Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GæsteRet

Spidskål i wok med oksekød — og ris

(baseret på 252 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g oksetykstegsfilet i tynde skiver
½ spsk olie
1½ fed hvidløg / ½ solo
1 spsk fishsauce (kan indeholde spor af skaldyr)
1 spsk østerssauce (kan indeholde spor af skaldyr)
½ tsk sukker
½ tsk saucejævner
1/4 dl vand
½ spidskål
1 peberfrugt
½ spsk olie
½ spsk citronsaft
½ spsk frisk ingefær
½ tsk sukker
1 tsk salt (½+½ tsk)
2 spsk cashewnødder
1 forårsløg
Pynt
Frisk koriander og evt. citronbåde
Tilbehør
2 dl ris

Ingredienser

375 g oksetykstegsfilet i tynde skiver
½ spsk olie
1½ fed hvidløg / ½ solo
1 spsk fishsauce (kan indeholde spor af skaldyr)
1 spsk østerssauce (kan indeholde spor af skaldyr)
½ tsk sukker
½ tsk saucejævner
1/4 dl vand
½ spidskål
1 peberfrugt
½ spsk olie
½ spsk citronsaft
½ spsk frisk ingefær
½ tsk sukker
1 tsk salt (½+½ tsk)
2 spsk cashewnødder
1 forårsløg
Pynt
Frisk koriander og evt. citronbåde
Tilbehør
2 dl ris

Ingredienser

375 g oksetykstegsfilet i tynde skiver
3/4 spsk olie
2 fed hvidløg /  2/3 solo
1½ spsk fishsauce (kan indeholde spor af skaldyr)
2 spsk østerssauce (kan indeholde spor af skaldyr)
3/4 tsk sukker
1 tsk saucejævner
½ dl vand
3/4 spidskål
1 peberfrugt
3/4 spsk olie
1 spsk citronsaft
3/4 spsk frisk ingefær
3/4 tsk sukker
1 tsk salt (½+½ tsk)
25 g cashewnødder
1 forårsløg
Pynt
Frisk koriander og evt. citronbåde
Tilbehør
3 dl ris

Ingredienser

375 g oksetykstegsfilet i tynde skiver
3/4 spsk olie
2 fed hvidløg / 2/3 solo
1½ spsk fishsauce (kan indeholde spor af skaldyr)
2 spsk østerssauce (kan indeholde spor af skaldyr)
3/4 tsk sukker
1 tsk saucejævner
½ dl vand
3/4 spidskål
1 peberfrugt
3/4 spsk olie
1 spsk citronsaft
3/4 spsk frisk ingefær
3/4 tsk sukker
1 tsk salt (½+½ tsk)
25 g cashewnødder
1 forårsløg
Pynt
Frisk koriander og evt. citronbåde
Tilbehør
3 dl ris

Ingredienser

500 g oksetykstegsfilet i tynde skiver
1 spsk olie
3 fed hvidløg / 1 solo
2 spsk fishsauce (kan indeholde spor af skaldyr)
2 spsk østerssauce (kan indeholde spor af skaldyr)
1 tsk sukker
1 tsk saucejævner
½ dl vand
1 spidskål
2 røde peberfrugter
1 spsk olie
1 spsk citronsaft
1 spsk frisk ingefær
1 tsk sukker
2 tsk salt (1+1 tsk)
40 g cashewnødder
2 forårsløg
Pynt
Frisk koriander og evt. citronbåde
Tilbehør
4 dl ris

Ingredienser

750 g oksetykstegsfilet i tynde skiver
1 spsk olie
3 fed hvidløg / 1 solo
2 spsk fishsauce (kan indeholde spor af skaldyr)
2 spsk østerssauce (kan indeholde spor af skaldyr)
1 tsk sukker
1 tsk saucejævner
½ dl vand
1 spidskål
2 røde peberfrugter
1 spsk olie
1 spsk citronsaft
1 spsk frisk ingefær
1 tsk sukker
2 tsk salt (1+1 tsk)
40 g cashewnødder
2 forårsløg
Pynt
Frisk koriander og evt. citronbåde
Tilbehør
4 dl ris

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min.under låg. Sluk derpå for varmen og lad dem trække under låg til retten er færdig.
  2. Hak hvidløg fint. Varm en wok eller en pande op med olie. Kom oksekød, hvidløg, fishsauce, østerssauce og sukker i. Steg det hele sammen for stærk varme, mens der vendes rund med en spatel ca. 5 min. Udrør saucejævner i  vandet og kom det i. Kog det kort op og hold det varmt.
  3. Snit spidskålen i fine strimler. Skræl og riv ingefæren, snit forårsløg og skær peberfrugterne i store tern. Varm ½ tsk olie op i en wok eller dyb stegepande. Lynsteg spidskål og peberfrugt 3-4 min. Smag til med citronsaft, ingefær, sukker og ½ tsk salt.
  4. Fordel blandingen i et fad. Kom oksekødsblandingen over. Drys cashewnødder og forårsløg over. Pynt med plukket koriander.

    Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min.under låg. Sluk derpå for varmen og lad dem trække under låg til retten er færdig.
  2. Hak hvidløg fint. Varm en wok eller en pande op med olie. Kom oksekød, hvidløg, fishsauce, østerssauce og sukker i. Steg det hele sammen for stærk varme, mens der vendes rund med en spatel ca. 5 min. Udrør saucejævner i  vandet og kom det i. Kog det kort op og hold det varmt.
  3. Snit spidskålen i fine strimler. Skræl og riv ingefæren, snit forårsløg og skær peberfrugterne i store tern. Varm ½ tsk olie op i en wok eller dyb stegepande. Lynsteg spidskål og peberfrugt 3-4 min. Smag til med citronsaft, ingefær, sukker og ½ tsk salt.
  4. Fordel blandingen i et fad. Kom oksekødsblandingen over. Drys cashewnødder og forårsløg over. Pynt med plukket koriander.

    Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. under låg. Sluk derpå for varmen og lad dem trække under låg, til retten er færdig.
  2. Hak hvidløg fint. Varm en wok eller en pande op med olie. Kom oksekød, hvidløg, fishsauce, østerssauce og sukker i. Steg det hele sammen for stærk varme, mens der vendes rund med enspatel ca. 5 min. Udrør saucejævner i  vandet og kom det i. Kog det kort op og hold det varmt.
  3. Snit spidskålen i fine strimler. Skræl og riv ingefæren, snit forårsløg og skær peberfrugterne i store tern. Varm 3/4 tsk olie op i en wok eller dyb stegepande. Lynsteg spidskål og peberfrugt 3-4 minutter. Smag til med citronsaft, ingefær, sukker og ½ tsk salt.
  4. Fordel blandingen i et fad. Kom oksekødsblandingen over. Drys cashewnødder og forårsløg over. Pynt med plukket koriander.

    Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min.under låg. Sluk derpå for varmen og lad dem trække under låg til retten er færdig.
  2. Hak hvidløg fint. Varm en wok eller en pande op med olie. Kom oksekød, hvidløg, fishsauce, østerssauce og sukker i. Steg det hele sammen for stærk varme, mens der vendes rund med en spatel ca. 5 min. Udrør saucejævner i  vandet og kom det i. Kog det kort op og hold det varmt.
  3. Snit spidskålen i fine strimler. Skræl og riv ingefæren, snit forårsløg og skær peberfrugterne i store tern. Varm ½ tsk olie op i en wok eller dyb stegepande. Lynsteg spidskål og peberfrugt 3-4 min. Smag til med citronsaft, ingefær, sukker og ½ tsk salt.
  4. Fordel blandingen i et fad. Kom oksekødsblandingen over. Drys cashewnødder og forårsløg over. Pynt med plukket koriander.

    Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 minutter under låg. Sluk derpå for varmen og lad dem trække under låg til retten er færdig.
  2. Hak hvidløg fint. Varm en wok eller en pande op med olie. Kom oksekød, hvidløg, fishsauce, østerssauce og sukker i. Steg det hele sammen for stærk varme, mens der vendes rund med en spatel ca. 5 min. Udrør saucejævner i  vandet og kom det i. Kog det kort op og hold det varmt.
  3. Snit spidskålen i fine strimler. Skræl og riv ingefæren, snit forårsløg og skær peberfrugterne i store tern. Varm 1 tsk olie op i en wok eller dyb stegepande. Lynsteg spidskål og peberfrugt 3-4 minutter. Smag til med citronsaft, ingefær, sukker og 1 tsk salt.
  4. Fordel blandingen i et fad. Kom oksekødsblandingen over. Drys cashewnødder og forårsløg over. Pynt med plukket koriander.

    Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min.under låg. Sluk derpå for varmen og lad dem trække under låg til retten er færdig.
  2. Hak hvidløg fint. Varm en wok eller en pande op med olie. Kom oksekød, hvidløg, fishsauce, østerssauce og sukker i. Steg det hele sammen for stærk varme, mens der vendes rund med en spatel ca. 5 min. Udrør saucejævner i  vandet og kom det i. Kog det kort op og hold det varmt.
  3. Snit spidskålen i fine strimler. Skræl og riv ingefæren, snit forårsløg og skær peberfrugterne i store tern. Varm ½ tsk olie op i en wok eller dyb stegepande. Lynsteg spidskål og peberfrugt 3-4 min. Smag til med citronsaft, ingefær, sukker og ½ tsk salt.
  4. Fordel blandingen i et fad. Kom oksekødsblandingen over. Drys cashewnødder og forårsløg over. Pynt med plukket koriander.

    Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Næringsindhold pr. person

Energi: 2431 kJ (581 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 608 145 25
Kulhydrat 1118 267 46
Fedt 705 168 29

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu