Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Köfte med lun courgettesalat

(baseret på 400 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket oksekød
1/3 solo hvidløg
1 tsk spidskommen
1 skalotteløg
1 spsk olie
Salt og peber
175 g grov bulgur
4 dl vand
½ tsk salt
Courgettesalat
1 courgette/squash
½-1 spsk olie
1 solo hvidløg
2 stængler bladselleri
2 tomater
1 tsk paprika
½ spsk balsamicoeddike
Salt og peber
2 tyrkiske fladbrød

Ingredienser

450 g hakket oksekød
1/3 solo hvidløg
1 tsk spidskommen
1 skalotteløg
1 spsk olie
Salt og peber
175 g grov bulgur
4 dl vand
½ tsk salt
Courgettesalat
1 courgette/squash
½-1 spsk olie
1 solo hvidløg
2 stængler bladselleri
2 tomater
1 tsk paprika
½ spsk balsamicoeddike
Salt og peber
2 tyrkiske fladbrød

Ingredienser

450 g hakket oksekød
2/3 solo hvidløg
1½ tsk spidskommen
1 skalotteløg
1½ spsk olie
Salt og peber
225 g grov bulgur
6 dl vand
½ tsk salt
Courgettesalat
1 courgette/squash
1-1½ spsk olie
1 1/3 solo hvidløg
3 stængler bladselleri
3 tomater
1½ tsk paprika
3/4 spsk balsamicoeddike
Salt og peber
3 tyrkiske fladbrød

Ingredienser

600 g hakket oksekød
2/3 solo hvidløg
1½ tsk spidskommen
1 skalotteløg
1½ spsk olie
Salt og peber
225 g grov bulgur
6 dl vand
½ tsk salt
Courgettesalat
1 courgette/squash
1-1½ spsk olie
1 1/3 solo hvidløg
3 stængler bladselleri
3 tomater
1½ tsk paprika
3/4 spsk balsamicoeddike
Salt og peber
3 tyrkiske fladbrød

Ingredienser

600 g hakket oksekød
2/3 solo hvidløg
2 tsk spidskommen
2 skalotteløg
2 spsk olie
Salt og peber
350 g grov bulgur
8 dl vand
1 tsk salt
Courgettesalat
2 courgetter/squash
1 spsk olie
2 solo hvidløg
4 stængler bladselleri
4 tomater
2 tsk paprika
1 spsk balsamicoeddike
Salt og peber
4 tyrkiske fladbrød 

Ingredienser

900 g hakket oksekød
2/3 solo hvidløg
2 tsk spidskommen
2 skalotteløg
2 spsk olie
Salt og peber
350 g grov bulgur
8 dl vand
1 tsk salt
Courgettesalat
2 courgetter/squash
1 spsk olie
2 solo hvidløg
4 stængler bladselleri
4 tomater
2 tsk paprika
1 spsk balsamicoeddike
Salt og peber
4 tyrkiske fladbrød

Ingredienser

900 g hakket oksekød
1 solo hvidløg
3 tsk spidskommen
3 skalotteløg
3 spsk olie
Salt og peber
350 g grov bulgur
1 l. vand
1 tsk salt
Courgettesalat
3 courgette/squash
3 spsk olie
3 solo hvidløg
6 stængler bladselleri
6 tomater
3 tsk paprika
1½ spsk balsamicoeddike
Salt og peber
6 tyrkiske fladbrød

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog bulgur 10 min. under låg i letsaltet vand. Sluk for varmen og lad bulguren trække til resten af retten er færdig.
  2. Pil og pres hvidløg til kødet, Pil læg og riv eller hak det fint.
  3. Rør oksekød med hvidløg, spidskommen, løg, salt og peber. Form 4 aflange kødruller, steg dem på panden i olie i 10-12 min (vend dem ofte).
  4. Skær squash i grove tern. Pil hvidløg, knus med den brede side af knivbladet og pres ned med håndroden. Skyl tomat, skær i både. Skyl selleri, skær i skrå skiver.
  5. Rist squash ca. 2 min. på panden i olie. Tilsæt hvidløg og selleri, rist det med yderligere 2 min. Tilsæt tomater og steg videre til tomaterne er let bløde. Krydr med paprika og balsamico, smag til med salt og peber. Kom den lune courgettesalat i en skål eller på et fad.
  6. Varm evt. brødene på brødristeren. Spis kødrullerne med den lune courgettesalat, bulgur og brød.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog bulgur 10 min. under låg i letsaltet vand. Sluk for varmen og lad bulguren trække til resten af retten er færdig.
  2. Pil og pres hvidløg til kødet, Pil læg og riv eller hak det fint.
  3. Rør oksekød med hvidløg, spidskommen, løg, salt og peber. Form 4 aflange kødruller, steg dem på panden i olie i 10-12 min (vend dem ofte).
  4. Skær squash i grove tern. Pil hvidløg, knus med den brede side af knivbladet og pres ned med håndroden. Skyl tomat, skær i både. Skyl selleri, skær i skrå skiver.
  5. Rist squash ca. 2 min. på panden i olie. Tilsæt hvidløg og selleri, rist det med yderligere 2 min. Tilsæt tomater og steg videre til tomaterne er let bløde. Krydr med paprika og balsamico, smag til med salt og peber. Kom den lune courgettesalat i en skål eller på et fad.
  6. Varm evt. brødene på brødristeren. Spis kødrullerne med den lune courgettesalat, bulgur og brød.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog bulgur 10 min. under låg i letsaltet vand. Sluk for varmen og lad bulguren trække til resten af retten er færdig.
  2. Pil og pres hvidløg til kødet, Pil læg og riv eller hak det fint.
  3. Rør oksekød med hvidløg, spidskommen, løg, salt og peber. Form 6 aflange kødruller, steg dem på panden i olie i 10-12 min (vend dem ofte).
  4. Skær squash i grove tern. Pil hvidløg, knus med den brede side af knivbladet og pres ned med håndroden. Skyl tomat, skær i både. Skyl selleri, skær i skrå skiver.
  5. Rist squash ca. 2 min. på panden i olie. Tilsæt hvidløg og selleri, rist det med yderligere 2 min. Tilsæt tomater og steg videre til tomaterne er let bløde. Krydr med paprika og balsamico, smag til med salt og peber. Kom den lune courgettesalat i en skål eller på et fad.
  6. Varm evt. brødene på brødristeren. Spis kødrullerne med den lune courgettesalat, bulgur og brød.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog bulgur 10 min. under låg i letsaltet vand. Sluk for varmen og lad bulguren trække til resten af retten er færdig.
  2. Pil og pres hvidløg til kødet, Pil læg og riv eller hak det fint.
  3. Rør oksekød med hvidløg, spidskommen, løg, salt og peber. Form 6 aflange kødruller, steg dem på panden i olie i 10-12 min (vend dem ofte).
  4. Skær squash i grove tern. Pil hvidløg, knus med den brede side af knivbladet og pres ned med håndroden. Skyl tomat, skær i både. Skyl selleri, skær i skrå skiver.
  5. Rist squash ca. 2 min. på panden i olie. Tilsæt hvidløg og selleri, rist det med yderligere 2 min. Tilsæt tomater og steg videre til tomaterne er let bløde. Krydr med paprika og balsamico, smag til med salt og peber. Kom den lune courgettesalat i en skål eller på et fad.
  6. Varm evt. brødene på brødristeren. Spis kødrullerne med den lune courgettesalat, bulgur og brød.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog bulgur 10 min. under låg i letsaltet vand. Sluk for varmen og lad bulguren trække til resten af retten er færdig.
  2. Pil og pres hvidløg til kødet, Pil læg og riv eller hak det fint.
  3. Rør oksekød med hvidløg, spidskommen, løg, salt og peber. Form 8 aflange kødruller, steg dem på panden i olie i 10-12 min (vend dem ofte).
  4. Skær squash i grove tern. Pil hvidløg, knus med den brede side af knivbladet og pres ned med håndroden. Skyl tomat, skær i både. Skyl selleri, skær i skrå skiver.
  5. Rist squash ca. 2 min. på panden i olie. Tilsæt hvidløg og selleri, rist det med yderligere 2 min. Tilsæt tomater og steg videre til tomaterne er let bløde. Krydr med paprika og balsamico, smag til med salt og peber. Kom den lune courgettesalat i en skål eller på et fad.
  6. Varm evt. brødene på brødristeren. Spis kødrullerne med den lune courgettesalat, bulgur og brød.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog bulgur 10 min. under låg i letsaltet vand. Sluk for varmen og lad bulguren trække til resten af retten er færdig.
  2. Pil og pres hvidløg til kødet, Pil læg og riv eller hak det fint.
  3. Rør oksekød med hvidløg, spidskommen, løg, salt og peber. Form 8 aflange kødruller, steg dem på panden i olie i 10-12 min (vend dem ofte).
  4. Skær squash i grove tern. Pil hvidløg, knus med den brede side af knivbladet og pres ned med håndroden. Skyl tomat, skær i både. Skyl selleri, skær i skrå skiver.
  5. Rist squash ca. 2 min. på panden i olie. Tilsæt hvidløg og selleri, rist det med yderligere 2 min. Tilsæt tomater og steg videre til tomaterne er let bløde. Krydr med paprika og balsamico, smag til med salt og peber. Kom den lune courgettesalat i en skål eller på et fad.
  6. Varm evt. brødene på brødristeren. Spis kødrullerne med den lune courgettesalat, bulgur og brød.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog bulgur 10 min. under låg i letsaltet vand. Sluk for varmen og lad bulguren trække til resten af retten er færdig.
  2. Pil og pres hvidløg til kødet, Pil læg og riv eller hak det fint.
  3. Rør oksekød med hvidløg, spidskommen, løg, salt og peber. Form 12 aflange kødruller, steg dem på panden i olie i 10-12 min (vend dem ofte).
  4. Skær squash i grove tern. Pil hvidløg, knus med den brede side af knivbladet og pres ned med håndroden. Skyl tomat, skær i både. Skyl selleri, skær i skrå skiver.
  5. Rist squash ca. 2 min. på panden i olie. Tilsæt hvidløg og selleri, rist det med yderligere 2 min. Tilsæt tomater og steg videre til tomaterne er let bløde. Krydr med paprika og balsamico, smag til med salt og peber. Kom den lune courgettesalat i en skål eller på et fad.
  6. Varm evt. brødene på brødristeren. Spis kødrullerne med den lune courgettesalat, bulgur og brød.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3751 kJ (897 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 675 161 18
Kulhydrat 1988 475 53
Fedt 1088 260 29

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Frikadeller Hovedretter Hverdagsmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu