Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Caesarsalat med grillet karrykylling

(baseret på 892 kunders bedømmelse)

Ingredienser

350 g kyllingeinderfilet
½ spsk olie
1 spsk karry 
Øvrige ingredienser:
Salat
½ agurk
125 g cherrytomater 
50 g hvidløgscroutoner
Dressing:
Saft af ¼-½ citron
1 tsk sennep
1-2 spsk olie
Salt og peber
Tilbehør:
Groft brød

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
½ spsk olie
1 spsk karry 
Øvrige ingredienser:
Salat
½ agurk
125 g cherrytomater 
50 g hvidløgscroutoner
Dressing:
Saft af ¼-½ citron
1 tsk sennep
1-2 spsk olie 
Salt og peber
Tilbehør:
Groft brød

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
¾ spsk olie
1 spsk karry 
Øvrige ingredienser:
Salat 
½ agurk
200 g cherrytomater
75 g hvidløgscroutoner
Dressing:
Saft af ½ citron
1½ tsk sennep
2 spsk olie 
Salt og peber
Tilbehør:
Groft brød

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
¾ spsk olie
1 spsk karry 
Øvrige ingredienser:
Salat 
½ agurk 
200 g cherrytomater
75 g hvidløgscroutoner
Dressing:
Saft af ½ citron
1½ tsk sennep
2 spsk olie 
salt og peber
Tilbehør:
Groft brød

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
1 spsk olie
2 spsk karry
Øvrige ingredienser:
Salat
1 agurk 
250 g cherrytomater
100 g hvidløgscroutoner
Dressing:
Saft af ½-1 citron
2 tsk sennep
3 spsk olie 
salt og peber
Tilbehør:
Groft brød

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
1 spsk olie
2 spsk karry
Øvrige ingredienser:
Salat
1 agurk 
250 g cherrytomater 
100 g hvidløgscroutoner 
Dressing:
Saft af ½-1 citron
2 tsk sennep
3 spsk olie 
salt og peber
Tilbehør:
Groft brød

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
1½ spsk olie
3 spsk karry
Øvrige ingredienser:
Salat
2 agurk
250 g cherrytomater 
150 g hvidløgscroutoner
Dressing:
Saft af ¾-1 citron
3 tsk sennep
3-4 spsk olie 
salt og peber
Tilbehør:
Groft brød

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Rør olie og karry sammen i en skål. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Halvér kyllingen på langs. Vend kødet i karryolien.
  2. Varm en grillpande op, drys kødet med salt og peber og steg på alle sider, samlet i 4-6 min. Tag kødet af, lad det køle af.
  3. Varm brødet på en brødrister i ca. 6 min.
  4. Skyl og tør salat, og riv i mundrette stykker. Skyl tomat og agurk, skær agurk i tern, halvér tomater. Bland salat, agurk og tomat med croutoner og kylling.
  5. Rør dressingen sammen, vend den i salaten. Servér salaten portionsvis med brød til.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Rør olie og karry sammen i en skål. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Halvér kyllingen på langs. Vend kødet i karryolien.
  2. Varm en grillpande op, drys kødet med salt og peber og steg på alle sider, samlet i 4-6 min. Tag kødet af, lad det køle af.
  3. Varm brødet på en brødrister i ca. 6 min.
  4. Skyl og tør salat, og riv i mundrette stykker. Skyl tomat og agurk, skær agurk i tern, halvér tomater. Bland salat, agurk og tomat med croutoner og kylling.
  5. Rør dressingen sammen, vend den i salaten. Servér salaten portionsvis med brød til.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Rør olie og karry sammen i en skål. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Halvér kyllingen på langs. Vend kødet i karryolien.
  2. Varm en grillpande op, drys kødet med salt og peber og steg på alle sider, samlet i 4-6 min. Tag kødet af, lad det køle af.
  3. Varm brødet på en brødrister i ca. 6 min.
  4. Skyl og tør salat, og riv i mundrette stykker. Skyl tomat og agurk, skær agurk i tern, halvér tomater. Bland salat, agurk og tomat med croutoner og kylling.
  5. Rør dressingen sammen, vend den i salaten. Servér salaten portionsvis med brød til.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Rør olie og karry sammen i en skål. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Halvér kyllingen på langs. Vend kødet i karryolien.
  2. Varm en grillpande op, drys kødet med salt og peber og steg på alle sider, samlet i 4-6 min. Tag kødet af, lad det køle af.
  3. Varm brødet på en brødrister i ca. 6 min.
  4. Skyl og tør salat, og riv i mundrette stykker. Skyl tomat og agurk, skær agurk i tern, halvér tomater. Bland salat, agurk og tomat med croutoner og kylling.
  5. Rør dressingen sammen, vend den i salaten. Servér salaten portionsvis med brød til.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Rør olie og karry sammen i en skål. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Halvér kyllingen på langs. Vend kødet i karryolien.
  2. Varm en grillpande op, drys kødet med salt og peber og steg på alle sider, samlet i 4-6 min. Tag kødet af, lad det køle af.
  3. Varm brødet på en brødrister i ca. 6 min.
  4. Skyl og tør salat, og riv i mundrette stykker. Skyl tomat og agurk, skær agurk i tern, halvér tomater. Bland salat, agurk og tomat med croutoner og kylling.
  5. Rør dressingen sammen, vend den i salaten. Servér salaten portionsvis med brød til.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Rør olie og karry sammen i en skål. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Halvér kyllingen på langs. Vend kødet i karryolien.
  2. Varm en grillpande op, drys kødet med salt og peber og steg på alle sider, samlet i 4-6 min. Tag kødet af, lad det køle af.
  3. Varm brødet på en brødrister i ca. 6 min.
  4. Skyl og tør salat, og riv i mundrette stykker. Skyl tomat og agurk, skær agurk i tern, halvér tomater. Bland salat, agurk og tomat med croutoner og kylling.
  5. Rør dressingen sammen, vend den i salaten. Servér salaten portionsvis med brød til.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Rør olie og karry sammen i en skål. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Halvér kyllingen på langs. Vend kødet i karryolien.
  2. Varm en grillpande op, drys kødet med salt og peber og steg på alle sider, samlet i 4-6 min. Tag kødet af, lad det køle af.
  3. Varm brødet på en brødrister i ca. 6 min.
  4. Skyl og tør salat, og riv i mundrette stykker. Skyl tomat og agurk, skær agurk i tern, halvér tomater. Bland salat, agurk og tomat med croutoner og kylling.
  5. Rør dressingen sammen, vend den i salaten. Servér salaten portionsvis med brød til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3066 kJ (733 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 889 212 29
Kulhydrat 1104 264 36
Fedt 1073 256 35

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Opskrifter med kylling Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu