Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Pasta med kylling — citron og basilikum

(baseret på 430 kunders bedømmelse)

Ingredienser

350 g kyllinginderfilet
Salt og peber
Olie
250 g spaghetti fuldkorn
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 citron
1 tomat
125 g slikærter
Frisk basilikum







Ingredienser

450 g kyllinginderfilet
Salt og peber
Olie
250 g spaghetti fuldkorn
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 citron
1 tomat
125 g slikærter
Frisk basilikum







Ingredienser

450 g kyllinginderfilet
Salt og peber
Olie
400 g spaghetti fuldkorn
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1 citron
2 tomater
185 g slikærter
Frisk basilikum







Ingredienser

600 g kyllinginderfilet
Salt og peber
Olie
400 g spaghetti fuldkorn
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1 citron
2 tomater
185 g slikærter
Frisk basilikum







Ingredienser

600 g kyllinginderfilet
Salt og peber
Olie
400 g spaghetti fuldkorn
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo hvidløg
1 citron 
2 tomater
250 g slikærter
Frisk basilikum







Ingredienser

900 g kyllinginderfilet
Salt og peber
Olie
400 g spaghetti fuldkorn
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo hvidløg
1 citron
2 tomater
250 g slikærter
Frisk basilikum






Ingredienser

900 g kyllinginderfilet
Salt og peber
Olie
500 g spaghetti fuldkorn
6 fed hvidløg / 2 solo hvidløg
2 citroner 
4 tomater
375 g slikærter 
Frisk basilikum







Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand ca. 10 min.
  2. Dup kyllingen tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  3. Varm lidt olie på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun på alle sider. Skru ned til middel varme og steg til det er netop gennemstegt. Tag kødet af panden.
  4. Kom lidt mere olie på panden. Svits hakket hvidløg. Tilsæt tyndtskåret skal og saft af en halv citron. Fjern kernerne i tomaten og skær den i tynde strimler. 
  5. Skyl sukkerærterne i kogende vand og derefter i iskoldt vand. Snit ærterne i små stykker på 1 cm. Vend ærter, pasta og kylling i blandingen på panden. Smag til med salt og peber og evt. mere citronsaft.
  6. Vend hakket basilikum og tomatstrimlerne i. Servér straks. 


Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand ca. 10 min.
  2. Dup kyllingen tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  3. Varm lidt olie på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun på alle sider. Skru ned til middel varme og steg til det er netop gennemstegt. Tag kødet af panden.
  4. Kom lidt mere olie på panden. Svits hakket hvidløg. Tilsæt tyndtskåret skal og saft af en halv citron. Fjern kernerne i tomaten og skær den i tynde strimler.
  5. Skyl sukkerærterne i kogende vand og derefter i iskoldt vand. Snit ærterne i små stykker på 1 cm. Vend ærter, pasta og kylling i blandingen på panden. Smag til med salt og peber og evt. mere citronsaft.
  6. Vend hakket basilikum og tomatstrimlerne i. Servér straks.


Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand ca. 10 min.
  2. Dup kyllingen tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  3. Varm lidt olie på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun på alle sider. Skru ned til middel varme og steg til det er netop gennemstegt. Tag kødet af panden.
  4. Kom lidt mere olie på panden. Svits hakket hvidløg. Tilsæt tyndtskåret skal og saft af en halv citron. Fjern kernerne i tomaterne og skær dem i tynde strimler.
  5. Skyl sukkerærterne i kogende vand og derefter i iskoldt vand. Snit ærterne i små stykker på 1 cm. Vend ærter, pasta og kylling i blandingen på panden. Smag til med salt og peber og evt. mere citronsaft.
  6. Vend hakket basilikum og tomatstrimlerne i. Servér straks.


Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand ca. 10 min.
  2. Dup kyllingen tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  3. Varm lidt olie på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun på alle sider. Skru ned til middel varme og steg til det er netop gennemstegt. Tag kødet af panden.
  4. Kom lidt mere olie på panden. Svits hakket hvidløg. Tilsæt tyndtskåret skal og saft af en halv citron. Fjern kernerne i tomaterne og skær dem i tynde strimler.
  5. Skyl sukkerærterne i kogende vand og derefter i iskoldt vand. Snit ærterne i små stykker på 1 cm. Vend ærter, pasta og kylling i blandingen på panden. Smag til med salt og peber og evt. mere citronsaft.
  6. Vend hakket basilikum og tomatstrimlerne i. Servér straks. 


Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand ca. 10 min.
  2. Dup kyllingen tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  3. Varm lidt olie på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun på alle sider. Skru ned til middel varme og steg til det er netop gennemstegt. Tag kødet af panden.
  4. Kom lidt mere olie på panden. Svits hakket hvidløg. Tilsæt tyndtskåret skal og saft af en halv citron. Fjern kernerne i tomaterne og skær dem i tynde strimler.
  5. Skyl sukkerærterne i kogende vand og derefter i iskoldt vand. Snit ærterne i små stykker på 1 cm. Vend ærter, pasta og kylling i blandingen på panden. Smag til med salt og peber og evt. mere citronsaft.
  6. Vend hakket basilikum og tomatstrimlerne i. Servér straks.


Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. KKog pastaen i rigeligt letsaltet vand ca. 10 min.
  2. Dup kyllingen tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  3. Varm lidt olie på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun på alle sider. Skru ned til middel varme og steg til det er netop gennemstegt. Tag kødet af panden.
  4. Kom lidt mere olie på panden. Svits hakket hvidløg. Tilsæt tyndtskåret skal og saft af en halv citron. Fjern kernerne i tomaterne og skær dem i tynde strimler.
  5. Skyl sukkerærterne i kogende vand og derefter i iskoldt vand. Snit ærterne i små stykker på 1 cm. Vend ærter, pasta og kylling i blandingen på panden. Smag til med salt og peber og evt. mere citronsaft.
  6. Vend hakket basilikum og tomatstrimlerne i. Servér straks.


Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand ca. 10 min.
  2. Dup kyllingen tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  3. Varm lidt olie på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun på alle sider. Skru ned til middel varme og steg til det er netop gennemstegt. Tag kødet af panden.
  4. Kom lidt mere olie på panden. Svits hakket hvidløg. Tilsæt tyndtskåret skal og saft af en halv citron. Fjern kernerne i tomaterne og skær dem i tynde strimler.
  5. Skyl sukkerærterne i kogende vand og derefter i iskoldt vand. Snit ærterne i små stykker på 1 cm. Vend ærter, pasta og kylling i blandingen på panden. Smag til med salt og peber og evt. mere citronsaft.
  6. Vend hakket basilikum og tomatstrimlerne i. Servér straks.


Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer

Næringsindhold pr. person

Energi: 2496 kJ (597 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 699 167 28
Kulhydrat 1173 280 47
Fedt 624 149 25

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling Opskrifter med pasta Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu