Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Tortillas fyldt med skinke — spinat og hytteost

(baseret på 119 kunders bedømmelse)

Ingredienser

6 tortillas
150 g kogt skinke
100 g hytteost
½ rødløg
2 porrer
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Olie
100 g spinat
½ tsk muskatnød
Salt og peber

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Ingredienser

6 tortillas
250 g kogt skinke
100 g hytteost
½ rødløg
2 porrer
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Olie
100 g spinat
½ tsk muskatnød
Salt og peber


 

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden. 

Ingredienser

8 tortillas
250 g kogt skinke
150 g hytteost
1 rødløg
3 porrer
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
Olie
150 g spinat
1 tsk muskatnød
Salt og peber

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden. 

Ingredienser

8 tortillas
350 g kogt skinke
150 g hytteost
1 rødløg
3 porrer
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
Olie
150 g spinat
1 tsk muskatnød
Salt og peber

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden. 

Ingredienser

12 tortillas
350 g kogt skinke
200 g hytteost
1 rødløg
4 porrer
4 fed hvidløg /  1  1/3 solo hvidløg
Olie
200 g spinat
1 tsk muskatnød
Salt og peber

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden. 

Ingredienser

12 tortillas
500 g kogt skinke
200 g hytteost
1 rødløg
4 porrer
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo hvidløg
Olie
200 g spinat
1 tsk muskatnød
Salt og peber

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden. 

Ingredienser

18 tortillas
500 g kogt skinke
300 g hytteost
1½ rødløg
6 porrer
5 fed hvidløg / 1½ solo hvidløg
Olie
300 g spinat
1½ tsk muskatnød
Salt og peber

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden. 

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Pil løg, skær i tynde både. Pil hvidløg, skær i meget tynde skiver. Skyl og snit porre. Skyl spinat.
  2. Varm tortillas 2 min i mikroovn eller ca. 8 min. i almindelig ovn ved 200 grader, indpakket i stanniol (OBS stanniol må ikke bruges i mikroovnen).
  3. Steg løg, porre og hvidløg på panden i olie over svag til jævn varme i ca. 4 min. Kom spinat og skinke ved. Lad det falde sammen, krydr med muskatnød, salt og peber.
  4. Fordel spinatfyldet og hytteost på tortillas, rul sammen og servér.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Pil løg, skær i tynde både. Pil hvidløg, skær i meget tynde skiver. Skyl og snit porre. Skyl spinat.
  2. Varm tortillas 2 min i mikroovn eller ca. 8 min. i almindelig ovn ved 200 grader, indpakket i stanniol (OBS stanniol må ikke bruges i mikroovnen).
  3. Steg løg, porre og hvidløg på panden i olie over svag til jævn varme i ca. 4 min. Kom spinat og skinke ved. Lad det falde sammen, krydr med muskatnød, salt og peber.
  4. Fordel spinatfyldet og hytteost på tortillas, rul sammen og servér.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Pil løg, skær i tynde både. Pil hvidløg, skær i meget tynde skiver. Skyl og snit porre. Skyl spinat.
  2. Varm tortillas 2 min i mikroovn eller ca. 8 min. i almindelig ovn ved 200 grader, indpakket i stanniol (OBS stanniol må ikke bruges i mikroovnen).
  3. Steg løg, porre og hvidløg på panden i olie over svag til jævn varme i ca. 4 min. Kom spinat og skinke ved. Lad det falde sammen, krydr med muskatnød, salt og peber.
  4. Fordel spinatfyldet og hytteost på tortillas, rul sammen og servér.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Pil løg, skær i tynde både. Pil hvidløg, skær i meget tynde skiver. Skyl og snit porre. Skyl spinat.
  2. Varm tortillas 2 min i mikroovn eller ca. 8 min. i almindelig ovn ved 200 grader, indpakket i stanniol (OBS stanniol må ikke bruges i mikroovnen).
  3. Steg løg, porre og hvidløg på panden i olie over svag til jævn varme i ca. 4 min. Kom spinat og skinke ved. Lad det falde sammen, krydr med muskatnød, salt og peber.
  4. Fordel spinatfyldet og hytteost på tortillas, rul sammen og servér.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Pil løg, skær i tynde både. Pil hvidløg, skær i meget tynde skiver. Skyl og snit porre. Skyl spinat.
  2. Varm tortillas 2 min i mikroovn eller ca. 8 min. i almindelig ovn ved 200 grader, indpakket i stanniol (OBS stanniol må ikke bruges i mikroovnen).
  3. Steg løg, porre og hvidløg på panden i olie over svag til jævn varme i ca. 4 min. Kom spinat og skinke ved. Lad det falde sammen, krydr med muskatnød, salt og peber.
  4. Fordel spinatfyldet og hytteost på tortillas, rul sammen og servér.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Pil løg, skær i tynde både. Pil hvidløg, skær i meget tynde skiver. Skyl og snit porre. Skyl spinat.
  2. Varm tortillas 2 min i mikroovn eller ca. 8 min. i almindelig ovn ved 200 grader, indpakket i stanniol (OBS stanniol må ikke bruges i mikroovnen).
  3. Steg løg, porre og hvidløg på panden i olie over svag til jævn varme i ca. 4 min. Kom spinat og skinke ved. Lad det falde sammen, krydr med muskatnød, salt og peber.
  4. Fordel spinatfyldet og hytteost på tortillas, rul sammen og servér.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Pil løg, skær i tynde både. Pil hvidløg, skær i meget tynde skiver. Skyl og snit porre. Skyl spinat.
  2. Varm tortillas 2 min i mikroovn eller ca. 8 min. i almindelig ovn ved 200 grader, indpakket i stanniol (OBS stanniol må ikke bruges i mikroovnen).
  3. Steg løg, porre og hvidløg på panden i olie over svag til jævn varme i ca. 4 min. Kom spinat og skinke ved. Lad det falde sammen, krydr med muskatnød, salt og peber.
  4. Fordel spinatfyldet og hytteost på tortillas, rul sammen og servér.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3260 kJ (779 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 782 187 24
Kulhydrat 1630 390 50
Fedt 848 203 26

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Mexicansk mad Opskrifter med gris Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu