Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Lynstegt kylling — med rucola

(baseret på 664 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kyllingeinderfilet
Salt og peber
Olie
2 spsk pinjekerner
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
3 spsk lys balsamico
50 g rucola salat
30 g soltørrede tomater i strimler
250 g fuldkornsspaghetti
25 g salatost i tern - chilimarineret





Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
Salt og peber
Olie
2 spsk pinjekerner
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
3 spsk lys balsamico
50 g rucola salat
30 g soltørrede tomater i strimler
250 g fuldkornsspaghetti
25 g salatost i tern - chilimarineret





Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
Salt og peber
Olie
3 spsk pinjekerner
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
4½ spsk lys balsamico
75 g rucola salat
40 g soltørrede tomater i strimler
375 g fuldkornsspaghetti
40 g salatost i tern - chilimarineret




Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
Salt og peber
Olie
3 spsk pinjekerner
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
4½ spsk lys balsamico
75 g rucola salat
40 g soltørrede tomater i strimler
375 g fuldkornsspaghetti
40 g salatost i tern - chilimarineret



Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
Salt og peber
Olie
3 spsk pinjekerner
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo hvidløg
6 spsk lys balsamico
100 g rucola salat
50 g soltørrede tomater i strimler
500 g fuldkornsspaghetti 
50 g salatost i tern - chilimarineret





Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
Salt og peber
Olie
3 spsk pinjekerner
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo hvidløg
6 spsk lys balsamico
100 g rucola salat
50 g soltørrede tomater i strimler
500 g fuldkornsspaghetti
50 g salatost i tern - chilimarineret



Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
Salt og peber
Olie
4 spsk pinjekerner
6 fed hvidløg / 2 solo hvidløg 
9 spsk lys balsamico
150 g rucola salat
75 g soltørrede tomater i strimler
750 g fuldkornsspaghetti
80 g salatost i tern - chilimarineret




Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pastaen ca. 10 min. i letsaltet vand.
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande.
  3. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Del evt. i mindre stykker. Krydr med salt og peber.
  4. Varm olie på en pande ved god varme (TIP: Brug evt olien fra salatosten). Brun kødet på alle sider, skru ned til middel varme og steg til kyllingen er netop gennemstegt. Tilsæt hakket hvidløg og balsamico de sidste 2 min. af stegetiden. Tilsæt soltørrede tomater i strimler og smag til med salt og peber.
  5. Vend pasta og rucola med kyllingen, pynt med salatost og pinjekerner og servér.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pastaen ca. 10 min. i letsaltet vand.
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande.
  3. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Del evt. i mindre stykker. Krydr med salt og peber.
  4. Varm olie på en pande ved god varme (TIP: Brug evt. oline fra salatosten). Brun kødet på alle sider, skru ned til middel varme og steg til kyllingen er netop gennemstegt. Tilsæt hakket hvidløg og balsamico de sidste 2 min. af stegetiden. Tilsæt soltørrede tomater i strimler og smag til med salt og peber.
  5. Vend pasta og rucola med kyllingen, pynt med salatost og pinjekerner og servér.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pastaen ca. 10 min. i letsaltet vand.
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande.
  3. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Del evt. i mindre stykker. Krydr med salt og peber.
  4. Varm olie på en pande ved god varme (TIP: Brug evt olien fra salatosten). Brun kødet på alle sider, skru ned til middel varme og steg til kyllingen er netop gennemstegt. Tilsæt hakket hvidløg og balsamico de sidste 2 min. af stegetiden. Tilsæt soltørrede tomater i strimler og smag til med salt og peber.
  5. Vend pasta og rucola med kylling, pynt med salatost og pinjekerner og servér.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pastaen ca. 10 min. i letsaltet vand.
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande.
  3. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Del evt. i mindre stykker. Krydr med salt og peber.
  4. Varm olie på en pande ved god varme (TIP: Brug evt. olien fra salatosten). Brun kødet på alle sider, skru ned til middel varme og steg til kyllingen er netop gennemstegt. Tilsæt hakket hvidløg og balsamico de sidste 2 min. af stegetiden. Tilsæt soltørrede tomater i strimler og smag til med salt og peber.
  5. Vend pasta og rucola med kyllingen, pynt med salatost og pinjekerner og servér.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pastaen ca. 10 min. i letsaltet vand.
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande.
  3. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Del evt. i mindre stykker. Krydr med salt og peber.
  4. Varm olie på en pande ved god varme (TIP: Brug evt. olien fra salatosten). Brun kødet på alle sider, skru ned til middel varme og steg til kyllingen er netop gennemstegt. Tilsæt hakket hvidløg og balsamico de sidste 2 min. af stegetiden. Tilsæt soltørrede tomater i strimler og smag til med salt og peber.
  5. Vend pasta og rucola med kylling, pynt med salatost og pinjekerner og servér.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pastaen ca. 10 min. i letsaltet vand.
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande.
  3. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Del evt. i mindre stykker. Krydr med salt og peber.
  4. Varm olie på en pande ved god varme (TIP: Brug evt. olien fra salatosten). Brun kødet på alle sider, skru ned til middel varme og steg til kyllingen er netop gennemstegt. Tilsæt hakket hvidløg og balsamico de sidste 2 min. af stegetiden. Tilsæt soltørrede tomater i strimler og smag til med salt og peber.
  5. Vend pasta og rucola med kylling, pynt med salatost og pinjekerner og servér.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pastaen ca. 10 min. i letsaltet vand.
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande.
  3. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Del evt. i mindre stykker. Krydr med salt og peber.
  4. Varm olie på en pande ved god varme (TIP: Brug evt. olien fra salatosten). Brun kødet på alle sider, skru ned til middel varme og steg til kyllingen er netop gennemstegt. Tilsæt hakket hvidløg og balsamico de sidste 2 min. af stegetiden. Tilsæt soltørrede tomater i strimler og smag til med salt og peber.
  5. Vend pasta og rucola med kylling, pynt med salatost og pinjekerner og servér.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2451 kJ (586 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 711 170 29
Kulhydrat 1054 252 43
Fedt 686 164 28

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling Opskrifter med pasta Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu