Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Kalkunspyd med tandoori — og ris pilaf

(baseret på 258 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kalkun i tern
4 træspyd
Olie
½-1 løg
200 g basmati ris
4 dl vand
1 tsk salt
50 g rosiner
Salat
Marinade
1 spsk tandoori pasta
1 spsk olie
1 tsk sukker
½ tsk salt

Ingredienser

450 g kalkun i tern
4 træspyd
Olie
½-1 løg
200 g basmati ris
4 dl vand
1 tsk salt
50 g rosiner
Salat
Marinade
1 spsk tandoori pasta
1 spsk olie
1 tsk sukker
½ tsk salt

Ingredienser

450 g kalkun i tern
6 træspyd
Olie
1 løg
300 g basmati ris
6 dl vand
1½ tsk salt
75 g rosiner
Salat
Marinade
1½ spsk tandoori pasta
1½ spsk olie
1½ tsk sukker
½ tsk salt

Ingredienser

600 g kalkun i tern
6 træspyd
Olie
1 løg
300 g basmati ris
6 dl vand
1½ tsk salt
75 g rosiner
Salat
Marinade
1½ spsk tandoori pasta
1½ spsk olie
1½ tsk sukker
½ tsk salt

Ingredienser

600 g kalkun i tern
8 træspyd
Olie
1½ løg 
400 g basmati ris
8 dl vand
2 tsk salt
100 g rosiner
Salat
Marinade
2 spsk tandoori pasta
2 spsk olie
1 tsk sukker
1 tsk salt

Ingredienser

900 g kalkun i tern
8 træspyd
Olie
1½ løg
400 g basmati ris
8 dl vand
2 tsk salt
100 g rosiner
Salat
Marinade
2 spsk tandoori pasta
2 spsk olie
1 tsk sukker
1 tsk salt

Ingredienser

900 g kalkun i tern
12 træspyd
Olie
2 løg 
500 g basmati ris
1,2 ltr vand
2 tsk salt
150 g rosiner
Salat
Marinade
2½ spsk tandoori pasta
3 spsk olie
2 tsk sukker
1½ tsk salt

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak løg fint. Steg i olie i en gryde ca. 4 min. over middelhøj varme. Kom risene i, steg med 1 min. Tilsæt vand, salt og rosiner, bring i kog, rør rundt og lad det koge ca. 10 min. under låg. Lad stå under låg ca. 8 min. og trække.
  2. Sæt kødet på spyd. Steg på en pande med olie over høj varme 1 min. på begge sider.
  3. Pisk marinaden sammen. Skru ned for varmen og kom det på panden med spyddene. Vend spyddene rundt i ca. 2 min.
  4. Skær salat i tynde strimler. Vend i risene lige inden servering og server med spyddene.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak løg fint. Steg i olie i en gryde ca. 4 min. over middelhøj varme. Kom risene i, steg med 1 min. Tilsæt vand, salt og rosiner, bring i kog, rør rundt og lad det koge ca. 10 min. under låg. Lad stå under låg ca. 8 min. og trække.
  2. Sæt kødet på spyd. Steg på en pande med olie over høj varme 1 min. på begge sider.
  3. Pisk marinaden sammen. Skru ned for varmen og kom det på panden med spyddene. Vend spyddene rundt i ca. 2 min.
  4. Skær salat i tynde strimler. Vend i risene lige inden servering og server med spyddene.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak løg fint. Steg i olie i en gryde ca. 4 min. over middelhøj varme. Kom risene i, steg med 1 min. Tilsæt vand, salt og rosiner, bring i kog, rør rundt og lad det koge ca. 10 min. under låg. Lad stå under låg ca. 8 min. og trække.
  2. Sæt kødet på spyd. Steg på en pande med olie over høj varme 1 min. på begge sider.
  3. Pisk marinaden sammen. Skru ned for varmen og kom det på panden med spyddene. Vend spyddene rundt i ca. 2 min.
  4. Skær salat i tynde strimler. Vend i risene lige inden servering og server med spyddene.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak løg fint. Steg i olie i en gryde ca. 4 min. over middelhøj varme. Kom risene i, steg med 1 min. Tilsæt vand, salt og rosiner, bring i kog, rør rundt og lad det koge ca. 10 min. under låg. Lad stå under låg ca. 8 min. og trække.
  2. Sæt kødet på spyd. Steg på en pande med olie over høj varme 1 min. på begge sider.
  3. Pisk marinaden sammen. Skru ned for varmen og kom det på panden med spyddene. Vend spyddene rundt i ca. 2 min.
  4. Skær salat i tynde strimler. Vend i risene lige inden servering og server med spyddene.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak løg fint. Steg i olie i en gryde ca. 4 min. over middelhøj varme. Kom risene i, steg med 1 min. Tilsæt vand, salt og rosiner, bring i kog, rør rundt og lad det koge ca. 10 min. under låg. Lad stå under låg ca. 8 min. og trække.
  2. Sæt kødet på spyd. Steg på en pande med olie over høj varme 1 min. på begge sider.
  3. Pisk marinaden sammen. Skru ned for varmen og kom det på panden med spyddene. Vend spyddene rundt i ca. 2 min.
  4. Skær salat i tynde strimler. Vend i risene lige inden servering og server med spyddene.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak løg fint. Steg i olie i en gryde ca. 4 min. over middelhøj varme. Kom risene i, steg med 1 min. Tilsæt vand, salt og rosiner, bring i kog, rør rundt og lad det koge ca. 10 min. under låg. Lad stå under låg ca. 8 min. og trække.
  2. Sæt kødet på spyd. Steg på en pande med olie over høj varme 1 min. på begge sider.
  3. Pisk marinaden sammen. Skru ned for varmen og kom det på panden med spyddene. Vend spyddene rundt i ca. 2 min.
  4. Skær salat i tynde strimler. Vend i risene lige inden servering og server med spyddene.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Hak løg fint. Steg i olie i en gryde ca. 4 min. over middelhøj varme. Kom risene i, steg med 1 min. Tilsæt vand, salt og rosiner, bring i kog, rør rundt og lad det koge ca. 10 min. under låg. Lad stå under låg ca. 8 min. og trække.
  2. Sæt kødet på spyd. Steg på en pande med olie over høj varme 1 min. på begge sider.
  3. Pisk marinaden sammen. Skru ned for varmen og kom det på panden med spyddene. Vend spyddene rundt i ca. 2 min.
  4. Skær salat i tynde strimler. Vend i risene lige inden servering og server med spyddene.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3380 kJ (808 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 710 170 21
Kulhydrat 1690 404 50
Fedt 980 234 29

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kalkun

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu