Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Wokstrimler i junglekarry

(baseret på 335 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g wokstrimler af skinkeinderlår
1 spsk fiskesauce
Sauceblanding
1 lille dåse kokosmælk light eller ½ stor
2 spsk fiskesauce
1 tsk sukker
Grøntsager
1 fed hvidløg
Frisk ingefær
100 g grønne bønner
300 g gulerødder
1 squash
1 spsk olie
2-3 tsk karrypasta
salt og peber
Frisk basilikum
Tilbehør
2 dl ris

Ingredienser

375 g wokstrimler af skinkeinderlår
1 spsk fiskesauce
Sauceblanding
1 lille dåse kokosmælk light eller ½ stor
2 spsk fiskesauce
1 tsk sukker
Grøntsager
1 fed hvidløg
Frisk ingefær
100 g grønne bønner
300 g gulerødder
1 squash
1 spsk olie
2-3 tsk karrypasta
salt og peber
Frisk basilikum
Tilbehør
2 dl ris

Ingredienser

375 g wokstrimler af skinkeinderlår
1½ spsk fiskesauce
Sauceblanding
3/4 dåse kokosmælk light
4 spsk fiskesauce
1½ tsk sukker
Grøntsager
1½ fed hvidløg / 1/2 solo hvidløg
Frisk ingefær
150 g grønne bønner
400 g gulerødder
1 squash
1½ spsk olie
3-4 tsk karrypasta
salt og peber
Frisk basilikum
Tilbehør
3 dl ris

Ingredienser

500 g wokstrimler af skinkeinderlår
1½ spsk fiskesauce
Sauceblanding
3/4 dåse kokosmælk light
4 spsk fiskesauce
1½ tsk sukker
Grøntsager
1½ fed hvidløg / 1/2 solo hvidløg
Frisk ingefær
150 g grønne bønner
400 g gulerødder
1 squash
1½ spsk olie
3-4 tsk karrypasta
salt og peber
Frisk basilikum
Tilbehør
3 dl ris

Ingredienser

500 g wokstrimler af skinkeinderlår
2 spsk fiskesauce
Sauceblanding
1 dåse kokosmælk, light
4 spsk fiskesauce 
2 tsk sukker
Grøntsager
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Frisk ingefær
200 g grønne bønner
550 g gulerødder
2 squash
2 spsk olie 
1-2 spsk karrypasta
Salt & peber
Frisk basilikum
Tilbehør
4 dl ris

Ingredienser

750 g wokstrimler af skinkeinderlår
2 spsk fiskesauce
Sauceblanding
1 dåse kokosmælk, light
4 spsk fiskesauce
2 tsk sukker
Grøntsager
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Frisk ingefær
200 g grønne bønner
550 g gulerødder
2 squash
2 spsk olie
1-2 spsk karrypasta
Salt & peber
Frisk basilikum
Tilbehør
4 dl ris

Ingredienser

800 g wokstrimler af skinkeinderlår
3 spsk fiskesauce
Sauceblanding
1½ dåse kokosmælk light 
6 spsk fiskesauce
3 tsk sukker
Grøntsager
3 fed/ 1 solo hvidløg
Frisk ingefær
300 g grønne bønner
750 g gulerødder
2 squash
1½ spsk olie
2 spsk karrypasta
salt og peber
Frisk basilikum
Tilbehør
5 dl ris

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Tilberedning:

1. Bring 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i kog i en gryde med låg. Når vandet koger tilsættes risene og koger i 12 min. under låg. Tag risene af varmen og lad dem trække under låg, til retten er færdig.
2. Vend imens kødet i en skål med 1 spsk fiskesauce og stil det i køleskabet. Rør kokosmælk, 2 spsk fiskesauce og sukker sammen i en skål til sauce.
3. Pil og hak hvidløget fint. Skræl ingefæren og riv 1 spsk fint. Skær bønnerne i små stykker. Skær gulerødderne på skrå i tynde skiver og squashen i små tern.
4. Lad olien blive godt varm på en pande ved kraftig varme. Vend hvidløg, ingefær og karrypasta i olien - op til 1 minut, så er karrypastaen ikke så stærk. Brug evt. mindre karrypasta, hvis ikke retten skal være stærk. Brun kødet på alle sider - samlet stegetid 1½ minut. Læg kødet på en tallerken.
5. Svits bønner, gulerødder og squash på panden i ca. 2 min.under omrøring ved kraftig varme. Tilsæt sauceblandingen og bring retten i kog. Lad den koge 1 minut. Smag til med salt og peber. Vend kød og basilikumblade i.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Tilberedning:

1. Bring 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i kog i en gryde med låg. Når vandet koger tilsættes risene og koger i 12 min. under låg. Tag risene af varmen og lad dem trække under låg, til retten er færdig.
2. Vend imens kødet i en skål med 1 spsk fiskesauce og stil det i køleskabet. Rør kokosmælk, 2 spsk fiskesauce og sukker sammen i en skål til sauce.
3. Pil og hak hvidløget fint. Skræl ingefæren og riv 1 spsk fint. Skær bønnerne i små stykker. Skær gulerødderne på skrå i tynde skiver og squashen i små tern.
4. Lad olien blive godt varm på en pande ved kraftig varme. Vend hvidløg, ingefær og karrypasta i olien - op til 1 minut, så er karrypastaen ikke så stærk. Brug evt. mindre karrypasta, hvis ikke retten skal være stærk. Brun kødet på alle sider - samlet stegetid 1½ minut. Læg kødet på en tallerken.
5. Svits bønner, gulerødder og squash på panden i ca. 2 min.under omrøring ved kraftig varme. Tilsæt sauceblandingen og bring retten i kog. Lad den koge 1 minut. Smag til med salt og peber. Vend kød og basilikumblade i.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde

Tilberedning:


1. Bring 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i kog i en gryde med låg. Når vandet koger tilsættes risene og koger i 12 min. under låg. Tag risene af varmen og lad dem trække under låg til retten er færdig.
2. Vend imens kødet i en skål med 1½ spsk fiskesauce og stil det i køleskabet. Rør kokosmælk, 4 spsk fiskesauce og sukker sammen i en skål til sauce.
3. Pil og hak hvidløget fint. Skræl ingefæren og riv 1½ spsk fint. Skær bønnerne i små stykker. Skær gulerødderne på skrå i tynde skiver og squashen i små tern.
4. Lad olien blive godt varm på en pande ved kraftig varme. Vend hvidløg, ingefær og karrypasta i olien - op til 1 minut, så er karrypastaen ikke så stærk. Brug evt. mindre karrypasta, hvis ikke retten skal være stærk. Brun kødet på alle sider - samlet stegetid 1½ minut. Læg kødet på en tallerken.
5. Svits bønner, gulerødder og squash på panden i ca. 2 min.under omrøring ved kraftig varme. Tilsæt sauceblandingen og bring retten i kog. Lad den koge 1 minut. Smag til med salt og peber. Vend kød og basilikumblade i.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Tilberedning:

1. Bring 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i kog i en gryde med låg. Når vandet koger tilsættes risene og koger i 12 min. under låg. Tag risene af varmen og lad dem trække under låg, til retten er færdig.
2. Vend imens kødet i en skål med 1 spsk fiskesauce og stil det i køleskabet. Rør kokosmælk, 2 spsk fiskesauce og sukker sammen i en skål til sauce.
3. Pil og hak hvidløget fint. Skræl ingefæren og riv 1 spsk fint. Skær bønnerne i små stykker. Skær gulerødderne på skrå i tynde skiver og squashen i små tern.
4. Lad olien blive godt varm på en pande ved kraftig varme. Vend hvidløg, ingefær og karrypasta i olien - op til 1 minut, så er karrypastaen ikke så stærk. Brug evt. mindre karrypasta, hvis ikke retten skal være stærk. Brun kødet på alle sider - samlet stegetid 1½ minut. Læg kødet på en tallerken.
5. Svits bønner, gulerødder og squash på panden i ca. 2 min.under omrøring ved kraftig varme. Tilsæt sauceblandingen og bring retten i kog. Lad den koge 1 minut. Smag til med salt og peber. Vend kød og basilikumblade i.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde

Tilberedning:


1. Bring 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i kog i en gryde med låg. Når vandet koger tilsættes risene og koger i 12 min. under låg. Tag risene af varmen og lad dem trække under låg til retten er færdig.
2. Vend imens kødet i en skål med 2 spsk fiskesauce og stil det i køleskabet. Rør kokosmælk, 4 spsk fiskesauce og sukker sammen i en skål til sauce.
3. Pil og hak hvidløget fint. Skræl ingefæren og riv 1 spsk fint. Skær bønnerne i små stykker. Skær gulerødderne på skrå i tynde skiver og squashen i små tern.
4. Lad olien blive godt varm på en pande ved kraftig varme. Vend hvidløg, ingefær og karrypasta i olien - op til 1 minut, så er karrypastaen ikke så stærk.. Brug evt. mindre karrypasta, hvis ikke retten skal være stærk. Brun kødet på alle sider - samlet stegetid 1½ minut. Læg kødet på en tallerken.
5. Svits bønner, gulerødder og squash på panden i ca. 2 min.under omrøring ved kraftig varme. Tilsæt sauceblandingen og bring retten i kog. Lad den koge 1 minut. Smag til med salt og peber. Vend kød og basilikumblade i.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Tilberedning:

1. Bring 7 dl vand tilsat ½ tsk salt i kog i en gryde med låg. Når vandet koger tilsættes risene og koger i 12 min. under låg. Tag risene af varmen og lad dem trække under låg, til retten er færdig.
2. Vend imens kødet i en skål med 1 spsk fiskesauce og stil det i køleskabet. Rør kokosmælk, 2 spsk fiskesauce og sukker sammen i en skål til sauce.
3. Pil og hak hvidløget fint. Skræl ingefæren og riv 1 spsk fint. Skær bønnerne i små stykker. Skær gulerødderne på skrå i tynde skiver og squashen i små tern.
4. Lad olien blive godt varm på en pande ved kraftig varme. Vend hvidløg, ingefær og karrypasta i olien - op til 1 minut, så er karrypastaen ikke så stærk. Brug evt. mindre karrypasta, hvis ikke retten skal være stærk. Brun kødet på alle sider - samlet stegetid 1½ minut. Læg kødet på en tallerken.
5. Svits bønner, gulerødder og squash på panden i ca. 2 min.under omrøring ved kraftig varme. Tilsæt sauceblandingen og bring retten i kog. Lad den koge 1 minut. Smag til med salt og peber. Vend kød og basilikumblade i.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde

Tilberedning:

1. Bring 8 dl vand tilsat 1½ tsk salt i kog i en gryde med låg. Når vandet koger tilsættes risene og koger i 12 min. under låg. Tag risene af varmen og lad dem trække under låg, til retten er færdig.
2. Vend imens kødet i en skål med 1 spsk fiskesauce og stil det i køleskabet. Rør kokosmælk, 6 spsk fiskesauce og sukker sammen i en skål til sauce.
3. Pil og hak hvidløget fint. Skræl ingefæren og riv 2 spsk fint. Skær bønnerne i små stykker. Skær gulerødderne på skrå i tynde skiver og squashen i små tern.
4. Lad olien blive godt varm på en pande ved kraftig varme. Vend hvidløg, ingefær og karrypasta i olien - op til 1 minut, så er karrypastaen ikke så stærk. Brug evt. mindre karrypasta, hvis ikke retten skal være stærk. Brun kødet på alle sider - samlet stegetid 1½ minut. Læg kødet på en tallerken.
5. Svits bønner, gulerødder og squash på panden i ca. 2 min.under omrøring ved kraftig varme. Tilsæt sauceblandingen og bring retten i kog. Lad den koge 1 minut. Smag til med salt og peber. Vend kød og basilikumblade i.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2426 kJ (580 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 631 151 26
Kulhydrat 1116 267 46
Fedt 679 162 28

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Wok-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu