Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Lun kyllingesalat med friske tomater — belugalinser og croutoner

(baseret på 560 kunders bedømmelse)

Ingredienser

350 g kyllingeinderfilet
Salt og peber 
1/4 tsk tørret timian 
½ tsk olie
75 g beluga linser
250 g cherrytomater 
½ rødløg 
40 g salat
Basilikum
Croutoner
Dressing 
½ spsk olie 
½ tsk sennep
1 spsk lys vineddike 
½ spsk vand

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
Salt og peber 
1/4 tsk tørret timian 
½ tsk olie
75 g beluga linser
250 g cherrytomater 
½ rødløg 
40 g salat
Basilikum
Croutoner
Dressing 
½ spsk olie 
½ tsk sennep
1 spsk lys vineddike 
½ spsk vand

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
Salt og peber 
½ tsk tørret timian 
3/4 tsk olie
115 g beluga linser
375 g cherrytomater 
3/4 rødløg 
60 g salat
Basilikum
Croutoner
Dressing:
3/4 spsk olie 
3/4 tsk sennep 
1½ spsk lys vineddike 
3/4 spsk vand

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
Salt og peber 
½ tsk tørret timian 
3/4 tsk olie 
115 g beluga linser 
375 g cherrytomater 
3/4 rødløg 
60 g salat
Basilikum
Croutoner
Dressing: 
3/4 spsk olie 
3/4 tsk sennep 
1½ spsk lys vineddike 
3/4 spsk vand

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
Salt og peber
½ tsk tørret timian
1 tsk olie
150 g beluga linser
500 g cherrytomater
1 rødløg
80 g salat
Basilikum
Croutoner
Dressing:
1 spsk olie
1 tsk sennep
2 spsk lys vineddike 
1 spsk vand

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
Salt og peber 
½ tsk tørret timian 
1 tsk olie 
150 g beluga linser 
500 g cherrytomater 
1 rødløg 
80 g salat
Basilikum
Corutoner
Dressing:
1 spsk olie 
1 tsk sennep 
2 spsk lys vineddike 
1 spsk vand

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
Salt og peber 
1 tsk tørret timian 
1½ tsk olie
225 g beluga linser
500 g cherrytomater 
1-2 rødløg 
125 g salat
Basilikum
Croutoner
Dressing:
1½ spsk olie 
1½ tsk sennep
3 spsk lys vineddike 
1½ spsk vand

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl linserne i koldt vand. Sæt dem over i en gryde med rigeligt vand tilsat ½ tsk salt under låg. Skru ned så snart det koger, kog i 20 min.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Del i mindre stykker. Krydr med salt, peber og timian.
  3. Varm olie på en pande ved god varme. Kom kyllingen på panden, brun på alle sider, 1-2 min i alt. Skru ned til middel varme og steg kyllingen ca. 7 min. i alt, til den er gennemstegt. Vend jævnligt.
  4. Pisk eller ryst dressingen sammen. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over de kogte, afdryppede linser i en stor skål.
  5. Skyl tomat og skær i halve eller kvarte. Pil rødløg og snit fint. Skyl salaten og lad den dryppe af.
  6. Vend kylling, tomat, rødløg og salat med linserne i skålen. Bland croutonerne i ved servering, eller server dem for sig selv - croutonerne bliver bløde af at ligge i salaten i længere tid. Pynt med basilikumblade og server salaten mens den stadig er lun.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl linserne i koldt vand. Sæt dem over i en gryde med rigeligt vand tilsat ½ tsk salt under låg. Skru ned så snart det koger, kog i 20 min.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Del i mindre stykker. Krydr med salt, peber og timian.
  3. Varm olie på en pande ved god varme. Kom kyllingen på panden, brun på alle sider, 1-2 min i alt. Skru ned til middel varme og steg kyllingen ca. 7 min. i alt, til den er gennemstegt. Vend jævnligt.
  4. Pisk eller ryst dressingen sammen. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over de kogte, afdryppede linser i en stor skål.
  5. Skyl tomat og skær i halve eller kvarte. Pil rødløg og snit fint. Skyl salaten og lad den dryppe af.
  6. Vend kylling, tomat, rødløg og salat med linserne i skålen. Bland croutonerne i ved servering, eller server dem for sig selv - croutonerne bliver bløde af at ligge i salaten i længere tid. Pynt med basilikumblade og server salaten mens den stadig er lun.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl linserne i koldt vand. Sæt dem over i en gryde med rigeligt vand tilsat ½ tsk salt under låg. Skru ned så snart det koger, kog i 20 min.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Del i mindre stykker. Krydr med salt, peber og timian.
  3. Varm olie på en pande ved god varme. Kom kyllingen på panden, brun på alle sider, 1-2 min i alt. Skru ned til middel varme og steg kyllingen ca. 7 min. i alt, til den er gennemstegt. Vend jævnligt.
  4. Pisk eller ryst dressingen sammen. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over de kogte, afdryppede linser i en stor skål.
  5. Skyl tomat og skær i halve eller kvarte. Pil rødløg og snit fint. Skyl salaten og lad den dryppe af.
  6. Vend kylling, tomat, rødløg og salat med linserne i skålen. Bland croutonerne i ved servering, eller server dem for sig selv - croutonerne bliver bløde af at ligge i salaten i længere tid. Pynt med basilikumblade og server salaten mens den stadig er lun.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl linserne i koldt vand. Sæt dem over i en gryde med rigeligt vand tilsat ½ tsk salt under låg. Skru ned så snart det koger, kog i 20 min.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Del i mindre stykker. Krydr med salt, peber og timian.
  3. Varm olie på en pande ved god varme. Kom kyllingen på panden, brun på alle sider, 1-2 min i alt. Skru ned til middel varme og steg kyllingen ca. 7 min. i alt, til den er gennemstegt. Vend jævnligt.
  4. Pisk eller ryst dressingen sammen. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over de kogte, afdryppede linser i en stor skål.
  5. Skyl tomat og skær i halve eller kvarte. Pil rødløg og snit fint. Skyl salaten og lad den dryppe af.
  6. Vend kylling, tomat, rødløg og salat med linserne i skålen. Bland croutonerne i ved servering, eller server dem for sig selv - croutonerne bliver bløde af at ligge i salaten i længere tid. Pynt med basilikumblade og server salaten mens den stadig er lun.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl linserne i koldt vand. Sæt dem over i en gryde med rigeligt vand tilsat 1 tsk salt under låg. Skru ned så snart det koger, kog i 20 min.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Del i mindre stykker. Krydr med salt, peber og timian.
  3. Varm olie på en pande ved god varme. Kom kyllingen på panden, brun på alle sider, 1-2 min i alt. Skru ned til middel varme og steg kyllingen ca. 7 min. i alt, til den er gennemstegt. Vend jævnligt.
  4. Pisk eller ryst dressingen sammen. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over de kogte, afdryppede linser i en stor skål.
  5. Skyl tomat og skær i halve eller kvarte. Pil rødløg og snit fint. Skyl salaten og lad den dryppe af.
  6. Vend kylling, tomat, rødløg og salat med linserne i skålen. Bland croutonerne i ved servering, eller server dem for sig selv - croutonerne bliver bløde af at ligge i salaten i længere tid. Pynt med basilikumblade og server salaten mens den stadig er lun.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl linserne i koldt vand. Sæt dem over i en gryde med rigeligt vand tilsat 1 tsk salt under låg. Skru ned så snart det koger, kog i 20 min.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Del i mindre stykker. Krydr med salt, peber og timian.
  3. Varm olie på en pande ved god varme. Kom kyllingen på panden, brun på alle sider, 1-2 min i alt. Skru ned til middel varme og steg kyllingen ca. 7 min. i alt, til den er gennemstegt. Vend jævnligt.
  4. Pisk eller ryst dressingen sammen. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over de kogte, afdryppede linser i en stor skål.
  5. Skyl tomat og skær i halve eller kvarte. Pil rødløg og snit fint. Skyl salaten og lad den dryppe af.
  6. Vend kylling, tomat, rødløg og salat med linserne i skålen. Bland croutonerne i ved servering, eller server dem for sig selv - croutonerne bliver bløde af at ligge i salaten i længere tid. Pynt med basilikumblade og server salaten mens den stadig er lun.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl linserne i koldt vand. Sæt dem over i en gryde med rigeligt vand tilsat 1 tsk salt under låg. Skru ned så snart det koger, kog i 20 min.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Del i mindre stykker. Krydr med salt, peber og timian.
  3. Varm olie på en pande ved god varme. Kom kyllingen på panden, brun på alle sider, 1-2 min i alt. Skru ned til middel varme og steg kyllingen ca. 7 min. i alt, til den er gennemstegt. Vend jævnligt.
  4. Pisk eller ryst dressingen sammen. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over de kogte, afdryppede linser i en stor skål.
  5. Skyl tomat og skær i halve eller kvarte. Pil rødløg og snit fint. Skyl salaten og lad den dryppe af.
  6. Vend kylling, tomat, rødløg og salat med linserne i skålen. Bland croutonerne i ved servering, eller server dem for sig selv - croutonerne bliver bløde af at ligge i salaten i længere tid. Pynt med basilikumblade og server salaten mens den stadig er lun.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2259 kJ (540 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 655 157 29
Kulhydrat 994 238 44
Fedt 610 146 27

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu