Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Skinkeschnitzler med blommesalsa — og haricots verts

(baseret på 281 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g skinkeschnitzler
½-¾ tsk tørret rosmarin
Salt og peber
Olie
150 g grønne bønner
500 g kartofler
Blommesalsa:
200 g blommer
½ rødløg
½-1 chili
Koriander

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

450 g skinkeschnitzler
½-¾ tsk tørret rosmarin
Salt og peber
Olie
150 g grønne bønner
500 g kartofler
Blommesalsa:
200 g blommer
½ rødløg
½-1 chili
Koriander

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

450 g skinkeschnitzler
1-1½ tsk tørret rosmarin
Salt og peber
Olie
225 g grønne bønner
750 g kartofler
Blommesalsa
250 g blommer
3/4 rødløg
3/4-1 chili
Koriander

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

600 g skinkeschnitzler
1-1½ tsk tørret rosmarin
Salt og peber
Olie
225 g grønne bønner
750 g kartofler
Blommesalsa
250 g blommer
3/4 rødløg
3/4-1 chili
Koriander

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

600 g skinkeschnitzler
1½ tsk tørret rosmarin
Salt og peber 
Olie
300 g grønne bønner
1 kg kartofler
Blommesalsa
350 g blommer
1 rødløg
1-2 chili
Koriander

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

900 g skinkeschnitzler
1½ tsk tørret rosmarin
Salt og peber
Olie
300 g grønne bønner
1 kg kartofler
Blommesalsa
350 g blommer
1 rødløg
1-2 chili
Koriander

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

900 g skinkeschnitzler
2 tsk tørret rosmarin
salt og peber
5 tsk olie
400 g grønne bønner
1½ kg kartofler
Blommesalsa
500 g blommer
1-2 rødløg
2 chili
Koriander

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak blommer groft. Hak rødløg fint. Halvér chili, fjern kerner og mellemvægge og skær den i små tern. Bland blommer, løg og chili, smag til med korianderblade og salt. Lad trække til resten af retten er færdig. 
  2. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand ca. 15 min.
  3. Nip bønnerne og kog dem møre i letsaltet vand 4-5 min.
  4. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med rosmarin, salt og peber. Varm olie på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg schnitzlerne 1½-2 min. på hver side.
  5. Tag kødet af panden og servér med blommesalsa, kartofler og bønner.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak blommer groft. Hak rødløg fint. Halvér chili, fjern kerner og mellemvægge og skær den i små tern. Bland blommer, løg og chili, smag til med korianderblade og salt. Lad trække til resten af retten er færdig.
  2. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand ca. 15 min.
  3. Nip bønnerne og kog dem møre i letsaltet vand 4-5 min.
  4. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med rosmarin, salt og peber. Varm olie på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg schnitzlerne 1½-2 min. på hver side.
  5. Tag kødet af panden og servér med blommesalsa, kartofler og bønner.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak blommer groft. Hak rødløg fint. Halvér chili, fjern kerner og mellemvægge og skær den i små tern. Bland blommer, løg og chili, smag til med korianderblade og salt. Lad trække til resten af retten er færdig.
  2. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand ca. 15 min.
  3. Nip bønnerne og kog dem møre i letsaltet vand 4-5 min.
  4. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med rosmarin, salt og peber. Varm olie på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg schnitzlerne 1½-2 min. på hver side.
  5. Tag kødet af panden og servér med blommesalsa, kartofler og bønner.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak blommer groft. Hak rødløg fint. Halvér chili, fjern kerner og mellemvægge og skær den i små tern. Bland blommer, løg og chili, smag til med korianderblade og salt. Lad trække til resten af retten er færdig.
  2. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand ca. 15 min.
  3. Nip bønnerne og kog dem møre i letsaltet vand 4-5 min.
  4. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med rosmarin, salt og peber. Varm olie på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg schnitzlerne 1½-2 min. på hver side.
  5. Tag kødet af panden og servér med blommesalsa, kartofler og bønner.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak blommer groft. Hak rødløg fint. Halvér chili, fjern kerner og mellemvægge og skær den i små tern. Bland blommer, løg og chili, smag til med korianderblade og salt. Lad trække til resten af retten er færdig.
  2. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand ca. 15 min.
  3. Nip bønnerne og kog dem møre i letsaltet vand 4-5 min.
  4. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med rosmarin, salt og peber. Varm olie på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg schnitzlerne 1½-2 min. på hver side.
  5. Tag kødet af panden og servér med blommesalsa, kartofler og bønner.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak blommer groft. Hak rødløg fint. Halvér chili, fjern kerner og mellemvægge og skær den i små tern. Bland blommer, løg og chili, smag til med korianderblade og salt. Lad trække til resten af retten er færdig.
  2. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand ca. 15 min.
  3. Nip bønnerne og kog dem møre i letsaltet vand 4-5 min.
  4. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med rosmarin, salt og peber. Varm olie på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg schnitzlerne 1½-2 min. på hver side.
  5. Tag kødet af panden og servér med blommesalsa, kartofler og bønner.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Hak blommer groft. Hak rødløg fint. Halvér chili, fjern kerner og mellemvægge og skær den i små tern. Bland blommer, løg og chili, smag til med korianderblade og salt. Lad trække til resten af retten er færdig.
  2. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand ca. 15 min.
  3. Nip bønnerne og kog dem møre i letsaltet vand 4-5 min.
  4. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med rosmarin, salt og peber. Varm olie på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg schnitzlerne 1½-2 min. på hver side.
  5. Tag kødet af panden og servér med blommesalsa, kartofler og bønner.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 1590 kJ (380 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 588 141 37
Kulhydrat 716 171 45
Fedt 286 68 18

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu