Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Fiskekrebinetter med persillesauce — og kartofler

(baseret på 505 kunders bedømmelse)

Ingredienser

400 g fiskefars af torskefisk
(indeholder gluten og laktose)
½ dl rasp
Olie
Salt og peber
Persillesauce:
2½ dl letmælk
2 spsk saucejævner
Persille
Tilbehør
500 g kartofler
½ spidskål
4 forårsløg



Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.


Ingredienser

600 g fiskefars af torskefisk (indeholder gluten og laktose)
½ dl rasp
Olie
Salt og peber
Persillesauce:
2½ dl letmælk
2 spsk saucejævner
Persille
Tilbehør
500 g kartofler
½ spidskål
4 forårsløg



Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Ingredienser

600 g fiskefars af torskefisk
(indeholder gluten og laktose)
1 dl rasp
Olie
Salt og peber
Persilleauce:
3½ dl letmælk
3 spsk saucejævner
Persille
Tilbehør
750 g kartofler
½ spidskål
6 forårsløg



Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Ingredienser

800 g fiskefars af torskefisk
(indeholder gluten og laktose)
1 dl rasp
Olie
Salt og peber
Persillesauce:
3½ dl letmælk
3 spsk saucejævner
Persille
Tilbehør
750 g kartofler
½ spidskål
6 forårsløg



Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Ingredienser

800 g fiskefars af torskefisk
(indeholder gluten og laktose)
1 dl rasp
Olie
Salt og peber
Persillesauce:
5 dl letmælk
4 spsk saucejævner
Persille
Tilbehør
1 kg kartofler
1 spidskål
8 forårsløg



Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Ingredienser

1200 g fiskefars af torskefisk
(indeholder gluten og laktose)
1 dl rasp
Olie
Salt og peber
Persillesauce:
5 dl letmælk
4 spsk saucejævner
Persille
Tilbehør
1 kg kartofler
1 spidskål
8 forårsløg



Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Ingredienser

1200 g fiskefars af torskefisk
(indeholder gluten og laktose)
1½ dl rasp
Olie
Salt og peber
Persillesauce:
7 dl letmælk
5 spsk saucejævner
Persille
Tilbehør
1½ kg kartofler
1 spidskål
11 forårsløg



Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand 15-20 min.
  2. Rør fiskefarsen med salt og peber. Form krebinetter af farsen og vend dem i raspen.
  3. Steg krebinetterne i olie på en pande ca. 4 min på hver side ved middelhøj varme.
  4. Skyl og hak persille. Pisk mælk og saucejævner sammen i en gryde, kog op under omrøring. Kom persillen i saucen, og kog endnu 2-3 min. Smag til med salt og peber.
  5. Skær spidskål i brede strimler, skyl forårsløg. Kog spidskål og forårsløg med kartoflerne de sidste 3 min.
  6. Servér fiskekrebinetterne med kogte kartofler, persillesauce og kogte grøntsager.

    Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand 15-20 min.
  2. Rør fiskefarsen med salt og peber. Form krebinetter af farsen og vend dem i raspen.
  3. Steg krebinetterne i olie på en pande ca. 4 min på hver side ved middelhøj varme.
  4. Skyl og hak persille. Pisk mælk og saucejævner sammen i en gryde, kog op under omrøring. Kom persillen i saucen, og kog endnu 2-3 min. Smag til med salt og peber.
  5. Skær spidskål i brede strimler, skyl forårsløg. Kog spidskål og forårsløg med kartoflerne de sidste 3 min.
  6. Servér fiskekrebinetterne med kogte kartofler, persillesauce og kogte grøntsager.

    Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand 15-20 min.
  2. Rør fiskefarsen med salt og peber. Form krebinetter af farsen og vend dem i raspen.
  3. Steg krebinetterne i olie på en pande ca. 4 min på hver side ved middelhøj varme.
  4. Skyl og hak persille. Pisk mælk og saucejævner sammen i en gryde, kog op under omrøring. Kom persillen i saucen, og kog endnu 2-3 min. Smag til med salt og peber.
  5. Skær spidskål i brede strimler, skyl forårsløg. Kog spidskål og forårsløg med kartoflerne de sidste 3 min.
  6. Servér fiskekrebinetterne med kogte kartofler, persillesauce og kogte grøntsager.

    Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand 15-20 min.
  2. Rør fiskefarsen med salt og peber. Form krebinetter af farsen og vend dem i raspen.
  3. Steg krebinetterne i olie på en pande ca. 4 min på hver side ved middelhøj varme.
  4. Skyl og hak persille. Pisk mælk og saucejævner sammen i en gryde, kog op under omrøring. Kom persillen i saucen, og kog endnu 2-3 min. Smag til med salt og peber.
  5. Skær spidskål i brede strimler, skyl forårsløg. Kog spidskål og forårsløg med kartoflerne de sidste 3 min.
  6. Servér fiskekrebinetterne med kogte kartofler, persillesauce og kogte grøntsager.

    Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand 15-20 min.
  2. Rør fiskefarsen med salt og peber. Form krebinetter af farsen og vend dem i raspen.
  3. Steg krebinetterne i olie på en pande ca. 4 min på hver side ved middelhøj varme.
  4. Skyl og hak persille. Pisk mælk og saucejævner sammen i en gryde, kog op under omrøring. Kom persillen i saucen, og kog endnu 2-3 min. Smag til med salt og peber.
  5. Skær spidskål i brede strimler, skyl forårsløg. Kog spidskål og forårsløg med kartoflerne de sidste 3 min.
  6. Servér fiskekrebinetterne med kogte kartofler, persillesauce og kogte grøntsager.

    Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand 15-20 min.
  2. Rør fiskefarsen med salt og peber. Form krebinetter af farsen og vend dem i raspen.
  3. Steg krebinetterne i olie på en pande ca. 4 min på hver side ved middelhøj varme.
  4. Skyl og hak persille. Pisk mælk og saucejævner sammen i en gryde, kog op under omrøring. Kom persillen i saucen, og kog endnu 2-3 min. Smag til med salt og peber.
  5. Skær spidskål i brede strimler, skyl forårsløg. Kog spidskål og forårsløg med kartoflerne de sidste 3 min.
  6. Servér fiskekrebinetterne med kogte kartofler, persillesauce og kogte grøntsager.

    Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand 15-20 min.
  2. Rør fiskefarsen med salt og peber. Form krebinetter af farsen og vend dem i raspen.
  3. Steg krebinetterne i olie på en pande ca. 4 min på hver side ved middelhøj varme.
  4. Skyl og hak persille. Pisk mælk og saucejævner sammen i en gryde, kog op under omrøring. Kom persillen i saucen, og kog endnu 2-3 min. Smag til med salt og peber.
  5. Skær spidskål i brede strimler, skyl forårsløg. Kog spidskål og forårsløg med kartoflerne de sidste 3 min.
  6. Servér fiskekrebinetterne med kogte kartofler, persillesauce og kogte grøntsager.

    Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2100 kJ (502 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 609 146 29
Kulhydrat 1092 261 52
Fedt 399 95 19

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Fiskefrikadeller Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu