Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Stegt kyllingebryst til rødbedebruschetta — med cremet hvidløgsost

(baseret på 303 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kyllingebryst
1 spsk olie
Salt og peber
Rødbedebruschetta
300 g rødbede
1½ dl hønsebouillon - (½ terning + 1½ dl vand)
2 brød
60 g hvidløgsost
½ rødløg
Salatblade

Ingredienser

450 g kyllingebryst
1 spsk olie
Salt og peber
Rødbedebruschetta
300 g rødbede
1½ dl hønsebouillon - (½ terning + 1½ dl vand)
2 brød
60 g hvidløgsost
½ rødløg
Salatblade

Ingredienser

450 g kyllingebryst
1½ spsk olie
Salt og peber
Rødbedebruschetta
400 g rødbede
2½ dl hønsebouillon - (¾ terning + 2½ dl vand)
3 brød
80 g hvidløgsost
¾ rødløg
Salatblade

Ingredienser

600 g kyllingebryst
1½ spsk olie
Salt og peber
Rødbedebruschetta
400 g rødbede
2½ dl hønsebouillon - (¾ terning + 2½ dl vand)
3 brød
80 g hvidløgsost
¾ rødløg
Salatblade

Ingredienser

600 g kyllingebryst
2 spsk olie
Salt og peber
Rødbedebruschetta
600 g rødbede
3 dl hønsebouillon
- (1 terning + 3 dl vand)
4 brød
120 g hvidløgsost 
1 rødløg
Salatblade

Ingredienser

900 g kyllingebryst
2 spsk olie
Salt og peber
Rødbedebruschetta
600 g rødbede
3 dl hønsebouillon
- (1 terning + 3 dl vand)
4 brød
120 g hvidløgsost
1 rødløg
Salatblade

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
3 spsk olie
Salt og peber
Rødbedebruschetta
800 g rødbede
4½ dl hønsebouillon
- (1½ terning + 4½ dl vand)
6 brød
180 g hvidløgsost
1-2 rødløg
Salatblade

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kom olie på en pande og brun kyllingen på begge sider ved høj varme. Skru ned til middelvarme og steg ca. 6 min på hver side. Krydr med salt og peber.
  2. Skræl rødbede, skær i ca. 3 mm tynde skiver. Kog vand op i en lille gryde, tilsæt bouillonterning. Kog rødbedeskiverne i bouillon under låg i ca. 10 min.
  3. Flæk brødene, rist dem på brødristeren og fordel osten på skærefladen. Kom rødbede på. Pil løg, skær i meget tynde både og fordel lidt løg på hvert brød. Krydr evt. med lidt salt og peber.
  4. Skyl og afdryp salatbladene. Server kyllingen på friske salatblade og spis brødene til.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kom olie på en pande og brun kyllingen på begge sider ved høj varme. Skru ned til middelvarme og steg ca. 6 min på hver side. Krydr med salt og peber.
  2. Skræl rødbede, skær i ca. 3 mm tynde skiver. Kog vand op i en lille gryde, tilsæt bouillonterning. Kog rødbedeskiverne i bouillon under låg i ca. 10 min.
  3. Flæk brødene, rist dem på brødristeren og fordel osten på skærefladen. Kom rødbede på. Pil løg, skær i meget tynde både og fordel lidt løg på hvert brød. Krydr evt. med lidt salt og peber.
  4. Skyl og afdryp salatbladene. Server kyllingen på friske salatblade og spis brødene til.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kom olie på en pande og brun kyllingen på begge sider ved høj varme. Skru ned til middelvarme og steg ca. 6 min på hver side. Krydr med salt og peber.
  2. Skræl rødbede, skær i ca. 3 mm tynde skiver. Kog vand op i en gryde, tilsæt bouillonterning. Kog rødbedeskiverne i bouillon under låg i ca. 10 min.
  3. Flæk brødene, rist dem på brødristeren og fordel osten på skærefladen. Kom rødbede på. Pil løg, skær i meget tynde både og fordel lidt løg på hvert brød. Krydr evt. med lidt salt og peber.
  4. Skyl og afdryp salatbladene. Server kyllingen på friske salatblade og spis brødene til.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kom olie på en pande og brun kyllingen på begge sider ved høj varme. Skru ned til middelvarme og steg ca. 6 min på hver side. Krydr med salt og peber.
  2. Skræl rødbede, skær i ca. 3 mm tynde skiver. Kog vand op i en gryde, tilsæt bouillonterning. Kog rødbedeskiverne i bouillon under låg i ca. 10 min.
  3. Flæk brødene, rist dem på brødristeren og fordel osten på skærefladen. Kom rødbede på. Pil løg, skær i meget tynde både og fordel lidt løg på hvert brød. Krydr evt. med lidt salt og peber.
  4. Skyl og afdryp salatbladene. Server kyllingen på friske salatblade og spis brødene til.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kom olie på en pande og brun kyllingen på begge sider ved høj varme. Skru ned til middelvarme og steg ca. 6 min på hver side. Krydr med salt og peber.
  2. Skræl rødbede, skær i ca. 3 mm tynde skiver. Kog vand op i en gryde, tilsæt bouillonterning. Kog rødbedeskiverne i bouillon under låg i ca. 10 min.
  3. Flæk brødene, rist dem på brødristeren og fordel osten på skærefladen. Kom rødbede på. Pil løg, skær i meget tynde både og fordel lidt løg på hvert brød. Krydr evt. med lidt salt og peber.
  4. Skyl og afdryp salatbladene. Server kyllingen på friske salatblade og spis brødene til.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kom olie på en pande og brun kyllingen på begge sider ved høj varme. Skru ned til middelvarme og steg ca. 6 min på hver side. Krydr med salt og peber.
  2. Skræl rødbede, skær i ca. 3 mm tynde skiver. Kog vand op i en gryde, tilsæt bouillonterning. Kog rødbedeskiverne i bouillon under låg i ca. 10 min.
  3. Flæk brødene, rist dem på brødristeren og fordel osten på skærefladen. Kom rødbede på. Pil løg, skær i meget tynde både og fordel lidt løg på hvert brød. Krydr evt. med lidt salt og peber.
  4. Skyl og afdryp salatbladene. Server kyllingen på friske salatblade og spis brødene til.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kom olie på en pande og brun kyllingen på begge sider ved høj varme. Skru ned til middelvarme og steg ca. 6 min på hver side. Krydr med salt og peber.
  2. Skræl rødbede, skær i ca. 3 mm tynde skiver. Kog vand op i en gryde, tilsæt bouillonterning. Kog rødbedeskiverne i bouillon under låg i ca. 10 min.
  3. Flæk brødene, rist dem på brødristeren og fordel osten på skærefladen. Kom rødbede på. Pil løg, skær i meget tynde både og fordel lidt løg på hvert brød. Krydr evt. med lidt salt og peber.
  4. Skyl og afdryp salatbladene. Server kyllingen på friske salatblade og spis brødene til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2979 kJ (712 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 685 164 23
Kulhydrat 1430 342 48
Fedt 864 207 29

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu