Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Japansk nudelsuppe — med shiitakesvampe

(baseret på 600 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 spsk olie
350 g kyllingeinderfilet
1 fed hvidløg
Frisk ingefær
50 g shiitakesvampe
150 g glasnudler
1 liter vand
2 hønsebouillonterninger
50 g baby spinat
2 forårsløg
Wasabipasta (stærk)

Ingredienser

1 spsk olie
450 g kyllingeinderfilet
1 fed hvidløg
Frisk ingefær
50 g shiitakesvampe
150 g glasnudler
1 liter vand
2 hønsebouillonterninger
50 g baby spinat
2 forårsløg
Wasabipasta (stærk)

Ingredienser

1½ spsk olie
450 g kyllingeinderfilet
2 fed hvidløg / ½ solo hvidløg
Frisk ingefær
75 g shiitakesvampe
200 g glasnudler
1½ liter vand
3 hønsebouillonterninger
75 g baby spinat
3 forårsløg
Wasabipasta (stærk)

Ingredienser

1½ spsk olie
600 g kyllingeinderfilet
2 fed hvidløg / ½ solo hvidløg
Frisk ingefær
75 g shiitakesvampe
200 g glasnudler
1½ liter vand
3 hønsebouillonterninger
75 g baby spinat
3 forårsløg
Wasabipasta (stærk)

Ingredienser

2 spsk olie
600 g kyllingeinderfilet
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Frisk ingefær
100 g shiitakesvampe
300 g glasnudler
2 liter vand
4 terninger hønsebouillon
100 g baby spinat
4 forårsløg
Wasabipasta (stærk)

Ingredienser

2 spsk olie
900 g kyllingeinderfilet
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Frisk ingefær
100 g shiitakesvampe
300 g glasnudler
2 liter vand
4 terninger hønsebouillon
100 g baby spinat
4 forårsløg
wasabipasta (stærk)

Ingredienser

2 spsk olie
900 g kyllingeinderfilet
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
Frisk ingefær
150 g shiitakesvampe
400 g glasnudler
3 liter vand
6 hønsebouillonterninger
150 g baby spinat
6 forårsløg
Wasabipasta (stærk)

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil og hak hvidløg fint. Skræl og riv ingefær. Rens svampene og skær i skiver.
  2. Skær kylling i små tern. Varm olie i en stor, tykbundet gryde og svits kyllingen ca. 3 min. Tilsæt hvidløg, ingefær og svampe, svits yderligere 2 min.
  3. Tilsæt bouillonterninger og vand, bring suppen i kog. Lad simre under låg i ca. 10 min. Tilsæt nudlerne de sidste 5 min.
  4. Skyl spinat og forårsløg. Snit forårsløg fint. Tilsæt begge dele under omrøring lige før serveringen.
  5. Servér suppen portionsvis med wasabipasta til. Pastaen røres i suppen efter smag og behag, da den er meget stærk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil og hak hvidløg fint. Skræl og riv ingefær. Rens svampene og skær i skiver.
  2. Skær kylling i små tern. Varm olie i en stor, tykbundet gryde og svits kyllingen ca. 3 min. Tilsæt hvidløg, ingefær og svampe, svits yderligere 2 min.
  3. Tilsæt bouillonterninger og vand, bring suppen i kog. Lad simre under låg i ca. 10 min. Tilsæt nudlerne de sidste 5 min.
  4. Skyl spinat og forårsløg. Snit forårsløg fint. Tilsæt begge dele under omrøring lige før serveringen.
  5. Servér suppen portionsvis med wasabipasta til. Pastaen røres i suppen efter smag og behag, da den er meget stærk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil og hak hvidløg fint. Skræl og riv ingefær. Rens svampene og skær i skiver.
  2. Skær kylling i små tern. Varm olie i en stor, tykbundet gryde og svits kyllingen ca. 3 min. Tilsæt hvidløg, ingefær og svampe, svits yderligere 2 min.
  3. Tilsæt bouillonterninger og vand, bring suppen i kog. Lad simre under låg i ca. 10 min. Tilsæt nudlerne de sidste 5 min.
  4. Skyl spinat og forårsløg. Snit forårsløg fint. Tilsæt begge dele under omrøring lige før serveringen.
  5. Servér suppen portionsvis med wasabipasta til. Pastaen røres i suppen efter smag og behag, da den er meget stærk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil og hak hvidløg fint. Skræl og riv ingefær. Rens svampene og skær i skiver.
  2. Skær kylling i små tern. Varm olie i en stor, tykbundet gryde og svits kyllingen ca. 3 min. Tilsæt hvidløg, ingefær og svampe, svits yderligere 2 min.
  3. Tilsæt bouillonterninger og vand, bring suppen i kog. Lad simre under låg i ca. 10 min. Tilsæt nudlerne de sidste 5 min.
  4. Skyl spinat og forårsløg. Snit forårsløg fint. Tilsæt begge dele under omrøring lige før serveringen.
  5. Servér suppen portionsvis med wasabipasta til. Pastaen røres i suppen efter smag og behag, da den er meget stærk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil og hak hvidløg fint. Skræl og riv ingefær. Rens svampene og skær i skiver.
  2. Skær kylling i små tern. Varm olie i en stor, tykbundet gryde og svits kyllingen ca. 3 min. Tilsæt hvidløg, ingefær og svampe, svits yderligere 2 min.
  3. Tilsæt bouillonterninger og vand, bring suppen i kog. Lad simre under låg i ca. 10 min. Tilsæt nudlerne de sidste 5 min.
  4. Skyl spinat og forårsløg. Snit forårsløg fint. Tilsæt begge dele under omrøring lige før serveringen.
  5. Servér suppen portionsvis med wasabipasta til. Pastaen røres i suppen efter smag og behag, da den er meget stærk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil og hak hvidløg fint. Skræl og riv ingefær. Rens svampene og skær i skiver.
  2. Skær kylling i små tern. Varm olie i en stor, tykbundet gryde og svits kyllingen ca. 3 min. Tilsæt hvidløg, ingefær og svampe, svits yderligere 2 min.
  3. Tilsæt bouillonterninger og vand, bring suppen i kog. Lad simre under låg i ca. 10 min. Tilsæt nudlerne de sidste 5 min.
  4. Skyl spinat og forårsløg. Snit forårsløg fint. Tilsæt begge dele under omrøring lige før serveringen.
  5. Servér suppen portionsvis med wasabipasta til. Pastaen røres i suppen efter smag og behag, da den er meget stærk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Pil og hak hvidløg fint. Skræl og riv ingefær. Rens svampene og skær i skiver.
  2. Skær kylling i små tern. Varm olie i en stor, tykbundet gryde og svits kyllingen ca. 3 min. Tilsæt hvidløg, ingefær og svampe, svits yderligere 2 min.
  3. Tilsæt bouillonterninger og vand, bring suppen i kog. Lad simre under låg i ca. 10 min. Tilsæt nudlerne de sidste 5 min.
  4. Skyl spinat og forårsløg. Snit forårsløg fint. Tilsæt begge dele under omrøring lige før serveringen.
  5. Servér suppen portionsvis med wasabipasta til. Pastaen røres i suppen efter smag og behag, da den er meget stærk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 1989 kJ (475 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 596 142 30
Kulhydrat 781 187 39
Fedt 612 146 31

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Suppe

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu