Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Koteletter med rabarberkompot — stegt squash og purløgskartofler

(baseret på 80 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 svinekoteletter 
Salt og peber
Olie 
200 g rabarber
80 g sukker 
½ tsk kanel
½ kg kartofler 
Purløg
½ squash






Ingredienser

3 svinekoteletter
Salt og peber
Olie
200 g rabarber
80 g sukker
½ tsk kanel
½ kg kartofler
Purløg
½ squash






Ingredienser

3 svinekoteletter 
Salt og peber
Olie
300 g rabarber
120 g sukker
½-1 tsk kanel
750 g kartofler
Purløg
3/4 squash






Ingredienser

4 svinekoteletter
Salt og peber
Olie
300 g rabarber
120 g sukker
½-1 tsk kanel
750 g kartofler
Purløg
3/4 squash






Ingredienser

4 svinekoteletter
Salt og peber
Olie 
400 g rabarber
160 g sukker
1 tsk kanel
1 kg kartofler
Purløg
1 squash






Ingredienser

6 svinekoteletter
Salt og peber
Olie
400 g rabarber
160 g sukker
1 tsk kanel
1 kg kartofler
Purløg
1 squash






Ingredienser

6 svinekoteletter 
Salt og peber
Olie 
600 g rabarber
200 g sukker 
1½ tsk kanel
1½ kg kartofler 
Purløg
1½ squash






Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl rabarber. Snit i 2-3 cm lange stykker. Kom i en gryde med det vand, der hænger ved. Tilsæt sukker og kanel og varm op under låg. Tilsæt om nødvendigt ekstra vand. Sluk for gryden, og lad rabarberne trække under låg.
  2. Del kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand under låg ca. 10 min. Hæld vandet fra, bland klippet purløg i kartoflerne. 
  3. Skyl og tør squash, skær i 1 cm skiver. Steg i lidt olie på en varm pande ved høj varme 2 min. på hver side. De skal brune let. Læg på en tallerken, krydr med salt og peber og dæk til. Rengør ikke panden, brug den til kødet
  4. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på panden ved god varme. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 min. på hver side, til de er netop gennemstegte.
  5. Servér koteletterne med rabarberkompot, grillet squash og purløgskartofler.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl rabarber. Snit i 2-3 cm lange stykker. Kom i en gryde med det vand, der hænger ved. Tilsæt sukker og kanel og varm op under låg. Tilsæt om nødvendigt ekstra vand. Sluk for gryden, og lad rabarberne trække under låg.
  2. Del kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand under låg ca. 10 min. Hæld vandet fra, bland klippet purløg i kartoflerne.
  3. Skyl og tør squash, skær i 1 cm skiver. Steg i lidt olie på en varm pande ved høj varme 2 min. på hver side. De skal brune let. Læg på en tallerken, krydr med salt og peber og dæk til. Rengør ikke panden, brug den til kødet
  4. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på panden ved god varme. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 min. på hver side, til de er netop gennemstegte.
  5. Servér koteletterne med rabarberkompot, grillet squash og purløgskartofler.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl rabarber. Snit i 2-3 cm lange stykker. Kom i en gryde med det vand, der hænger ved. Tilsæt sukker og kanel og varm op under låg. Tilsæt om nødvendigt ekstra vand. Sluk for gryden, og lad rabarberne trække under låg.
  2. Del kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand under låg ca. 10 min. Hæld vandet fra, bland klippet purløg i kartoflerne.
  3. Skyl og tør squash, skær i 1 cm skiver. Steg i lidt olie på en varm pande ved høj varme 2 min. på hver side. De skal brune let. Læg på en tallerken, krydr med salt og peber og dæk til. Rengør ikke panden, brug den til kødet.
  4. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på panden ved god varme. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 min. på hver side, til de er netop gennemstegte.
  5. Servér koteletterne med rabarberkompot, grillet squash og purløgskartofler.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl rabarber. Snit i 2-3 cm lange stykker. Kom i en gryde med det vand, der hænger ved. Tilsæt sukker og kanel og varm op under låg. Tilsæt om nødvendigt ekstra vand. Sluk for gryden, og lad rabarberne trække under låg.
  2. Del kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand under låg ca. 10 min. Hæld vandet fra, bland klippet purløg i kartoflerne.
  3. Skyl og tør squash, skær i 1 cm skiver. Steg i lidt olie på en varm pande ved høj varme 2 min. på hver side. De skal brune let. Læg på en tallerken, krydr med salt og peber og dæk til. Rengør ikke panden, brug den til kødet.
  4. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på panden ved god varme. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 min. på hver side, til de er netop gennemstegte.
  5. Servér koteletterne med rabarberkompot, grillet squash og purløgskartofler.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl rabarber. Snit i 2-3 cm lange stykker. Kom i en gryde med det vand, der hænger ved. Tilsæt sukker og kanel og varm op under låg. Tilsæt om nødvendigt ekstra vand. Sluk for gryden, og lad rabarberne trække under låg.
  2. Del kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand under låg ca. 10 min. Hæld vandet fra, bland klippet purløg i kartoflerne.
  3. Skyl og tør squash, skær i 1 cm skiver. Steg i lidt olie på en varm pande ved høj varme 2 min. på hver side. De skal brune let. Læg på en tallerken, krydr med salt og peber og dæk til. Rengør ikke panden, brug den til kødet.
  4. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på panden ved god varme. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 min. på hver side, til de er netop gennemstegte.
  5. Servér koteletterne med rabarberkompot, grillet squash og purløgskartofler.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl rabarber. Snit i 2-3 cm lange stykker. Kom i en gryde med det vand, der hænger ved. Tilsæt sukker og kanel og varm op under låg. Tilsæt om nødvendigt ekstra vand. Sluk for gryden, og lad rabarberne trække under låg.
  2. Del kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand under låg ca. 10 min. Hæld vandet fra, bland klippet purløg i kartoflerne.
  3. Skyl og tør squash, skær i 1 cm skiver. Steg i lidt olie på en varm pande ved høj varme 2 min. på hver side. De skal brune let. Læg på en tallerken, krydr med salt og peber og dæk til. Rengør ikke panden, brug den til kødet.
  4. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på panden ved god varme. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 min. på hver side, til de er netop gennemstegte.
  5. Servér koteletterne med rabarberkompot, grillet squash og purløgskartofler.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl rabarber. Snit i 2-3 cm lange stykker. Kom i en gryde med det vand, der hænger ved. Tilsæt sukker og kanel og varm op under låg. Tilsæt om nødvendigt ekstra vand. Sluk for gryden, og lad rabarberne trække under låg.
  2. Del kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand under låg ca. 10 min. Hæld vandet fra, bland klippet purløg i kartoflerne.
  3. Skyl og tør squash, skær i 1 cm skiver. Steg i lidt olie på en varm pande ved høj varme 2 min. på hver side. De skal brune let. Læg på en tallerken, krydr med salt og peber og dæk til. Rengør ikke panden, brug den til kødet.
  4. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på panden ved god varme. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 min. på hver side, til de er netop gennemstegte.
  5. Servér koteletterne med rabarberkompot, grillet squash og purløgskartofler.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 1995 kJ (477 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 519 124 26
Kulhydrat 1017 243 51
Fedt 459 110 23

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu