Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Grillede thai-burgere — med ananas-relish

(baseret på 304 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket svinekød
1 tsk karrypasta 
1 spsk vand
1 forårsløg
Mynte 
Salt og peber
Olie
1/4-½ spidskål
½ spsk peanuts
50 g bønnespirer
2 burgerboller
Relish
½ ananas
Mynte 
½ forårsløg
½ tsk limesaft
Dressing
1 spsk limesaft
1/4 tsk karrypasta
½ tsk sesamolie

Ingredienser

450 g hakket svinekød
1 tsk karrypasta
1 spsk vand
1 forårsløg
Mynte
Salt og peber
Olie
1/4-½ spidskål
½ spsk peanuts
50 g bønnespirer
2 burgerboller
Relish
½ ananas
Mynte
½ forårsløg
½ tsk limesaft
Dressing
1 spsk limesaft
1/4 tsk karrypasta
½ tsk sesamolie

Ingredienser

450 g hakket svinekød
1½ tsk karrypasta
1 spsk vand
1½ forårsløg
Mynte
Salt og peber
Olie
½ spidskål
3/4 spsk peanuts
75 g bønnespirer
3 burgerboller
Relish
3/4 ananas
Mynte
1 forårsløg
3/4 tsk limesaft
Dressing
1½ spsk limesaft
1/4 tsk karrypasta
3/4 tsk sesamolie

Ingredienser

600 g hakket svinekød
1½ tsk karrypasta
1 spsk vand
1½ forårsløg
Mynte
Salt og peber
Olie
½ spidskål
3/4 spsk peanuts
75 g bønnespirer
3 burgerboller
Relish
3/4 ananas
Mynte
1 forårsløg
3/4 tsk limesaft
Dressing
1½ spsk limesaft
1/4 tsk karrypasta
3/4 tsk sesamolie

Ingredienser

600 g hakket svinekød
2 tsk karrypasta
1 spsk vand
2 forårsløg
Mynte
Salt og peber
Olie
½ spidskål
1 spsk peanuts
100 g bønnespirer
4 burgerboller
Relish
1 ananas
Mynte
1 forårsløg
1 tsk limesaft
Dressing
2 spsk limesaft
½ tsk karrypasta
2 tsk sesamolie

Ingredienser

900 g hakket svinekød
2 tsk karrypasta
1 spsk vand
2 forårsløg
Mynte
Salt og peber
Olie
½ spidskål
1 spsk peanuts
100 g bønnespirer
4 burgerboller
Relish
1 ananas
Mynte
1 forårsløg
1 tsk limesaft
Dressing
2 spsk limesaft
½ tsk karrypasta
2 tsk sesamolie

Ingredienser

900 g hakket svinekød
3 tsk karrypasta
1 spsk vand
3 forårsløg
Mynte
Salt og peber
Olie
1 spidskål
1½ spsk peanuts
150 g bønnespirer
6 burgerboller
Relish
1 ananas
Mynte
2 forårsløg
1½ tsk limesaft
Dressing
3 spsk limesaft
½ tsk karrypasta
3 tsk sesamolie

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grillen. Hak forårsløg og mynte fint.
  2. Pisk karrypasta med vand. Rør kødet med karrypasta, forårsløg , mynte (gem halvdelen til relish) og salt. Form farsen til 2 bøffer. Pensl med olie.
  3. Hak ananas groft. Bland ananas, mynte, forårsløg og limesaft til relish.
  4. Snit spidskål fint. Hak peanuts groft. Bland spidskål, peanuts og bønnespirer.
  5. Pisk limesaft, karrypasta og sesamolie til dressing. Smag til med salt og peber, vend i salaten.
  6.  Grill bøfferne ca. 4 min. på hver side. Lun brødet på grillen og servér med bøffer og relish.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grillen. Hak forårsløg og mynte fint.
  2. Pisk karrypasta med vand. Rør kødet med karrypasta, forårsløg , mynte (gem halvdelen til relish) og salt. Form farsen til 2 bøffer. Pensl med olie.
  3. Hak ananas groft. Bland ananas, mynte, forårsløg og limesaft til relish.
  4. Snit spidskål fint. Hak peanuts groft. Bland spidskål, peanuts og bønnespirer.
  5. Pisk limesaft, karrypasta og sesamolie til dressing. Smag til med salt og peber, vend i salaten.
  6. Grill bøfferne ca. 4 min. på hver side. Lun brødet på grillen og servér med bøffer og relish.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grillen. Hak forårsløg og mynte fint.
  2. Pisk karrypasta med vand. Rør kødet med karrypasta, forårsløg , mynte (gem halvdelen til relish) og salt. Form farsen til 3 bøffer. Pensl med olie.
  3. Hak ananas groft. Bland ananas, mynte, forårsløg og limesaft til relish.
  4. Snit spidskål fint. Hak peanuts groft. Bland spidskål, peanuts og bønnespirer.
  5. Pisk limesaft, karrypasta og sesamolie til dressing. Smag til med salt og peber, vend i salaten.
  6. Grill bøfferne ca. 4 min. på hver side. Lun brødet på grillen og servér med bøffer og relish.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grillen. Hak forårsløg og mynte fint.
  2. Pisk karrypasta med vand. Rør kødet med karrypasta, forårsløg , mynte (gem halvdelen til relish) og salt. Form farsen til 3 bøffer. Pensl med olie.
  3. Hak ananas groft. Bland ananas, mynte, forårsløg og limesaft til relish.
  4. Snit spidskål fint. Hak peanuts groft. Bland spidskål, peanuts og bønnespirer.
  5. Pisk limesaft, karrypasta og sesamolie til dressing. Smag til med salt og peber, vend i salaten.
  6. Grill bøfferne ca. 4 min. på hver side. Lun brødet på grillen og servér med bøffer og relish.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grillen. Hak forårsløg og mynte fint.
  2. Pisk karrypasta med vand. Rør kødet med karrypasta, forårsløg , mynte (gem halvdelen til relish) og salt. Form farsen til 4 bøffer. Pensl med olie.
  3. Hak ananas groft. Bland ananas, mynte, forårsløg og limesaft til relish.
  4. Snit spidskål fint. Hak peanuts groft. Bland spidskål, peanuts og bønnespirer.
  5. Pisk limesaft, karrypasta og sesamolie til dressing. Smag til med salt og peber, vend i salaten.
  6. Grill bøfferne ca. 4 min. på hver side. Lun brødet på grillen og servér med bøffer og relish.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grillen. Hak forårsløg og mynte fint.
  2. Pisk karrypasta med vand. Rør kødet med karrypasta, forårsløg , mynte (gem halvdelen til relish) og salt. Form farsen til 4 bøffer. Pensl med olie.
  3. Hak ananas groft. Bland ananas, mynte, forårsløg og limesaft til relish.
  4. Snit spidskål fint. Hak peanuts groft. Bland spidskål, peanuts og bønnespirer.
  5. Pisk limesaft, karrypasta og sesamolie til dressing. Smag til med salt og peber, vend i salaten.
  6. Grill bøfferne ca. 4 min. på hver side. Lun brødet på grillen og servér med bøffer og relish.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grillen. Hak forårsløg og mynte fint.
  2. Pisk karrypasta med vand. Rør kødet med karrypasta, forårsløg , mynte (gem halvdelen til relish) og salt. Form farsen til 6 bøffer. Pensl med olie.
  3. Hak ananas groft. Bland ananas, mynte, forårsløg og limesaft til relish.
  4. Snit spidskål fint. Hak peanuts groft. Bland spidskål, peanuts og bønnespirer.
  5. Pisk limesaft, karrypasta og sesamolie til dressing. Smag til med salt og peber, vend i salaten.
  6. Grill bøfferne ca. 4 min. på hver side. Lun brødet på grillen og servér med bøffer og relish.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2161 kJ (516 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 605 145 28
Kulhydrat 994 238 46
Fedt 562 134 26

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Burger Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu