerner og frøvægge) i små tern.
  4. Kog spaghetti i rigeligt letsaltet vand vand ca. 11 min. uden låg.
  5. Kom tomater, bouillon, vand, rød pesto, oregano, gulerødder og peberfrugt i en gryde. Lad det småsimre 8 min. til grøntsagerne er godt møre. Blend evt. med en stavblender.
  6. Kom kødbollerne i saucen, når de er færdige. Smag til med salt og peber.
  7. Kom saucen over spaghetti, en, drys med frisk basilikum og revet mozzarella og servér straks.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3260 kJ (779 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 757 181 23
Kulhydrat 1513 362 46
Fedt 990 237 30

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu